Reklama

Reklama

Ctrl Emotion

(studentský film)

Obsahy(1)

Závěrečná studentská práce Vojtěcha Kotka. Do hlavních rolí obsadil Jiřího Mádla, Mariku Šoposkou, Terezu Voříškovou a Světlanu Nálepkovou. Film vypráví o počítačovém technikovi Viktorovi (Mádl) a rozhlasové moderátorce Evelíně (Voříšková), kteří se jednoho večera seznámí v baru a stráví spolu noc. Následující den oba přemýšlejí o tom, co vlastně posledního večera provedli, přesto se nezávisle na sobě znovu pokusí sejít na místě, kde se poslední večer rozloučili. O chvíli se však minou a pokračují tak ve svých dosavadních životech. (BrckoGOS)

(více)

Recenze (99)

swamp 

všechny recenze uživatele

Budu to hodnotit jako cvičení II. ročníku, čímž kraťas CTRL emotion je. Pod vedením Jiřího Stracha se vytáhl Vojta Kotek a předvedl nám, že možná máme další českou režisérskou naději. :) Mádl a Voříšková jsou k zulíbání - samozřejmě v opačném pořadí - a myšlenka je vcelku nápaditá a vtipně zmáknutá. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo, jestli se Kotek soudil s PIXARem, že mu s jejich V hlavě ukradli nápad a udělali místo romantickýho dramatu pohádku pro celou rodinu?? ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Super zpracovaný nápad, který je v rámci školního cvičení až téměř dokonalý a navíc dodá závěr, který není happy endem v klasickém slova smyslu a skoro mě až mrzí, že nevznikla celovečerní verze. Budu tohle mít ještě hodně dlouho v hlavě zvláště díky parádnímu Mádlovi a skvělé Voříškové.... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako školní cvičení rozhodně nadprůměrné, vtipné a zajímavé. Škoda, že Mádl s Terezou krapet přehrávali. Terezce to ale odpouštím nejen za ten její chraplák :-) . Již jsem to tu psal dříve. Kotka s Mádlem jsem bral jen jako takové hodně komerční krmivo pro pubertální slečny, jehož datum trvanlivosti až všechny ty snowborďačky a raftařky odrostou bude rychle expirovat. Oba mne však už nejednou mile překvapili a já jsem za to rád. Uvidíme co bude následovat a jak se hlavně Vojtěch Kotek dále vyprofiluje. Třeba z něj bude nakonec dobrej rejža, stejně se jím pozvolna stává J. Strach...* * * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 70%***TV/// Obsazení 10/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Kamera 5/10/// PLUS: režie, Jiří Mádl, Terezka Voříšková, Eliška Křenková, Vojta Kotek, vidět je opět pohromadě potěší, stejně tak potěší originální námět, v úvodu kamera "pohled z očí" MÍNUS: kdo Mádla nemusí, tak tady ho bude mít třikrát, u kamery mi vadilo natáčení v exteriérech, kde bylo velmi špatné osvětlení, skoro nebylo nic vidět./// Shrnutí: Na Vojtu Kotka bych řekl velice kvalitní, promyšlená a originální práce. Pro běžného diváka stravitelný, ba dokonce zajímavý příběh s perfektním obsazením. PS: Rád bych viděl všechny tři herce opět pohromadě v nějakém celovečerním filmu. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Studentský film. Jirka Mádl s Terezou Voříškovou v závěrečné studentské práci Vojty Kotka plné "moderních technologií" a humoru. Ke shlédnutí zde. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kotek napsal skvělý scénář,ve kterém doslova nechal excelovat Jiřího Mádla,který opět potvrdil že hercem se člověk narodí a nemusí herectví studovat.Největším překvapením je Kotkova režie a skvělý a dynamický střih.Vyvaroval se spoustě klišé,nápad s hlasy uvnitř hlavy oceňuju nejvíc,to má asi každý,ale u počítače sem si je nikdy nepředstavoval.Jako menší mínus považuju casting rodičů a na konci v titulkách si mohl odpustit malinkou loupež Z filmu Jedna Ruka Netleská,jinak ovšem nepamatuju kdy sem se naposledy tak zasmál.Originální,vtipné,úderné.Kotek má scénáristicky co říct?Mádl co hrát,Voříšková....to je prostě česká Megan Fox a možná i lepší herečka :) a paradoxně i když má Mádl 80% dialogů,nejlepší hlášku si schoval Vojta pro sebe ;) parádní práce 85%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Překvapení jako prase. Doporučuju nic si zde nečíst a hned se dívat. Do dokonalosti schází opravdu jen kousek. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Všechna čest, ačkoli nejsem velkým příznivcem Vojty Kotka jako herce, tenhle režijní počin se mi moc líbil. Má to spád, myšlenku, inteligentní vyústění, výborného Mádla s neméně výborné Voříškovou a Šoposkou. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží mladá filmová tvorba od Kotka, kterého jako herce sice mírně řečeno nemusím, ale jako režisér se ukazuje v nadějném světle. Příběh nikde nedrhne, dialogy nešustí papírem, jak v řadě jiných současných českých filmech a k tomu podařené vtípky a narážky, které z úst příjemně civilně hrajícího ústředního dua zní přirozeně, takže co víc si od filmového debutu (byť krátkometrážního) přát, že? ;) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

na české poměry setsakramentsky nápaditá záležitost.. UPOZORNĚNÍ: vyhněte se zdejšímu popisu - je to jeden velký spoiler! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ctrl emotion se veze na módní vlně a la Bobule a jiné filmy s populárními herci typu Voříšková, Mádl a Kotek. Pokud ale tenhle film mám hodnotit jako kraťas od mladýho studenta, musím být nadšená. Film má jiskru a vtip (z půlky za to může Jirka Mádl, který ukazuje, že je víc než jen blbej snowboarďák) a hlavně myšlenka je prefektní. Jsem zvědavá na Kotkův celovečerák. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Kotek je sice protlačenej, ale má svou kvalitu...scénář napsal dobrej a pod vedením Jiřího Stracha zmáknul super krátkometráž se skvělým Mádlem. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Výborné dialogy, jako ze života. Jirka Mádla je ve své trojroli naprosto nepřekonatelný. Jsem opravdu nadšená, český kraťas ode mne dostává pět hvězdiček. A to prosím kraťas, který má na svědomí pan Kotek. Samotnou mě to překvapilo, ale nejde to jinak. Velkým neduhem českých filmů je naprosté odtržení od reality, to v tomhle filmečku neplatí. ()

Související novinky

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

Co si nenechat ujít na festivalu Pragueshorts?

27.02.2024

Ve středu 28. 2. vypukne 18. ročník Mezinárodního festivalu krátkých filmů Pragueshorts Film Festival, organizovaného každoročně pod hlavičkou MFF Karlovy Vary. Na ty nejlepší krátké filmy z Česka i… (více)

Reklama

Reklama