Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jednoho dne se na jedné z mnoha japonských pláží objeví dívka jménem Musume Ika, navlečená v něčem, co připomíná cosplay sépie s chapadly místo vlasů, provolávající, že přišla mezi lidi, aby je potrestala za to, jak krutě se chovají k oceánu, který jim toho tolik poskytl. Jenže jak to tak chodí, s blázny se nikdo příliš dlouho nepáře. Obyčejní smrtelníci ji neberou vážně a její výhrůžky tak vyšumí do ztracena. Aby demonstrovala svoji sílu, rozhodne se mladičká Ika předvést svá chapadla v plné kráse. Jenže tato její prezentace nedopadne vůbec dobře. Poškodí plážovou restauraci, kterou vedou tři sourozenci, a je nucena v podniku zůstat, aby si odpracovala náklady na opravu. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Lidé již dlouho ničí mořský ekosystém bezohledným drancováním či vypouštěním odpadu. Chobotnicím došla trpělivost a tak posílají svou humanoidní dceru, aby si podrobila celé lidstvo. Kdyby jen tušila, že lidí je šest miliard a mají tryskáče, rakety a tanky. Ještě měla štěstí, že nejprve narazila na plážovou restauraci. Smůla ovšem je, že plážová restaurace si podrobila ji a tak musí otročit této zlovolné lidské instituci. Ale na druhou stranu, mají ji tam rádi... Půl výchovný, půl komediální seriál, který se snaží rozesmát čtyřmi věcmi: 1) nepochopením lidí chobotnicemi, 2) antropochobotnictvím, 3) snahou podrobit si svět, 4) tragikomickým neúspěchem těchto snah. Pořád. Teda... aspoň první tři díly to tak bylo, což mi stačilo. Nehodnoceno. Dojem kolem **. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku velmi nudné. Jakmile se však na scéně objevilo více postav, stejné to už nebylo a Ika Musume-chan se trochu vyvinula. Nehaluzuje stále o podrobení světa a začíná si uvědomovat, že se jí to vlastně i líbí. Jak už Subjektiv naznačil, první 3 díly určitě patří do slabších, ale doufám, že si to časem rozmyslí a zkusí se podívat na celou sérii, protože (a to není často) mám sám trochu chtíč se na tuto modrovlasou bestii podívat znova :-) Konec byl velmi krásný a milý. Očekávaný, ale... I tak trochu překvapil a potěšil :-) 75~80% ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Mne osobne sa najviac pozdávali práve prvé tri časti. A to hlavne te prvá... SPOILER Pri tej scéne s jej "squid ink-om" som sa chechtal ako zmyslov zbavený!" SPOILER. Neskoršia implementácia viacerých postáv to na môj vkus prehusťovalo a mal som pocit ako keby pánom autorom začali dochádzať nápady. Dávam 3x * za tú prvú časť a ten milunký koniec. :-) ()

Reklama

Reklama