Reklama

Reklama

Artmix

(pořad)

Obsahy(1)

52 minut o výtvarném umění. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Marze 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý přehledový, vzdělávací a kulturní pořad. Zážitek jít přímo do galerie však nenahradí. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naprostá nutnost pro každého správného art lovera - nic lepšího (dokonce ani nic jiného) o současném výtvarném umění v telce neběží. U každého nového dílu žasnu, jak se tvůrcům daří překonávat sama sebe - Artmix je s každým dalším dílem lepší a lepší, až to není možný. Snad jedinou - mikroskokopickou - výtku k pořadu bych mohl směřovat k tomu, že ho mluví Filip Švarc - ne že by mi jeho hlas vadil, naopak (byť mi přijde trochu nadužívaný - v českém dabingu před ním téměř nejde uniknout) - ale mám trochu problém s tím, že on je svým způsobem prodejná děvka, protože mu nedělá problémy namluvit ty největší komerční sračky typu TOP STAR magazín na Primě, jakož naopak i takové záslužné veřejnoprávní skvosty, jako právě Artmix - takže mu asi zkrátka prostě trochu vyčítám, že není víc loajální vůči jedné televizi a že ve vztahu ke kšeftům je jako smrt - stejně jako ona bere všechno. Můj dojem z Artmixu to trochu kazí, marná sláva - chápu ale, že za objektivní výtku to vydávat nelze, proto za mě za 5*. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Konsensy noncepty, stupete ptydepe, plky frky mrky brky a tak dál... Smích. Přes všechna trendy klišátka zase jen jalový pořad pro výběrové, pisskultůra po česku, krom toho, že s protežovaným panstvem z vysoké obce umělecké (pozor!) málokdy překročí tu svoji Stolici, natož Rubikon. Každopádně bez toho me(r)diálního poplácávání by po většině zde prezentovaných vytrendovaných artmixovaných artistů a všelijakých přicmrndávek v trendy brylkách nezbylo ani to malý český namixovaný, pozřený a vyvržený pyré... °-] . . . Zkrátka a dobře - ve výsledku jde v principu víceméně (výjimky potvrzují pravidlo!) prostě veřejnoprávě zase o hovno. Byť se snahou institucionanizovaně tu matérii načančat a navoňet. No, naštěstí se všude možně dějou věci, že... Jen si to člověk holt musí veřejně vyhledat sám. - - - P.S. A prej ten náš sociální stát málo podporuje kultůru! No, jak koho, že, jak koho. Takže motto doby zní: Promrdat se ke grantikům, poplácat se správně po ramenou, občas prolézt nějakej ten solventní kaďák nebo kluky úřiťnický, kemošit se s čétéčkárnou a fňukat a fňukat a fňukat... A to už je všechno, bylo toho do/k/st... %-))) - - - K věci: http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr[SIDP]=10123096165&filtr[obdobi]=archiv - - - - - (Nahlédnuto občasně měsíčně se smíchem úšklebným /prázdniny teda kulový, o prázdninách se neděje nyšt!/ na >artofovaném prostoru< , hodnocení zčerstva kdysi v lednu a.a. 2011, komentář zde po čase bez překvapení s úšklebkem jako druhý - 12.9.2011) ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

asi se tam nedostane každej a všecko, ale na naše poměry to neni špatný, představujou nový talenty, starý vykopávky, svěží věci, starožitnosti, doporučuju díl s Tomiem Okumarou, už v tý době sem si řikal, že je v médiích nějak často, ale když sbírá český umění (živí Kintery a spol.), tak to asi nebude uplně špatnej člověk - spisovatel, prezident (v Čechách musí prezident prostě hodně psát..něco..).. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123096165-artmix/207562229000002/titulky/#t=1m19s ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama