Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Zack Siler je oblíbeným studentem střední školy v Los Angeles. Po jarních prázdninách se s ním rozejde přítelkyně Taylor. Seznámila se totiž s hercem Brockem Hudsonem, který je hvězdou úspěšného sitcomu Skutečný svět. Naštvaný Zack tvrdí, že se Taylor stala královnou školy jen díky němu, a kdyby chtěl, dokázal by královnu plesu udělat z kohokoliv. Jeho kamarád Dean využije situace, vyprovokuje ho k sázce a sám mu vybere dívku, ze které má během šesti týdnů udělat novou královnu. Tou by měla být neatraktivní, nepraktická a uzavřená Laney. Zackovy první pokusy ji zaujmout končí fiaskem. Mladík se však nemíní vzdát, a když neuspěl přímo, rozhodne se na to jít oklikou. Seznámí se s jejím otcem a také s mladším bratrem Simonem, kterého ve škole zachrání před spolužáky. Tehdy u Laney zaznamená první známky zájmu. Že by mohla být vážnou konkurencí v boji o korunku královny plesu, to si uvědomí i Taylor poté, co jí Zackova sestra pomůže radikálně změnit vzhled. Okouzlen je i Zack, kterého přemýšlivá dívka začíná zajímat nad rámec uzavřené sázky. Nečekaně se s Laney sblíží, když ji navštíví v ateliéru, kde pracuje na obrazu matky, která zemřela na leukémii. Uvědomí si, že se do Laney zamiloval. Jenže právě v tu chvíli jí zákeřný Dean prozradí pravdu o jejich sázce a důvodech, pro které se o ni Zack začal zajímat. (TV Nova)

(více)

Recenze (189)

Cival 

všechny recenze uživatele

Má to své kouzlo, zvlášť pro nostalgika, který stále podléhá naivním báchorkám ze střední školy. Rachael je sladká, do scénáře se ale vešla jen bezelstnost, hraničící s tupostí, a tuny klišé. Trochu nadhledu, pánové... Ale viděl jsem to dvakrát a nezabilo mě to, což dokazuje, že úplná hrůza Taková normální holka není (ale vzhledem k tomu, že Batman a Robin jsem viděl šestkrát, tak to asi není pádnej argument:-)) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, ta zlatá americká mládež. Luxusní bouráky, bohatí tatínci, všichni jsou strašně cool a happy a jejich parties jsou krutě nadupaný....a ta holka byla fakt divná. Rozuměj, neplácala na sebe metráky make-upu, nechodila v sexy hadrech, nechodila se zlatou americkou mládeží kalit. Naštěstí jí ten hezkej kluk otevřel oči.....ehm.....Ano, Tosime, máš naprostou pravdu. Bylo to hůůů, hůůů.....I když, viděl jsem i horší..... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Odmyslet si z těchhle amerických romantických teenage komedií zvratkopudný styl středoškolského života, jehož hlavním pilířem je oblíbenost, ve většině případů by zůstala snůška více nebo méně nechutných a trapných vtipů...to naštěstí neplatí pro tenhle případ, Taková Normální Holka je příjemná, ale stejně prostinká a schematická komedie jako třeba Trojská Válka...zabaví, ale na konci si řeknete, že za pohled do těch krásných hnědých očí (a tím myslím Rachel Leigh Cook, ne Freddieho Prinze:)) ta ztracená hodina a půl opravdu nestála... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Scénáristiky velice (ale opravdu VELICE) jednoduchá komedie. Naštěstí je to celé příjemně natočené a především dobře obsazené. Sobotní oddechovka jeko dělaná, nic víc... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Překrásná Rachael Leight Cook a sympaticky nenucený Froddie Prinze JR. Pohodová pohádka pro naivní dívčí dušičky ;-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stewart Copeland: 1. The Rockafeller Skank - Fatboy Slim ,2. Kiss Me - Sixpence None the Richer ,3. Prophecy - Remy Zero ,4. Baby Got Going - Liz Phair ,5. Wanderer - Josh Ralph ,6. Gorgeous - Girl Next Door ,7. Blacktop Beat - Jurassic Five ,8. 66 - Afghan Whigs ,9. Believe - Goldie ,10. Sugar - Stretch Princess ,11. Give It to Me Baby - Rick James ,12. Shuck & Jive - Superdrag ,13. Be Free - Black Eyed Peas ,14. Test the Theory - Audioweb ,15. Ooh La La - The Wiseguys ,16. Nonstop Organization - Dust Junkys ,17. Up to Us - Allrise ,18. Hangin' on - Emily & Carlos, ()

tron 

všechny recenze uživatele

„A tak sme si povedali... vieš... že by si sa mohla zabiť.“ Zo začiatku osloví TAKÉ NORMÁLNE DIEVČA snahou stať sa pre fanúšikov žánru tínedžerskej romantickej komédie takým žmurkajúcim žánrovým dielkom, ako bol VRESKOT pre tínedžerský slasher. Ale nakoniec z toho vypadlo jedno pekne obsadené, zabalené a nalinajkované žánrové klišé s prekvapivo dobrým obsadením (Cooková, Waker, Paquinová, Pollak, DuVallová...aj Prinze Jr. sa tentokrát dá) a svižnými dialógmi za rovných 60%. P.S. Je normálne, aby vyložene podporná postavička na seba strhávala pozornosť tak, ako to robí magor Matthew Lillard (VRESKOT, SCOOBY-DOO)? ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal: "Sakra, ono to nebude tak špatné.", protože dialogy se zdály svižné, zápletka, vypůjčená z Shakespearova 'Zkrocení zlé ženy', nosná a režie (na komedii pro teenagery) velmi střízlivá. Ale to bylo na začátku a žádná ze zmíněných kvalit nevydržela ani půl hodiny. Navíc sílila má nenávist k herecky naprosto neschopnému Freddiemu Prinzovi a tradičně uslintanému Lillardovi. Dosud se divím, že jsem to vydržel až do konce a lidé, které tohle vážně baví, nechť přijmou mou hlubokou soustrast. P.S.: Ano, je to takzvaný 'hůů-hůů film'. ;-) 30% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Další z řady teenegarských komedií, která nepřichází s ničím novým, jen s tím co jsme už viděli, někdy v lepším zpracování, jindy v horším..... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bohužel sem si při sledování týhle romantický komedie vždycky vzpomněl na bulšit, takže bylo hned po dojmu, nicméně úplně špatný to nebylo, taková pohádka ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Oddychovka s dějem lehce předvídatelným, u kterého si člověk stihne vyžehlit i koš prádla. Pohádka o Popelce, o takové Pretty women, o ošklivce Katce, jednoduše stodevětadevadesátkrát ohrané story o šedé myšce, z níž se vyklube žena wamp. K tomu všemu bohatý hoch, premiant a fotbalista jako bonus. Jenže co by to bylo za romantické téma, kdyby se to ke konci nepotentovalo, nedošlo na rozčarování a uraženou osobnost. Jeden si pak může v horším případě spálit ruku, jak nedočkavostí očekává usmíření a polibky a ... nodoháje! Kde byl jako závěrečný potlesk?? Takže přece jen, vážení přátelé, přece jen došlo k neočekávanému zvratu. Doufám, že to nebyl až tak velký spoiler, ale nemůžu si pomoct, ten potlesk mi tam prostě chyběl! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přelom tisíciletí patřil teenagerovským komediím ze studentského prostředí. Všude samí hezouni a modelky. Hází na sebe očka, debatují ve školních lavicích nad Shakespearem a jsou zatraceně prachatí. A naplňují žánrovou šablonu v dietním podání, kterak se alespoň pro tentokrát řeší budoucí královna plesu. Tou se stane po sázce ta, kterou vyberou kámoši krasavce Freddieho Prinze, Jr. A samozřejmě mu vybrali tvrdý oříšek. Šedá myška pochopitelně změní jeho a rozhodně je to kočka (ale to si tvůrci nechali na později). Občas je to zábavné, místy milé, vesměs ale z vody vařící. Ve výsledku každopádně pohádka pro náctileté, ve které si každý snad i něco najde. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle teenagerská romantická komedie je moje srdeční záležitost. Viděl jsem poprvé někdy v roce 2003 a hned jsem si tenhle film zamiloval. Tehdy to znamenalo také mé první setkání s Freddiem Prinzem Jr., které bylo takřka osudové. Postupně jsem se dostával dostával k dalším jeho filmům, až jsem viděl všechny jeho filmy, které jsou u nás k dostání. A tenhle film to odstartoval. Takže tohle je má velká srdeční záležitost, na kterou nedám dopustit. Jistě, děj je velmi triviální a snadno čitelný s předvídatelným koncem, ale mně to nevadí. Já mám filmy ze střední školy rád, a když je to koukatelné, tak je to o to lepší. Takže na tenhle film ať mi nikdo nesahá, prostě je můj oblíbený a tady hodnotím jako divák, nikoliv jako nezaujatý člověk, který přehnaně kritizuje a hledá plusy a mínusy. Navíc o jeho popularitě nejlépe svědčí to, že už asi nějaké dva roky po svém vzniku byl zparodován ve filmu Bulšit, který těžil právě z té největší části z parodie na tento film. Mně se to líbilo, jako divák jsem z toho byl nadšen, a dávám čtyři hvězdičky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Těžko bych se na to dnes podíval - leda z donucení něžnější polovičky - nicméně jako teenager jsem si tuhle komedii parádně užil. Joo, to byly časy, když sme byli ještě mladý! ()

Reklama

Reklama