Reklama

Reklama

VOD (1)

Amber Heardová stojí v čele hvězdného obsazení, jehož dalšími členy jsou Billy Bob Thornton a Theo James, v tomto temném a napínavém thrilleru na motivy bestselerového románu Martina Amise. Jasnozřivou femme fatale Nicolu Sixovou (Heardová) sžírá temná předtucha její vlastní vraždy. Než aby se však pokusila zachránit, pustí se do promyšleného svádění tří různých mužů – z nichž se jeden má stát jejím vrahem. (Cinemax)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Musím teda uznať, že táto postava fakt Amber sadla. Nielen postadou a krasou, ale aj jej povahou. Podľa aktuálnych súdnych sporov s Deppom si hovorim, že lepšie padnúcu úlohu Amber dát fakt nemohli.

Mimo Amber a tento postreh je to podľa mňa konina :)

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Amber Heard se stala předmětem poněkud zvrácené fantazie jednoho chudého pisálka, s tím, že se film tváří trochu jako noir, trochu jako parodie na noir především v postavě Keitha. Vedou se jakési řečičky a úvahy, dejme tomu, že bych tam chtěl zahlédnout náznak konceptualismu moderních galerií... jen nechápu, proč tak málo využili Caru Delevingne - kdybych mohl fantazírovat, tak bych si raději prohlížel ji. 

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Film byl dokonceny uz v roce 2015 (je to mozne?) a do kin pujde 20 zari / september 2018

na příspěvěk reagoval ardeas

MutantMarana

MutantMarana (hodnocení, recenze)

ardeas

Tak se zda ze to nebude ani v 2017. Je tam nejaka zaloba na Abmber ohledne sabotaze filmu a vystrizene nahoty a nejake dalsi tahanice ohledne penez. To je skoda.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Aaron.

Aaron. (hodnocení, recenze)

aha, tak jsem se dočetl, že s tím jsou problémy. Asi se jelo přes finanční rozpočet a nestihlo se natočit včas. Producenti si stěžovali na režiséra. Film je pravděpodobně už dokončen, ale premiéra byla zrušena a asi se toho bude ještě dost řešit.

na příspěvěk reagoval Secret

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Tosca

Tosca (hodnocení, recenze)

Jedná se o adaptaci stejnojmenného obsáhlého románu Martina Amise, který česky vyšel pod názvem Londýnská pole.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (více)

Reklama

Reklama