Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

I když to nebylo jeho opravdovým záměrem, podařilo se Tomokimu rozšířit svou domácnost o dvě robotické dívky nazývané Angelroidi. Přestože je jedna z nich chodící zbraní, která by mohla během chvíle zničit celé lidstvo, a druhá svým zjevným mládím spadá do kategorie nezletilých dívek, dostává se Tomoki často kvůli svému přespřílišnému sexuálnímu apetitu do velmi prekérních situací. Proto se rozhodne odejít do buddhistického kláštera, kde se chce naučit ovládat svůj chtíč. Této izolace od své ochránkyně Ikaros ovšem využije nově vyslaný nepřítel, který na Tomokiho neváhá zaútočit ani během meditačního cvičení. (EMIA)

(více)

Recenze (4)

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku úžasné, ku konci ale dochádza dych...Určite odvážnejšie, druhá časť je jednoducho úžasná (volal si ma? :D) Tomoki je tri štvrtiny seriálu ako chibi, riešia sa fakt dosť veľké blbosti a určite nie je využitý potenciál ani po tej zábavnej časti (vážne sa odohráva tretina seriálu na záchodoch/šatniach?) Príchod Astraei sa mi nejak nepáčil ale bola pekným spestrením a obľúbil som si ju určite viac ako Ikaros, Chaos na konci bol len na obtiaž, vôbec tam nemusela byť. Takže zo začiatku jasných 5 ale časom to prechádza do slabšieho priemeru... Počítam že za mesiac si spomeniem maximálne na Nymph a Astraeu, ale za tie dve dám 4* :) ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších seriálů, jaké jsem viděl. Po prvním dílů, mě to velmi zaujalo a mohu říci, že toto hodnocení si zaslouží. Jsou tam sice některé momenty, pro které mám výhrad, ale pokud je pominu tak je to povedený seriál. Nemohu přesně vyjádřit tento seriál každý, ať si udělá názor sám. Mě se to vcelku líbilo, ale jak jsem řekl mám pro některé momenty výhrad. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi sa niekomu málilo, tak pribudol ďalší angelroid, pre zmenu bloňďavý, tupý a s obrovskými kozami... To však patrí ešte k tej lepšej časti, pretože si ju rýchlo obľúbite, rovnako ako predchádzajúce dve... Čo sa týka príbehu, miestami ešte šibnutejšie než predošlá séria, ale už som vedel čo môžem očakávať, tak som sa to snažil neriešiť a prehliadať... Nad hlavnou mužskou postavou naozaj niekedy ostáva rozum stáť - po väčšinu času je to len nepríjemný úchylný maniak, čo sa radšej vykúpe v hnoji akoby čo i len vyslovil myšlienku, že do dievčenských šatní sa nemá nakukovať... a vzápätí je z neho milí a citlivý chlapec, pri ktorom sa ani nečudujete, že sa doň zamiluvávajú všetci angelroidi... Dozvieme sa aj čosi viac o druhom svete a nechýba ani silný protivník, ktorý sa rozhodne "učiť lásku" po svojom... Napriek tomu, že tento seriál patrí medzi moje obľúbenejšie (určite budem pokračovať aj filmom), viac ako 3* mi svedomie akosi nie a nie dovoliť... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Jména andělů-androidů (angeloidů) jsou převzata z řecké mytologie. Z této série: Astraea je jednou ze tří dcer samotného Dia a titánky Themis. Z předchozí série (od r. 2009): Nymfa je polobožskou bytostí, jež poslouchá vyšší autoritu, a Íkaros je synem architekta Daidala. (ČSFD)

Reklama

Reklama