Reklama

Reklama

Bakuman.

(seriál)
Japonsko, (2010–2013), 30 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Takeši Obata (komiks), Cugumi Óba (komiks)

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Ajako Kawasumi, Džun'iči Suwabe, Nobuhiko Okamoto, Aja Suzaki, Takehito Kojasu, Kendži Hamada, Emiri Kató, Acuši Abe, Satoši Hino, Ajumi Fudžimura, Saori Gotó (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(75)

Když se Moritaka vrátí do školy pro svůj zapomenutý sešit, čeká tam na něj Akito, nejlepší student, který má sen stát se spisovatelem manga. Akito mu prozradí, že věří, že dívce, kterou Moritaka kreslí, se také líbí a snaží se ho přesvědčit, aby k jeho příběhům kreslil manga. Akito mu vrátí sešit se slovy, aby si to rozmyslel. Později tentýž den se oba setkají u Azuki Miho (dívka, která se Moritakimu líbí) a zjistí, že její sen je zahrát si v anime. Všichni tři se dohodnou, že až se z jejich manga stane anime, tak Azuki Miho bude namlouvat hlavní hrdinku a z Moritakaho vypadne, že by chtěl, aby si ho Azuki vzala. (tbol)

(více)

Recenze uživatele janovrom k tomuto seriálu (1)

Bakuman. (2010) 

Opravdu se mi líbila ta myšlenka práce na tvorbě mangy. Ale ten skřipcový děj...strašně se to táhne. Ve čtvrté epizodě stále nenacházím žádnou zápletku, vlastně ani žádný výrazný posun v ději. Možná na to jen nemám zrovna náladu a někdy se to rozhodnu dokoukat, ale momentálně urychleně opouštím tento seriál. ()

Reklama

Reklama