Reklama

Reklama

VOD (1)

Do venkovského domu vtrhne brutální vlčí monstrum lačnící po krvi a Sarah s přáteli musí spojit síly, aby měli aspoň nějakou šanci přežít. (Netflix)

Recenze (26)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vezme scénář k amatérskému pornu odmítnutý studiem jako příliš statický, vrazí se na pár „drobných úprav“ katolickému cenzorovi, štědře se podpoří velkorysým rozpočtem velikosti denní tržby somálského secondhandu s potravinami, osadí se osmi věhlasnými herci, kteří dosud s velkým úspěchem kočovali po suffolkských vesnicích s vlastní dramatizaci Teletubbies a nakonec to celé natočí na mobil nějaký hustý profík, co si v životě zrežíroval akorát tak manželku při análních hrátkách, a to ještě s rozporuplným výsledkem. Na světe je filmík jako lusk, kdy partička nesympatických kopyt hodinu a půl prolízá tam a zpátky otvorem na půdu, protože je honí monstrum, vyluzující hrozivé „Uáááá“, tak strašlivé a krvelačné, že pokaždé, když se objeví, roztřesou se kameramanovi ruce a raději vždycky uhýbá pohledem na xicht nějaké uječené ochotnice. Ale i tak jsem musel místy znechuceně a vyděšeně odvracet zrak od brutálních kulis a masek! Ono totiž taková kostra, ukradená z kabinetu přírodovědy, na kterou někdo nakydá kýbl čehosi, co po šichtě vytřeli z podlahy kafilérie, nebo pryžové dildo s upířími zuby z Pompa, jenž se ke konci na 30 sekund mihne v záběru, není opravdu nic pro slabší povahy! No co vám budu povídat! Prostě kousek, který docení jen opravdoví hororoví fajnšmekři. Zejména ti po lobotomii. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Máte rádi horrory, kde není nic vidět? Pak je tento horror stvořen přímo pro Vás. V první 1/3 filmu se nic neděje. Vidíme nevlastní sourozence, kteří se mají mezi sebou pouto jako vřed na prdeli. Pak vidíme první mrtvolu. Začíná naháněčka. Upozorňuji, slaboduchá naháněčka. Stvoření vidí červeně a takže na obrazovce uvidíte červený flek. Pokud si myslíte, že uvidíte rozsápání obětí, tak jste na velkém omylu. Takže uvidíte červenou obrazovku, následuje křik oběti a pak střih. To jakési stvoření, uvidíte až 5 minut před koncem. Vše ukončí srdcervoucí scéna matky a dcery. Co z toho vyplývá? Opět ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, to zase bolo "dielo". Opäť jeden teenagerský horor natočený v takom štýle, že zavrime partičku idiotov do jedného domu, nechajme ich hysterčiť, vrieskať, utekať, hádať sa medzi sebou a riešiť rodinné problémy a vzťahy, a v posledných minútach ukážme príšerku, veď to by malo stačiť. Mne to však nestačí ani zďaleka. Fakt to nie je dobrý horor. Masky a záverečné rozuzlenie sa mi páčili (čiže "až" posledných 10 minút filmu), a o to viac ma mrzí, že to bolo takto odfláknuté. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hádám, že tyhle filmy se točí jenom proto, aby to viděl někdo s fantazií, ukradl jim všechny dobré nápady a zasadil je do funkčního celku. Kdyby to natočil nějaký šílený Korejec nebo Japonec, to by byly panečku orgie. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Partička mladých v rádoby tajuplném sídle a běsnící potvora. Je to takové televizní a půl hodiny se koušete nudou, než konečně dojde k nějaké akci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na další dávku britského umění, které čas od času opravdu stojí za pozornost, ale zde jsem dost narazil. Začátek snímku mi totiž hodně připomínal nepříliš oblíbené americké komedie, které mi poslední dobou lezou krkem. Ani náznak po nějaké hororové atmosféře či napětí, které by jsme v hororovém filmu očekávali. Teprve později nám podivné chování psa napoví, že se možná blýská na lepší časy. Tvůrci nám konečně nabídnou nějaké to zlepšení a ve vzduchu je skutečně cítit mírná změna. Vše začne vypnutím elektriky a celý dům se ponoří do tmy. Postavy se tak chodbami procházejí jen za pomoci světla z baterek a zapalovačů. Když se před námi objeví zmasakrované tělo jejich nevlastního otce je jasné, že děj konečně nabral jiné obrátky. Přestože hned v zápětí následuje další vražda, tak si jí divák moc neužije. Vše je totiž natočeno z pohledu bestie, která za pomoci červeného filtru a pár skřeků rozsápá mimo záběr svou oběť. K naší smůle i většina ostatních úmrtí vypadá úplně stejně a to je i hlavní příčina, proč u mě tento kousek moc neuspěl. K dobru však musím přičíst fakt, že skutečná podoba onoho tvora je nám prozrazena až v samém závěru filmu. O to větší bylo mé překvapení když jsem zjistil, že se jedná o vlkodlačí film. Do té doby jsem měl za to, že jde o další kousek s nějakým zmutovaným zvířetem. Ledacos tomu sice nasvědčovalo, ale po menším draku z minulé noci jsem tomu moc nevěnoval pozornost. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jeden z najslabších vlkodlačích hororov, aké som videl. Vlkodlak tu skoro vobec nie je vidieť a jedine čo je vidieť z obetí je ich krv, nič viac. Slabé, nudné a hlavne blbe. to je asi najrýchlejšie zhrnutie tejto sr.č.y. To naozaj mám uveriť tomu, že postavy sa trasu strachom a aj tak myslia na trtkačku? Chvalabohu, že pán scenárista sa neunúval napísať ďalší scenár, obávam sa, že by to bolo dosť podobné. Slabučká 1* i to je na tento film asi veľa, ale veľmi nerád dávam odpad i takýmto kravinám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský horor „13 Hrs“ je ukázkou toho, jak natočit film bez invence a pro jistotu si zvolit ještě žánr, který trochu té invence vyžaduje, protože jinak se bude jen opakovat, jinak se budou kopírovat postupy a možná i celé scény z jiných filmů. Není to dramatické, nemá to gradaci, není to překvapivé. A trikově to není ani nějak převratné. V konečném důsledku jen další vlkodlačí horor. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že mě nalákalo "from the producers of Dog Soldiers", čekal jsem tedy podobně kvalitní béčko s porcí nadsázky. 13Hrs však sází na vážnější notu a to možná nebyl úplně vhodný tah. Herecké výkony jsou slušně řečeno dost nestabilní a napětí kolísá snad ještě víc, což je u tohoto typu filmu problém. Nicméně závěrečných pár minut není úplně zlých a scénář aspoň na chvilku chytí druhý dech. Bavit se u 13Hrs budou ale asi jen skalní příznivci béčkových "hororů", nicméně pokud od toho nic nečekáte tak proč ne, slušných hororů je v poslední době málo a tohle na ten průměr podle mě (bohužel) stačí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost se stupidním příběhem. Holka se vrátí z USA a najde partičku svým ožralých a zhulených kamarádů a příbuzných. Chvíli chlastaj a potom jdou do domu, kde je jejich otec roztrhanej matkou, která je vlkodlak. 60 minut lezou na půdu a dolů z půdy, hlavní hrdinku máma vlkodlak pokouše a ta se také změní. Jak originální. Tom Felton je sice inzerován, jak hvězda filmu, ale má tam asi slabých 15 minut a pro mě největší tahák Gemma Atkinson, která rozhodně má co ukázat, se drží statečně dlouho než si ustřelí palici. Dalo se to přežít, ale v zájmu dobra všech ostatních -> NEKOUKEJTE SE NA TO! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačích hororů je málo a zejména v poslední době ani to málo nestojí za nic. Night Wolf je slabým kouskem tohoto subžánru a nejvíce ho zrazuje naproto stupidní střihač, hloupý scénář a mdlá režie. Herci kupodivu nejsou až tak toporní jak jsem si myslel. Bohužel doporučit se tenhle snímek nedá, škoda, má i své dobré stránky. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li prvních, naprosto zbytečných 20 minut, jedná se o atmosfericky docela povedený horůrek, který je ale obsahově velmi prázdný. Britové zasadili děj tohoto beast-hororu na staré šlechtické sídlo, což je sice anglicky stylové, jenomže tato prvotřídní kulisa zůstala zoufale nevyužita. Skoro celý film se odehrává v podkroví, případně ve stodole, takže majestátné chodby a rozsáhlé sály domu zejí prázdnotou, přitom vzít to do ruky někdo schopnější, mohla to být parádní filmařina. A potom ty postavy. Jejich dementní chování a k neuvěření pitomé plky jsou sice adekvátní jejich věku, nicméně divák po chvíli ztratí trpělivost a přeje aktérům co nejrychlejší smrt (což ale na druhé straně většina z nich brzy splní :-)). No a když na konci vyjde najevo, vo co vlastně gou, což jen tak btw není vůbec žádné překvapení, zanechá film po sobě spíše rozpaky. Celkově ale musím říct, že jsem čekal daleko větší kravinu. Tohle bylo ještě docela koukatelné, přičemž ta scéna s brokovnicí je opravdu výborná. :-) Za ní přidávám třetí hvězdu. ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovýto trapný nástup jsem snad v hororech v životě neviděl. Bez jakékoliv zápletky je zde 20 minutová ukázka frigidity hlavní hrdinky a následovně z ničeho nic se tam nějakým způsobem objeví ''cosi'', co se rozhodne všechno zabíjet. Ještě když připočtu, že ta nejvíc nalitá holka vystřízlivý okamžitě, co uvidí mrtvolu a hned se ocitne v opravdu odfláknutém záchvatu hrůzy, tak to připadá celkem dost komicky. A to není zdaleka všechno, co se jí nepovedlo, uvidíte sami :-). Ne, teď vážně. Horší horor jsem neviděl ani nepamatuji a to jsem zkouknul ze zdejšího žebříčku top hororů většinu. Není na tom zcela nic zajímavého, herci jsou nesympatičtí a aby toho nebylo málo, tak ještě se suchými britskými hláškami. Snad na něco takového už v životě nenarazím. Přeji příjemnou podívanou. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Jediný plus jsou povedené digitální efekty děsivého vlkodlaka, ten se však ve filmu objeví až na konci. Tenhle scénář bych producentům omlátil o hlavu..... ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, jenž je przněn divokým střihem, temnotou a absenci jakéhokoli napětí ...přitom se ovšem tváří velice vážně. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

No, tak režisér zřejmě nikdy neviděl vlkodlaka ... Každopádně film mě docela bavil, i když některé části byly na mě až moc 'americké' ... Námět filmu je opravdu skvělý, hlavně závěr se mi líbil asi ze všeho nejvíc. Určitě si nemyslím, že by si film zasloužil pouze 36%, možná jsou tam některé scény trošku zbytečné a vlkodlak vypadá jako kdyby utekl z filmu z 60 let, ale i přes to si myslím, že je to opravdu dobrý film ... ()

Reklama

Reklama