Reklama

Reklama

Artmix

(pořad)

Obsahy(1)

52 minut o výtvarném umění. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

asi se tam nedostane každej a všecko, ale na naše poměry to neni špatný, představujou nový talenty, starý vykopávky, svěží věci, starožitnosti, doporučuju díl s Tomiem Okumarou, už v tý době sem si řikal, že je v médiích nějak často, ale když sbírá český umění (živí Kintery a spol.), tak to asi nebude uplně špatnej člověk - spisovatel, prezident (v Čechách musí prezident prostě hodně psát..něco..).. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123096165-artmix/207562229000002/titulky/#t=1m19s ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Konsensy noncepty, stupete ptydepe, plky frky mrky brky a tak dál... Smích. Přes všechna trendy klišátka zase jen jalový pořad pro výběrové, pisskultůra po česku, krom toho, že s protežovaným panstvem z vysoké obce umělecké (pozor!) málokdy překročí tu svoji Stolici, natož Rubikon. Každopádně bez toho me(r)diálního poplácávání by po většině zde prezentovaných vytrendovaných artmixovaných artistů a všelijakých přicmrndávek v trendy brylkách nezbylo ani to malý český namixovaný, pozřený a vyvržený pyré... °-] . . . Zkrátka a dobře - ve výsledku jde v principu víceméně (výjimky potvrzují pravidlo!) prostě veřejnoprávě zase o hovno. Byť se snahou institucionanizovaně tu matérii načančat a navoňet. No, naštěstí se všude možně dějou věci, že... Jen si to člověk holt musí veřejně vyhledat sám. - - - P.S. A prej ten náš sociální stát málo podporuje kultůru! No, jak koho, že, jak koho. Takže motto doby zní: Promrdat se ke grantikům, poplácat se správně po ramenou, občas prolézt nějakej ten solventní kaďák nebo kluky úřiťnický, kemošit se s čétéčkárnou a fňukat a fňukat a fňukat... A to už je všechno, bylo toho do/k/st... %-))) - - - K věci: http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr[SIDP]=10123096165&filtr[obdobi]=archiv - - - - - (Nahlédnuto občasně měsíčně se smíchem úšklebným /prázdniny teda kulový, o prázdninách se neděje nyšt!/ na >artofovaném prostoru< , hodnocení zčerstva kdysi v lednu a.a. 2011, komentář zde po čase bez překvapení s úšklebkem jako druhý - 12.9.2011) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Naprostá nutnost pro každého správného art lovera - nic lepšího (dokonce ani nic jiného) o současném výtvarném umění v telce neběží. U každého nového dílu žasnu, jak se tvůrcům daří překonávat sama sebe - Artmix je s každým dalším dílem lepší a lepší, až to není možný. Snad jedinou - mikroskokopickou - výtku k pořadu bych mohl směřovat k tomu, že ho mluví Filip Švarc - ne že by mi jeho hlas vadil, naopak (byť mi přijde trochu nadužívaný - v českém dabingu před ním téměř nejde uniknout) - ale mám trochu problém s tím, že on je svým způsobem prodejná děvka, protože mu nedělá problémy namluvit ty největší komerční sračky typu TOP STAR magazín na Primě, jakož naopak i takové záslužné veřejnoprávní skvosty, jako právě Artmix - takže mu asi zkrátka prostě trochu vyčítám, že není víc loajální vůči jedné televizi a že ve vztahu ke kšeftům je jako smrt - stejně jako ona bere všechno. Můj dojem z Artmixu to trochu kazí, marná sláva - chápu ale, že za objektivní výtku to vydávat nelze, proto za mě za 5*. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý přehledový, vzdělávací a kulturní pořad. Zážitek jít přímo do galerie však nenahradí. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro skutečně a zaryté fanoušky výtvarného umění, kteří si chtějí ještě vylepšit už tak dobrou znalost oboru. ()

Bivoy 

všechny recenze uživatele

Zajímavé novinky ze světa umění. Možná bych ocenila, kdyby bylo moderní umění občas proloženo něčím starším. Mohlo by to divákům pomoci utvořit si lepší přehled, pospojovat souvislosti. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Jediný pořad cílený na aktuální uměleckou tvorbu. Hodnotím, že nemapuje jen oficiální proud, ale představuje spoustu alternativních směrů. ()

Reklama

Reklama