Reklama

Reklama

Útěk na Mauricius

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Krásy podmořského i pozemského světa na jednom z nejpůvabnějších míst v Indickém oceánu. Český dokumentární film, oceněný na mezinárodním festivalu Tourfilm 2009.  Autoři dokumentárního filmu se vydali na Mauricius hnáni touhou po odhalení prastaré legendy, ukryté ve vodních hlubinách. Před dávnými časy se tam odehrál neobyčejný příběh tragické lásky Virginie a Paula. Na pozadí této legendy o veliké oběti, provázené nešťastným koncem, nás čeká putování dosud málo probádaným oceánem a seznámení se s životem tamního multikulturního národa. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (7)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsou zajímavější záběry pod hladinou moře, anebo mezi tamějším obyvatelstvem. Trochu nesourodě se to vše mele včetně kitesurfingu. Skvělé záběry, parádní fotky. Hudba mě nechávala klidným. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Dokument s názvem, který každého zmate. Klasický případ výsledku díla, jehož tvořili lidé, co to vůbec neuměli. 1* za opravdu krásnou přírodu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná na krásy přírody na Mauriciu. Hlavě život pod vodou bere dech. Tvůrci rozhodně věděli co dělají a kam přesně se podívat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama