Reklama

Reklama

VOD (1)

Amber Heardová stojí v čele hvězdného obsazení, jehož dalšími členy jsou Billy Bob Thornton a Theo James, v tomto temném a napínavém thrilleru na motivy bestselerového románu Martina Amise. Jasnozřivou femme fatale Nicolu Sixovou (Heardová) sžírá temná předtucha její vlastní vraždy. Než aby se však pokusila zachránit, pustí se do promyšleného svádění tří různých mužů – z nichž se jeden má stát jejím vrahem. (Cinemax)

(více)

Recenze (41)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale taká tá nemastná neslaná. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Amber Heard pekelne sexi, ale čo na tom? Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl noir filmu radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Dej celkom odsýpa, ale čo na tom keď finále snímky je už vopred jasné. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Po 30 minutách mít chuť se zastřelit jsem už dlouho neměl. Komentář přítelkyně:"zlatý loskuták". No to mluví asi za vše. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Amber Heard vyslyšela Fantozziho prosby a kalhotky šly dolů. Zvláště precizní práci odvedl tým módních stylistů, který oděním hlavní hvězdy do sporých outfitů způsobil dokonalé mdloby. Sanitní vozy rozvážely mužskou část štábu, jimž neutuchající erektivní stav bránil pokračovat v práci, a Johnny Depp nestačil od své nestoudně odhalené milé zuřivě odhánět rozparáděné adepty jejího klína, což vedlo k odstranění jeho jména z titulek. Film tak nemá šanci zapadnout. Co Amber načala ve vodě (Aquaman), to zničujícím způsobem dokončila na souši, v noir hávu, obalena do silných mysteriozních par, pronásledována vybranou pánskou společností na čele s Billy Bobem Thorntonem, v závětří čekajícím milovníkem Theo Jamesem, zmítána maniakálním Jimem Sturgessem i pokradmu se blížícím Jasonem Isaacsem. Vytříbený vizuální styl klipového specialisty Matthewa Cullena přispěl k detailnímu vyobrazení všech femme fatale zbraní, a naprosto nesejde na tom, že se lopotí s jakousi pointou, kdo kuje vražedné pikle na tak hezké stvoření. Divák v podstatě není smířen s odchodem hlavní hrdinky, neb z literárního hlediska, kterému je dán nemalý prostor, by se zkoumání její ženskosti mohlo stát tou nejobsáhlejší kapitolou. A tak to taky je. Padl jsem k nohám uhrančivé ženštiny a jaksi jsem nedbal na dramaturgickou nevyváženost a liknavější zápletku, Nikdy se nebráním kouskům s experimentálními prvky, načež divák chtivý podobného zážitku by neměl očekávat tradiční styl vyprávění, ale měl by v prvé řadě počítat s tím, že režisér je Amber Heard posedlý a opájí se tím, že jí má ve svém filmu. Takže všechno ostatní jde decentně stranou a občas se poštěstí, že režisér na hezké obrázky připíchne i nějaký ten dějový pletenec, aby si na své nepřišel jen divák nemrava, a mohlo se říct, že to nebyla pouhá táhlá reklama na Amber Heard, ale i filmové aspekty měly své zastoupení. 8/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

London Fields môže patriť medzi najhviezdnejšie obsadené snímky roku 2018, ale čo z toho, keď to celé nedáva príliš veľký zmysel. Ide o film typu "snažím sa byť za každú cenu čo najviac cool", výsledok je zrejme práve preto rozpačitý. Pokiaľ chcete podobný gangsterský metafilm o písaní samého seba, tak sa obráťte na Ritchieho a jeho návrat do formy v podobe Gentlemanov. Ale aby som len nehanil, Cullen odal filmu veľmi zvláštnu, netradičnú atmosféru, tá však nemusí ulahodiť každému. No a pokiaľ Amber Heard patrí medzi vaše najdôležitejšie sexsymboly, pôjde pre vás o film roku. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opět to tady nechápu. Všechny zúčastněné hlavní postavy byly naprosto skvělé a mě bavily celou dobu. Navíc Amber a její a postava je vynikající doplněk do zabijácké krimi povídané. Příběh o psaní kniihy v Londýně ve špatném čase je taky skvělý nápad. Johnny klasika super. A celková atmosféra výborná. Že tam bylo pár psycho divných scén se dá přežít. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma, že to budem musieť takto otvorene povedať, ale "London Fields" bude asi pre väčšinu divákov skutočne kolosálne sklamanie. A hovorím to takto hneď na úvod komentáru, lebo od toho sa bude odvíjať všetko ostatné čo tu zaznie. Mám byť k filmu férový? Budem férový. Nie je to pokazené na plnej čiare. Je tu pár dobrých momentov a celkovo musím pochváliť Amber Heard. Myslím si, že jej postava je zaujímavá a svojim výkonom ju skutočne dokázala poriadne oživiť. Okrem toho vizuálna stránka filmu je celkom okey, atmosféra tam miestami na nás dýcha a chcel som to vidieť do konca. A chcel sa uistiť o svojej teórii, ktorú som vypustil asi po prvých 15-tich minútach filmu. A nebudeme si klamať, od toho sa odvíjajú skoro všetky moje problémy. Film je podľa mňa veľmi mizerne napísaný. Film sa otvára tým, že máme záhadu vraždy. A potom budeme sledovať dlhý film, kde sa nám bude ukazovať čo všetko k tomu predchádzalo a môžeme hádať kto je vrahom. A mne to trvalo dokopy 15 minút. A čakajme už len zvyšok filmu na to, aby sme sa k tomu konečne dostali. A o to viac ma to štve, že som mal nakoniec pravdu. Keby som sa mýlil a film mi ukázal niečo iné, možno by som mu dokázal niektoré veci trošku odpustiť. Lenže musel by byť aspoň o niečo zaujímavejší. Celá story toho ľúbostného trojuholníku (alebo čo to vlastne bolo) je absolútne postavená na hlavu a pôsobí maximálne gýčovito a miestami až absolútne zbytočne. Plus je ťažké nájsť nejaké dobré herecké výkony, ktoré by ma nejako oslovili. Theo James je maximálne plytký. Johnny Depp neponúka nič, čo by som už v minulosti nevidel. Jaimie Alexander a Cara Delevingne tu vlastne ani byť nemuseli. Nepochopil som prečo syn Thea Jamesa sa má potrebu správať ako dinosaurus. Čo to k tomu pridalo? Billy Bob Thornton pôsobí maximálne nevyužito a vlastne ani neviem, či sa mu tu miestami chcelo niečo hrať. Skôr sa stále na niečo pozerá, niečo komentuje... ale nič výrazné vlastne neukázal. A úplný záver... čakal som, že to prinesie ešte aspoň niečo viac a nejaké finálne odhalenie. Proste slabota. Vyzerá to dobré, Amber Heard je sexy, no je to nudné, staré, predvídateľné a nemá to moc čo ponúknuť. Hodnotenie: C- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V tomto filme máme herecké hviezdy. Amber Heard, ktorá už konečne dostala od Johnnyho Deppa polovicu majetku, a tak si ho môže užívať s lesbickou milenkou. Cara Delevigne, alias "nikdy som nebola herečka", tiež praktizujúca lesbička, kto vie, či náhodou na tajňáka nelíže práve Amber Heard. Objaví sa tu takisto Johnny Depp, čo musí byť maximálne poníženie. Nasleduje Theo James, ktorý už dodivergentoval, dorezistentoval a dohomokládoval a konečne dostal normálnu rolu. A potom je tu konečne ozajstný herec B.B. Thornton, v posledných rokoch ale objavujúci sa v sračkách ako Santa je úchyl. Takto sme tým pytlíkom hovien a diamantov zamiešali a vznikol z toho thriller bez chuti, ktorý musíte pozerať v ruskom dabingu, aby to bolo aspoň trochu drsné. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zde je důkaz, že ne každý úspěšný román se může stát úspěšným filmem. Je to takové jednoduché, nudné a zmatečné, takže věřím, že dokonce pro fanoušky knihy to je obtížné sledovat. je to natočené jako taková univerzální zkratka, nebo videoklip. Amber Heard má božskou tvář a to je pro nás - pánské publikum jediný důvod film sledovat a možná ji i milovat. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Amber, ako kráľovná drámy a osudová manipulátorka, je neskutočne sexy a dajme tomu, že aj trošku inšpiratívna. Iné benefity zo sledovania London Fields som ale nezískala, dokonca ani Billy Bob sa bohvieako nepredviedol. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ten obskurní noir mi docela sednul. Těžko ale říct, do jaký míry za to může Amber Heard, co se tu ve sporých outfitech co minutu ladně válí po kanapi. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Nečekejte běžný film, ale pokud máte chuť na něco jiného, tak trochu noir, vizuálně zajímavého a neřešíte každou "díru a záplatu" ve scénáři, dá se toto doporučit. Navíc i jako heterosexuální žena musím uznat, že Amber Heard je zatraceně sexy! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád křivky a výstřih Amber Heard, ten si fakt užije. Stylizovaný noir, jenž se také pokouší bořit hranici mezi realitou a souběžně psaným románem o sobě, rychle zaujme (zmiňoval jsem vyzývavou Amber? ;-)), ovšem námětově se vyčerpá do 3/4 hodiny a pak již jen roztahuje bizarní podzápletky (mistrovství světa v šipkách). Afektovaný slizoun Jima Sturgesse je výkon hodně mimo. 50 % ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pokud by někdo nechápal proč Johhny Depp "dobrovolně" odevzdal část svého majetku Amber Heardové, tady dostane nápovědu :-) Uff, nejeden poklopec se řádně zapotí... Podobně to mají figurky na šachovnici tohoto podivného divadýlka, hříčky a paskvilu v jednom. Scénku, ve které z Amber sjede ošacení jsem si pustil opakovaně :-) Mé hodnocení je spíš momentální pocitovka (svým způsobem jsem si film užil), než že by si ho objektivně zasloužil, protože lidé, kteří budou říkat, že je to příšerná píčovina, budou mít v podstatě pravdu... 50% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

První půlka mě bavila hodně. Mysteriózní noir atmosféra, zajímavě rozehraný děj, super herci v čele s Thortonem a magická Heard. Ale druhá polovina se začala vléct a režisérovi se příběh pozvolna rozpadal citelně v rukách až bylo fuk, jak to dopadne. Škoda. I tak si zaslouží London Fields tři hvězdy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já bych neměl Londýnským polím jakýkoliv problém dát vážně nadprůměrné hodnocení, jelikož v mnoha ohledech mě tato podívaná skutečně nadchla. Opravdu nápadité a netuctové vizuální zpracování, zatraceně působivá atmosféra, dějová nepředvídatelnost a samozřejmě zajímavé postavy, obsazené výraznými herci, počínaje neuvěřitelně žhavou, ale jako že zatraceně žhavou a vyzývavou Amber Heard, přes sympatického Theo Jamese, zábavně přehrávajícího Jima Sturgesse, tajemného Billyho Boba Thorntona, a svou roli si užívajícího Johnnyho Deppa konče, to vše mě v tomto snímku zkrátka nadmíru upřímně oslovilo a opravdu bavilo, jenže! Jenže! Jenže to by mi to celé navrch muselo dávat alespoň minimální smysl, což se ovšem absolutně nestalo a já, co se zápletky a většiny pohnutek postav týče, se ptám, co to jako do prdele mělo znamenat? Fakt sorry, já se snažil, ale vůbec, vůbec mi nedávalo smysl, o co tam především postavám Heard a Thorntona šlo, proč dělali to, co dělali a v co to vyústilo, jsem pak nepobral už jako vůbec, vždyť to nemělo ani hlavu, ani patu. Já mám ale osobně tak trochu i podezření, že tvůrci chtěli sice natočit opravdu nevšední film, což se jim částečně i povedlo, ovšem samotná zápletka se jim jednoduše vymkla z rukou a myslím, že se nebudu příliš mýlit, když je obviním, že ani oni sami skutečnou pointu nepobrali a ve výsledku jen konstatovali, necháme to na fantazii publika, ono se s tím nějak popere. Já se s tím tedy prát zkoušel, ovšem opakuji, z mnoha důvodů jsem dostal přímý KO zásah, což znamená, že prostě jsem těch 120 minut nepochopil, a fakt mě to štve o to víc, jelikož to na mě jinak zapůsobilo opravdu kladným dojmem. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nějakej fet a chlast, pak taky turnaj v šipkách a do toho někdo píše knížku a taky někdo plánuje vraždu. Hraje tu Johnny Depp, Billy Bob Thornton, Jaimie Alexander, Jim Sturgess atd ale to je úplně jedno protože v tomhle filmu je hvězda Amber Heard a je tu několikrát vidět nahá a to mě u filmu udrželo i když to byla kravina. 60% (20% navíc za Amber Heard) :D ()

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Reklama

Reklama