Reklama

Reklama

Hakuóki: Hekkecu roku – Šinsengumi kitan

(seriál)
  • Japonsko 薄桜鬼 碧血録 新選組奇譚 (více)

Obsahy(1)

Přímo navazuje na první sérii. Po 260 letech éra Togukawů končí a nastupuje éra Meidži, kdy se hlavou Japonsko opět stává císař, alespoň taková je prvotní myšlenka. Ale spory mezi vojáky Šogunátu a vojáky nové éry nekončí. Ty pravé bitvy teprve přijdou. Jakou roli v tom sehraje Čizuru, Oni a staří známí? (Zíza)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se nakonec probojovali k sentimentu a romantice. Jupí! Od prvné série se nic nezměnilo (jen jsme se museli postupně se všemi bišíky rozloučit, až zbyla jen Čizuru :-D). Opět mé uši hladil Shin'ičiro Miki a to bylo opět to nejlepší na celém anime. Bišíci, bitvy, bušidó, zmixované, protřepané bez míchání, takový historický agent 007 sající krev. Nakonec zbudou jen oči pro pláč (což se může stát, protože pokud nejste navyklý na takovéto typy anebo nevypili jste právě skleničky cynismu, tak ta slzička ukápnout může). Jak už jsem psala, nic nového od první série, jen možná Čizuru už není příšerná blbka, už je jen blbka. Každopádně nebavila jsem se o moc víc jak u toho předešlého... ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu mě tahle druhá část Hakuouki učinila šťastnou. Na 5* to sice stále není, nicméně já jsem spokojená. ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

O trošičku slabší než první série. Chizuru je pořád k ničemu. Bishíci nám postupně umírají, takže nám z reverse harému zbyla romantika Chizuru a Hijikata Toshi. A další s čím jsem se nesmířila bylo, že se samurajové ostříhali a oblékli se do západního oblečení. Já chci zpátky ty boží hakamy a dlouhé vlasy! Dost bylo výtek, pořád je to nadprůměrné anime (pozn.: pro holky) s úžasným příběhem, krásnou animací a dobrou hudbou. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama