Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Už od malička Hasekura Kouhei ví, že je potřeba, aby se o sebe uměl postarat sám. Mohou za to svým způsobem jeho rodiče, kteří se dost často stěhovali a on spolu s nimi. Proto si nebyl schopen nikdy vybudovat dostatečně pevné vztahy s ostatními lidmi. Proč taky, když by to stejně znamenalo brzy jen další loučení. Ale tentokrát je to trošku jiné. Kouhei se totiž rozhodl sám vrátit do města Shiomi na ostrově Tamatsu, kde již před sedmi lety nějaký čas žil. Z nějakého důvodu si totiž myslí, že by právě tady mohl najít něco, co zatím nikde jinde nenašel. První den v nové škole ho přijde přivítat krásná Sendou Erika – víceprezidentka studentské rady na Akademii Shuchikan. Jenže sotva se jejich dlaně dotknou na pozdrav, dívka poplašeně uskočí a s výmluvou uteče. Udělal snad Kouhei něco špatně? Pokud ano, nemá nejmenší tušení co. Jeho poněkud zvláštní první den ale zachrání jeho nový spolubydlící Sendou Iori, který je mnohem přátelštější, než na první pohled vypadá, a pak také sestry Yuuki Haruna a Kanade, které, jak se po chvíli ukáže, znají Kouheie z doby před sedmi lety, kdy si spolu hráli. Vypadá to tedy, že by to nemuselo být tentokrát tak špatné. Tedy až do chvíle, kdy Hasekura odhalí prvního upíra. (EMIA)

(více)

Recenze (2)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Neustále vystaven patogenu špatného středoškolního anime, v němž se nudně středostuduje, hrdinové se červenají při prvních nevinných sexuálních zkušenostech, ale zároveň se tam děje něco tajemného (upíři! ale docela hodní a elegantní), vypěstoval si můj imunitní systém reakci... no, docela přiměřenou. Prostě mi více jak 4 díly vidět nedovolí, a to je dobře. Vždyť jinak bych mohl mít z těch roztomilých krasotinek s krátkými sukýnkami, žvatlavých dialogů, "charismatických" mladíků či jiných standardizovaných televizních anime polotovarů, které se obvykle nějak náhodně vyberou z katalogu a rozemelou v mixéru, smrt. Pro malý počet viděných dílů nehodnoceno. Dojem kolem * až **. ()

Five By Five odpad!

všechny recenze uživatele

Päť častí som ešte ustál, no pri šiestej mi už trpezlivosť došla... Postavy bez osobností, robia to, ča sa autorovi najviac hodí, vždy to ale vyznie strašne neprirodzene a neskutočne hlúpo. To už by asi skôr stála za pozretie dáka španielska telenovela... Grafika síce nieje najhoršia, ale dej nula bodov... Jediné, čo sa tu môže niekomu zapáčiť, je pár ecchi momentov (napríklad v záverečných titulkoch), no za to rozčuľovanie nad toľkou blbosťou to v žiadnom prípade nestojí... Keďže som to nedokázal celé dopozerať - nemôžem dať viac než odpad... ... ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama