Reklama

Reklama

Recenze (6)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie "japonske Twin Peaks" je dost presne. Navyse v tomto zanrovom cross-over maju jednotlive zanrove zastupenia presne ten spravne japonsky "over the top" dotyk. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Ano Twin Peaks... . Ale treba take Akta X . Ale s vetsim durazem na humornou stranku a ne ze by to nefungovalo. Kuriyama a Odagiri jsou bezchybni prave v tom jak mezi nimi zadna velka chemie neni. Skvele vypointovane trapno a usmevna nesmelost ktera jejich vztah i vysetrovani doprovazi me velmi bavi. Jinak je serial jemne parodicky prave z pohledu jiz zminovanych americkych vzoru, ale neboji se za zasterkou satyry schovat i poradny kus tajemna a temnoty, ktere mozna prave proto velmi dobre vytvareji hodne zajimavi vysledny dojem. Atami je krasne misto. Jednou mi snad bude dano se tam podivat. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Vynikající!!! Tak úžasná atmosféra, zajímavý vyšetřování, parádní postavy. A k tomu ta parádní obrovská ryba (Hitohiki nebo tak nějak). Ta byla tak viditelně umělohmotná, že jsem se z ní mohla potrhat smíchy, kdykoliv se objevila. Docela bych si přála pokračování. A nejvíc se mi na tom líbí, jaký otazníky to na konci nechává v hlavách diváků. ()

Expozituror 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi povedené! Krásně vybalancovaný mix komedie, dramatu, napětí a mystična... Japonský humor moc nemusím, ale tady mi přišel moc milý. Celkově je to velmi osobité dílko, netající se svou inspirací u amerických seriálů podobného ražení. Vtip je v tom, že na to jde stylově japonsky. Pro mě jeden z nejlepších seriálů. ()

Reklama

Reklama