Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí zločinci spolu uprchnou z vězení, spojí se se starými parťáky a naplánují velkou loupež na koňských dostizích. (Netflix)

Recenze (2)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

„...a je tu čas na další běh krajinou!“ Švédský příspěvek Hasse Ekmana v oblasti tzv. „heist movies“ nebo-li krimi filmů o loupežích má slušně vybudovanou atmosféru a pěkné vizuální záblesky ve stylu filmu-noir. Přesto mi zde chyběl větší šarm a vtip, ač na vtipné momenty (např. dialog lupičů s jedním ve vaně a druhým na záchodě) zde občas v malé dávce dojde, ale celkově se Fuška možná bere vzhledem ke svému tuctovému ději až příliš vážně. Oba hlavní herci hrají role antihrdinů na několika útěcích velmi dobře, ale postrádají výraznější charisma na to, aby mě dokázali v tomto jednoduchém lupičském příběhů po celou dobu patřičně bavit. Přes stáří filmu jde o celkem zdařilou jednohubku, která na jedno zhlédnutí dobře padne, ale šanci vyčnívat spomezi tematicky spřízněných filmů a dosáhnout vyššího hodnocení, než lepších 3 hvězdiček, u mě holt nemá... [65%] ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Švédský noir o útěku z vězení a velkém heistu. Nebylo to špatné, ale ty americké a britské snímky mají tak nějak větší šmrnc a atmosféru. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama