Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kacuragi Keima je na internetu znám jako „Bůh balení“. Neexistuje žádná, která by mu nepodlehla. Avšak pouze ve hrách. Realita nestojí za povšimnutí. Jednoho dne mu přijde e-mail s výzvou, zdali si troufne balit holky. V domnění, že jde o virtuální realitu, Keima přijímá. V tomtéž okamžiku se objeví démonka Else a vyvede Keimu z míry – má roztávat reálná srdce. Keima samozřejmě odmítá, jenomže pokud to nesplní, bude o hlavu kratší. Je tak zahájen hon na dívčí srdce, která se však neskládají z jedniček a nul. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (7)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Většinu mých bodů pokryla v komentáři Zíza. Tématika "zachraňovaní a balení slečen s asistencí Dating SIM hry" mi připomněla nedávný Date A Live, jen tohle není ecchi a sází to..mno..když bych to měl nazvat..tak na nejjednodušší formu teenage romantiky a karikaturní křičivé gagy. Opět, nápad aplikovat klišéčka z randícich japonských her by při důmyslném zpracování mohl dát vzniknout slušné taškařici a ono se na to zpočátku Kami nomi i úlisně tváří. Minimálně jsem měl dojem, že si z nich bezostyšně utahuje, ale jelikož poté téměř identický postup (a to úspěšně) aplikoval i hlavní hrdina Keima na svá děvčata i ve světě opravdovém, tak onen výsměšný záměr byl nejspíš jen iluzí. Seriál celkově trpí obrovskými výkyvy: Zastihnou vás momenty, které rozpohybují bránici smíchem, ale o to častěji jste poté jako náhražku museli vytrpět bezduchou nudu. Nevyrovnaností zel i screentime vyčpělého a jednotvárného dámského ansámblu, kde některé musely zkousnout pouhý díl, jedna naopak dostala rovnou 4 (za to pěkně natahované). Pozitivní stránky anime tvoří dvě položky: Ucházející kresba a postava Keimy. Keima totiž není jedinec mozku zbavený a většina jeho činů/proslovů tvoří nejkomičtější část seriálu, což ale žel hlubší smysl jinak hodně křečovitému příběhu nevnukne. Pro mě kapku přestřelný konec rozhodoval mezi udělenou známkou a šel jsem pro tu nižší. Lepší 2*. I can see the ending! ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

V jádru ne nepodobné Clannadům a podobným seriálům, kdy hlavní hrdina řeší trable a pomáhá vymítat vnitřní démony řady rozličných dívek. Rozdíl spočívá v tom, že zde k celému problému přistupuje jako k hraní galge v reálném světě. Což se překvapivě ukáže jako efektivní metoda, neboť svět seriálu se řídí stejnými pravidly a platí v něm stejné stereotypy a klišé jako v těch přihlouplých hrách (čtvrtý díl pak tu hranici mezi reálným a herním světem prakticky stírá). Divácké potěšení pak plyne ze sledování jak hlavní hrdina dokáže díky pozorovacímu talentu a podrobné znalosti oněch pravidel analyzovat situaci, "vidět, jak to skončí" a dohrát každý level (alespoň tímhle mě to v prvním díle zaujalo). Bohužel se ale celkově nejedná o nějakou uvědomělou hříčku, ty dobré momenty jsou rozmělňovány přílišným soustředěním na ony dívky (které nemohou nějak zaujmout když jde o takové stereotypní figurky), nevtipným humorem a nesmyslnými obhajobami herních světů a závislosti na hrách. Celé je to pak završeno naprosto příšerným dvanáctým dílem. Druhou sezónu už rozhodně sledovat nebudu. ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Božský mód svádění v posledním díle přehopnul misky vah mezi třemi a čtyřmi hvězdami na čtyři hvězdy 75%. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

ON dosedl na Olympský trůn balení žen! Ale jenom těch z počítačových her. Každá MU dá! Každou výzvu přijme! A to je chyba, přátelé. Teď musí balit ženy skutečné, jinak bude o hlavu kratší. A proč to? Inu, upsal se peklu. Z pekla čas od času unikne zlá duše a usídlí se v srdci smrtelné ženy. Naplní-li však srdce ON, láska k NĚMU, místo pro zlo v srdci zmizí a to musí ven. Tam na něj již čeká dětinská pekelnice, která s NÍM tvoří tým... Zdá se, že eroge opravdu poskytuje ideální teoretickou přípravu pro vstup do ženské duše i mezinoží a tak se plně můžeme poddat slizké psychosondáži náctiletých dívek. Abychom náhodou nemuseli našeho hrdinu nenávidět za podlé lámání dívčích srdcí, dáme dívenkám na vše po vyhnání démona zapomenout. Nakonec si ale nějakou nejspíš bude muset vybrat. A dospět. Pochopit ten úžasný rozdíl mezi hrou a skutečností. Blbec... jsem já, že jsem si s touhle slátaninou začal. Jednu nebo dvě hvězdy, tak nějak bych to viděl. Konec sledování po třetím dílu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že se tam vyskytují scény, které pobaví. Ale občas. Navíc jsou totálně zastíněny charaktery, které naprosto nesnáším. Promiňte, ale tak kráva Kanon by zasloužila pár facek a šikanu v podobě Raifu. Vůbec ona i Elcea není zrovna ženský chrakter, který by mě bral. Co jenom ona, všechny ty chudinky slečinky se zlomeným srdce (nebo čímkoliv jiným) jsou jen nudné prázdné bubliny. Keimovy proslovy o tom, jak svět her a jeho hrdinek je božský, dokáží občas na tváři vyloudit úsměv, ale to prostě nestačí, aby se mi to líbilo. Tohle anime, ačkoliv má vcelku pěknou grafiku, mě neoslovilo a to právě díky všem těch pro mě odpudivým charkterům a epizodnímu příběhu. Ani ten nezajímavý opening tomu nepřidává. Ale ten poslední díl se mi líbil, tam si to Keima dost dával :-D (ten jedinej díl bych mohla doporučit, zbytek ztráta času). ()

Galerie (337)

Reklama

Reklama