Reklama

Reklama

Paranômaru akutibiti Dai-2-shou: Tokyo Night

  • USA Paranormal Activity 2: Tokyo Night (více)
Trailer
Japonsko, 2010, 90 min

Obsahy(1)

Haruka (Noriko Aoyama) sa po výmennom pobyte v San Diegu vracia domov. Má však obidve nohy zlomené, pretože mala autonehodu v USA a je dočasne na vozíčku. Vzhľadom na to, že jej otec je na služobnej ceste, je ponechaná v starostlivosti 19-ročného brata Koichiho (Aoi Nakamura), ktorý rád filmuje amatérskou kamerou. V dome, kde sa súrodenci zdržujú, sa začnú diať divné veci... Haruka očividne doniesla z Ameriky démonickú silu, ktorá sa prejavuje v noci. (ash99)

(více)

Recenze (18)

JAn 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Paranormal Activity (čili další rip off), tentokrát z Japonska, u který až zarazí svou ´nejaponskostí´ (snad až na ten závěr). V podstatě se jedná o doslovnou vykrádačku Peliho filmu, jenž ale není natolik hektická a laciná, jako onen americký, oficiální sequel. Tudíž ´sem se bavil stejnou měrou, jako u původního filmu. Navíc mě mile potěšilo i poměrně funkčí provázání s ním. Nemám tedy sebemenší důvod Tokyo Night jakkoli zatracovat. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Jdětě se vycpat s takovýma kokotinama, co se snaží být lepší Paranormal Activity. Žádná atmosféra, žádný děj a aní nic strašidelného. Měli by tu být i lekačky, ale ani toho se u Paranormal Activity 2: Tokyo Night nedočkáte. Rozhodně nedoporučuji zhlédnout, protože tento snímek je naprosto bez smyslu. Tak si říkám, že chce Paranormal Activity natočit každý blb co má kameru (viz. Paranormal Entity).. 1/10 = 5% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Recyklace prvního stupně aneb paranormální aktivity na japonský způsob. Nic převratného, ale nejedná se o úplný propadák, takže proč ne..? :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sérii Paranormal Activity jsem se začal věnovat teprve před pár dny, ale už po zhlédnutí prvních dvou dílů mi bylo jasné, že tohle rozhodně nikdy nebude moje oblíbená série. V obou případech hodinu trvající nudu vždy okořenila poslední cca patnáctiminutovka, která dokázala alespoň trochu zaujmout mou pozornost. Takže když jsem se dozvěděl, že i Japonci natočili vlastní „příspěvek“, musel jsem ho prostě vidět, abych mohl porovnat. Hodně lidí však tento film odsuzují, že jen sprostě napodobuje originál, s čímž ovšem nemůžu tak úplně souhlasit. Hlavně je nutné podotknout, že nejde o žádný remake – film má vlastní příběh a dokonce i úzkou spojitost s tím, co se dělo v Americe. Což ovšem ještě neznamená, že by šlo o nějak závratnou či skvělou podívanou. To v žádném případě. Mám sice hodně rád asijskou tvorbu, ale jak vidno režisér Nagae se od svých šikmookých kolegů mnohému nepřiučil. Vždy se mi u Japonců líbilo, že ve svých filmech dokázali navodit opravdu nervy drásající atmosféru a divák se mohl těšit na množství lekacích scén, ale tady jsem se skoro ničeho takového nedočkal. Ano, je sice pravda, že i zde se staneme svědky docela zajímavé závěrečné dvacetiminutovky, ale že by vám při ní stáli hrůzou vlasy na hlavě? To těžko! Zas na druhou je potřeba podotknout, že představitelka hlavní hrdinky uměla solidně křičet, protože mi z toho místy doslova zalehlo v uchu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tyhle Tokyjské activity spáchal Toshikazu Nagae. Produkce, scénář i režie vás pak dovede k otázce, proč si tam i nezahrál ? To samé drama jako u US akorát viděno jinýma očima a japonskýma kamerama. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ať se jedná o americkou verzi P. Activity, Entity, nebo japonskou verzi, vždycky se na to s očekáváním mkrnu. Pravdou je, že Japonci tady pouze kopírujou podstatnou většinu scén z P.A., takže nic nového. Každop. jsem se párkrát dobře leknul, mělo to svojí atmosféru, čili 60%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Takové pokračování nepokračování na japonský styl. V podstatě o ničem, jen ten konec byl dobrej, to jsem měl i husinu. 18% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování americké verze, nebo spíš remake? Vykrádačka? Každopádně minimálně na úrovni svého předchůdce, možná o stupínek vyšší. Atmosféra jako u jedničky, paranormální scény dokonce lepší. Místy jsem byl nervozní a nevěděl, co čekat a odkud na mě co skočí. Jediná věc mě iritovala, ale o to víc. Sourozenci vědí, že mají v domě (nebo v sestře) ducha, a oba KAŽDOU noc spí ve svym pokoji. Každou noc (a že jich je ve filmu snad 20) musí v noci bratr utíkat do pokoje sestry a zachraňovat jí. Jen jednou jedinkrát ho napadne přenocovat, nebo spíš bdít nad její postelí. Sakra! Já vědět a vidět to, co oni, tak ani na záchod nejdu sám krucinál! A 100% bych spal nalepenej na sestře incest neincest. Ikdyž asi bych nespal, ale jen čekal, co mě sežere. To jediný mě štvalo, jinak se jedná o fajn věc. Japonci horory umí, ne že ne. Posledních 10 minut moc pěkných. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Připadá mi legrační jak se skoro všichni rozčilují, že Japonci udělali vlastní verzi (remake bych to zrovna nenazývala) PA, ale to že Američané natáčejí remaky japonských filmů v jednom kuse (a mnohdy fakt kvalitně otřesný) na to už zapomínají :D. Jinak film mi připadá jako průměrná japonská lekačka natočená netradičně nejaponsky :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Je to už iba kopírka originálu od Peliho, ale nakoľko som sa párkrát naozaj kvalitne zľakol, tak dávam tri hviezdičky. Musím ale povedať, že vcelku mi dosť vadia tieto japonské verzie. Neviem prečo, ale prídu mi proste akési zbytočné, keď už tu raz niečo bolo. Lebo v tomto prípade je ťažké niečo nové vymyslieť v rámci daného žánru. 50 % ()

Seniad odpad!

všechny recenze uživatele

Ty fole to jsem se lekl, takové Nádory místo xichtu, a veřejně to publikovat, nejděsivější horor na světě a to jen díky NEhercům. A mimo to nechápu co kdo čekal, plagiátorské pedofilní mikro péra, nikdy horror ani pohádky, natož něco opravdu filozofického, neuměli, neumí, a nebudou nikdy, teda jedině po třetí atomovce nebo druhé fučiminačiči. ()

RathuVSoak 

všechny recenze uživatele

Chladné jako čerstvé sushi, otravné jako fugu. Svébytná japonská kinematografie je skvost. Bohužel tato napodobenina Ameriky mě úplně míjí. ()

lukassCZ 

všechny recenze uživatele

Tentokrát z Japonska a musím říct, že je to lépe udělané než z Ameriky. Herci, postavy a jejich chování je více sympatické ( např. konečně se snaží proti tomu zlu nějak bojovat a ne jenom natáčet) a to včetně konce, který je zajímavější než ty z Ameriky. Atmosféra a lekačky jsou také více cítit. Plno věcí je zkopírovaný a pořád to není nic extra, ale rozhodně se na to můžete podívat a porovnat. ()

Reklama

Reklama