Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Luckafilm

Luckafilm (hodnocení, recenze)

Neni to nejhorší, párkrát jsem se i zasmála...mým nejoblíbenějším hercem je Paul Walker, ale postavou Deana na mě působil spíš jako slizák...Zkrátka celkově je tento snímek pro mne horším průměrem

opox

opox (hodnocení, recenze)

tak tohle fakt neslo dokoukat, zvladl sem sotva pulku a muzu rict, ze takhle znechucenej z nejakyho filmu sem nebyl dlouho...... a sokuje me to vysoke hodnoceni tady.... protoze je opravdu az moc vysoke.... znam filmy, ktere zde maji hodnoceni o dost mensi a pritom sou tak o dveste procent lepsi. Ja hazim tento snimek do odpadu a od americkych teenagerovskych komedii davam na dlouhou dobu zase ruce pryc.

Reklama

Reklama