Reklama

Reklama

Rževskij protiv Napoleona

  • Rusko Наполеон капут! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Francouzská armáda je u bran Moskvy. To je fakt. A ruská armáda se francouzské nevyrovná. Taky fakt. A Napoleon je děvkař. Důležitý fakt. Jak tedy zachránit matičku Rus? Plán vrchního velení je jednoduchý – Bonaparte přestane myslet na válčení, když mu do postele strčíme odmítavou femme fatal. Jenže kde vzít ženu, která mu odolá? Vyšpekulovali geniální řešení – nepodlehne jedině převlečený mužský. Pro ten úkol je vybrán poručík Rževskij. (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Ruské kritiky to celkem strhaly, že jde po „Hitler kaput“ jen o vyčichlý recyklát, ale protože jsem to shlédl ještě před Hitlerem je to pro mne super komedie s mnoha pop-kulturními odkazy na filmy (Asterix, E.T., James Bond, Popelka, hvězdné války, středoškolské teenagerské komedie a další a další) i politiku a dnešní svět (PETA a jejich demonstrace, nebo posedlost krásou, která se silikonem do zadku přerostla, přiznejme si, do parodie sebe sama nejen ve filmu atd. atd.). No a ano, tepláky a tři pruhy na plese a v divadle považovali Rusové už od Napoleona za šik vohoz, nicméně dnes se v takovém outfitu nestydí jít do společnosti ani Češi. Nebo Američani a další. Jen Rusové se ale za to sami sobě vysmívají. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo odpad? Lebo som film nezvládol pozerať viac ako 5-10 minút, ostatné rýchloposuvom a navyše v dobe pozerania neboli titulky (odvtedy som ich nepozeral) a ja somár som sa naivne rozhodol, že šak niečo snáď pochopím, veď sú to podľa niektorých (najmä dnes) bratia Rusi a Ukrajinci, že? WTF? Van Damme sa tu objavil pravdepodobne preto, že prehral pri natáčaní v Bulharsku alebo Rumunsku s niekým pri kartách a vodke riadne kolo a tak sa musel tohoto účastniť. Možno by som hodntotenie zmenil, keby som jednak film skutočne celý pozrel a jednak ho aj pochopil, ale k tomu ma nikto nikdy neprinúti. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je krok vedle. Balchunasovy (Vaysbergovy) komedie mě většinou zabavit umí (nebo alespoň ty, které jsem měl možnost vidět), o téhle blbosti to však říci nemohu. Ono to vtipné místy je, jenomže ve stínu všech těch totálních nesmyslů a absurdit se veškerý humor ztrácí. Obrovským zklamáním pro mě navíc byla role Van Dammea, který sice jako lákadlo posloužil dobře, ale ty 2 minuty, ve kterých se objevil? No čekal jsem významnější roli. ()

MsGt 

všechny recenze uživatele

Rževskij protiv Napoleona má tu nevýhodu, že vtipný a satirický přijde hlavně lidem, kteří ví víc o období Napoleonských válek. Pro ostatní to je jen crazy komedie, kde něco je vtipného, něco trapného. Naštěstí tu není žádný "fekální" humor. Filmařova představa , jak "doopravdy" probíhalo dobytí mostu u Arcole nebo porada ruského štábu ve Fillách, mě na dlouho dostala... Vladimir Zelenskiy jako Napoleon byl famózní. SVými hereckými výrazy strčil do kapsy i mnoho představitelů Napoleona ve "vážnějších" filmech. České titulky si můžete stáhnout odsud: http://napoleonica.cz/filmy.html a přiřadit je k vašim originálním nosičům. ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama