Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Již několik let je vztah dvou sourozenců, Kiriny a Kjósukeho, na bodu mrazu. Kirina svého bratra naprosto ignoruje. Jenomže jednoho dne Kjósuke nalezne v předsíni DVD s moe tématikou. A tak samozřejmě přemýšlí, čí by to DVD mohlo být. Otce? Matky? Sestry? Ne, ani k jednomu z nich to nesedí… ale jednoho z nich to být musí..! Nakonec ke svému velkému překvapení zjistí, že DVD patří Kirině a že Kirina je tajný fanoušek anime s tématikou „sourozenecká láska“ a dospělých her založených na tomto konceptu. Ale nenechte se mýlit – se svým bratrem tento vztah nechce mít ani omylem. (Zíza)

(více)

Recenze (16)

daGGos 

všechny recenze uživatele

Najdou se tu chvíle, při kterých tohle anime vypadá, jako že by chtělo nést nějaké poselství (senzacechtivost masových médií či obecně náhled společnosti na otaku), ale tyto náznaky pro mne bohužel strhává naprostá naivita celého seriálu. Všechny ty problémy či předsudky točící se kolem Kiriny a hlavně jejího koníčku se totiž vždy vyřeší jedinou diskuzí, při které postavy klidně přehodnotí celý svůj postoj se stejně ledovým klidem, s jakým si každý den mění ponožky. Hlavní hrdina, který sice celý seriál tvrdí, jak svou sestru nesnáší, ale ve skutečnosti by pro ní pravděpodobně skočil pod vlak (a to nijak nepřeháním) sice nepatří k nejoriginálnějším a dvojnásob to platí o jeho sestře (100% tsundere), ale většinu času mi na nervy nelezl ani jeden, takže v tomto ohledu jsem narozdíl od jiných potíže neměl. Škoda, tohle anime mělo dle mého navíc, takhle jen 3* za slušnou a moc hezky animovanou oddychovku. Edit: původních 12 dílů se ještě dále rozšiřuje o další 4 OVA, které mění (podivný) konec anime ve stylu původních novel a točí se tedy kolem jiné dívčí postavy, což seriálu očividně prospívá. ()

Koonix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hviezdička navrch čisto za absolútne dokonalé posledné 2 epizódy. Dovtedy to pre mňa nebolo nič viac, len pohodová oddychovka, ktorej sa príliš nedarilo dostať zo mňa akékoľvek silnejšie pocity... A to je pri anime nezvyk. Toto vyvrcholilo niekde v strednej časti, ktorú by som nazval až mierne otravnou, postavy sa tu chovajú divne a úplne nelogicky. Príkladom je hlavne rozhovor Ayase s Kyosukem, kde si Ayase zozačiatku stojí až hystericky za svojím a po jednom argumente sa jej názory od základu zmenia, no neviem... Ale ako som už spomínal posledné epizódy mi to vynahradili dostatočne, a aj keď by som v tomto prípade ocenil trošku iný (ale pre drvivú väčšinu asi neprípustný, stáva sa zo mňa strašné prasa :) koniec, som vcelku spokojný, a verím že toho pravého sa dočkám v druhej sérii. A škoda, že ani toto anime mi nepomohlo rozhodnúť sa či tsundere milujem, alebo nenávidím. Myslím že asi od každého rovnako :) 7/10 Update: Po zhliadnutí takmer dokonalej druhej série znižujem na 3*. ()

Reklama

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Trpezlivosť, ktorú ma hlavný hrdina so svojou mladšou sestrou nejde neobdivovať... O nej samotnej sa to však povedať nedá a to napriek tomu (alebo práve kvôli tomu?), akú ju autori spravili inak "dokonalou" - vynikajúca študentka, skvelá atlétka a modelka, čo z fleku napíše bestseller (i keď iba v eroge merítku), podľa ktorého okamžite natočia aj seriál... Hlavne tú poslednú časť si mohli odpustiť. Každopádne mi bolo hneď od začiatku jasné, prečo existuje ku tomuto anime toľko hentai doujinshi... Páčilo sa mi však vykreslenie súrodeneckých vzťahov, vždy iný ending, grafika a vedľajšie postavy sú veľmi zaujímavé. Sú tu aj dva možné konce, takže niet čo stratiť... U mňa zaslúžené 4* ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Jako animace je dobrá, ale je pravda, že nesnáším tenhle typ ubohého hrdiny. Ta sestra mi taky přišla hrozná a to eroge. Lidi, co tohle hrajou nemůžou vypadat jako ona. Nemyslím tím krásu, ale psychické zdraví. Ve hře, kde praštíte svou sestru a ona se vám omluví, přičemž každé čeká jen na ten incest. Člověk, který těch her nahrál tolik jako ona, by se podle mého názoru choval o dost jinak. Možná své hodnocení ještě změním, snad. ()

kojak89 

všechny recenze uživatele

Kiriny je rozmazlený fracek, který se ke svému bratrovi chová jako kus špinavého hadru, využívá ho, mlátí ho a nezasluhovala by nic víc než pětadvacet na holou! Kjósuke je úplný opak. Kvůli Kiriny lže a dokonce klesá pod svoji úroveň. Kirini to ani nějak moc neocení, co pro ni její bratr děla a hned přemýšlí, jak by ho dál mohla využít. Anime je celkem zábavné s dobrými dialogy. Z 12 ďílů mne nezaujali asi jen 2. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama