Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Jin Ji Ni je celý svůj život na útěku před člověkem, který vyvraždil celou její rodinu. Ví o něm jediné, jmenuje se Melchidech. Jednoho dne se však rozhodne přestat utíkat a chce ho naopak dopadnout. Proto si najme soukromého detektiva Ji Wooa, který za pořádnou sumu peněz udělá cokoliv. Ji Woo byl neprávem obviněn za vraždu svého nejlepšího přítele Kevina. Časem zjišťuje, že za jeho vraždou stojí ten samý člověk, který zabil Ji Niinu rodinu. (Pethushka)

(více)

Recenze (12)

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina je nářez. Jede to, je tam akce, perou se, je tam zrada, ubližování a člověka to prostě docela uchvátí, že i kdyby tam byly nějaký nelogičnosti, tak si jich moc nevšimne. (Ačkoliv je pravda, že jsem, když to začali vysílat, to během prvního dílu droppla, protože se mi strašně protivil Rain kvůli jeho povaze. Všechny to, co se mi protivilo, ale rychle vyšumnělo - ovšem to jsem zjistila až teď, po téměř 3 letech po odvysílání. :-D) Bohužel po polovině se tempo značně rozvláčnilo a ztratilo to ten švih, co to mělo. Bohužel. Navíc nastupují trochu klišé a v některých částech to moc nesedí (navíc ta poslední smrt byla dost předvídatelná, v tu chvíli jsem si říkala: "Táhni nebo chcípneš." A ono fakt). Prostě výborně našlapanej začátek, pak to stagnovalo, bylo to chvílemi i nudné, vyskakovaly nedostatky, ale pořád je to nadprůměrný kousek. Pokud chcete akci, pletichy, kopance, pěsti a kde se vám pomalu začne hnusit, jak všichni kopaj jen za sebe, ale pořád se dokážete zasmát některým kravinám, co postavy dělají nebo říkají... je tohle přesně ono! :-D Hodně hodně dobré, výborné 3*. Přeloženo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Možná jsem z prvních dílů nebyla úplně nadšená, ale to se měnilo s každým dalším dílem. Postupně jsem podléhala úžasným akčním scénám, dokonalé hudbě a kombinaci Raina s Na Yeong Lee. Navíc Rain je rok od roku lepší. Ocenit musím i ostatní herce, kteří příliš nezaostávají, i když jim ústřední dvojice nasadila laťku opravdu vysoko. Zejména pak detektiva Do a detektivku Yoon, jejichž vztah mě také dostal. Rozložení žánrů je perfektní, proto by mohlo vyhovovat ne jedné skupině diváků. Jak už jsem napsala nahoře, akční stránka je velice vyvedená. Ji Woo určitě většinu pobaví řadou svých originální hlášek a gest, a romantika je tu zlatou nití, která vše drží dohromady a dává tomu smysl. 5* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po 2 dílech: Je to směs korejské taškařice (kterou by si mohli odpustit), akce a romantiky zabalené do zamotaného krimi příběhu. Přítomnost Na-yeong Lee ji posouvá nad průměr. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je veľmi dobre natočený po tej akčnej stránke, ale čo sa týka zasadeniu charakterov do deja, troška to škrípe. Niektorí "anti-hrdinovia" ma privádzali do pomykova, lebo som nevedela a nechápala ich zámery. Dokonca, ani na konci celého seriálu. Pritom ale hlavný hrdina Ji Woo je napísaný neuveriteľne. Mohla by som povedať, že celý seriál bol založený na jeho osviežujúcej postave, nekonvenčným výrazovým prostriedkom a na jeho "náhodných" wikipedických informáciách, ktoré boli celkom zaujímavé. V deji som mala v niektorých prípadoch pocit, že chcem niektoré postavy vymazať a veľmi som sa premáhala aby som nahlas nenadávala. Narozdiel od ostatných sa mne páčil práveže začiatok, to ako spolu pracovali policajt a detektív, bolo veľmi osviežujúce a zábavné. Hlavná dejová línia bola síce zaujímavá, ale na ich prekáranie nič nemalo. 80% ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Začátek poplatný své době, tedy přehrávající a pitvořící se hlavní hrdina. A to u Raina fakt ne. Jemu víc "sluší" ta vážná a akční poloha. Ve chvíli, kdy se začal chovat normálně, dostal seriál spád a já si ho začala opravdu užívat. Lee Na-young byla skvělá, i když s ní mám trošku problém, že ve mně i po letech doznívá první role, v které jsem ji viděla a pořád mám v hlavě to její: Všem hřebečkům v Koreji se omlouvám. Už jsem zadaná. :^) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Už v půlce jsem věděla, že dám plnou palbu. Nechtěla jsem to ale uspěchat, a tak jsem ještě chvíli počkala, jestli se něco nepokazí, jak se jim to občas povede, ale asi 4 díly před koncem jsem to už nevydržela a ohodnotila jsem to. Dala jsem pět, a vůbec toho nelituju. Jeden z nejlepších akčních a napínavých seriálů, jaké jsem doposud viděla, jestli ne ten nejlepší. Velmi úžasnou dvojicí byl James a Nakamura - ti opravdu neměli chybu :-D . Rain se už krásně vyhrál, navíc postava je mu napsaná pěkně na tělo :-) ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení:-)! Raina, kterého obdivuji spíše jako tanečníka než herce, musím ocenit. Jeho herecký výkon je čím dále lepší a lepší! Velmi vtipné, napínavé každým coulem, dramatické, když je potřeba a hlavně minimum přehrávajících scén a klišé:-) Svělý výběr herců k postavám, které dokáží být humorné, ironické, podlé, spravedlivé, tvrdé, arogantní, něžné, pokoušené a odolávající zároveň. Až do konce jeden neví, jak to vlastně dopadne. Pro mě zatím nejlepší seriál z korejské produkce a to jsem si myslela, že Faith nic nepřekoná:-) Inu mýlila jsem se trošičku :-D ()

matini 

všechny recenze uživatele

Ladies first. Tak tuhle hlášku si budu ještě dlouho pamatovat :) Pravda romantiky zde o proti jiným seriálům, které jsem viděla moc nebylo, ale příběh byl napsán tak, že to vůbec nevadilo. Seriál dobře utíká a to díky příběhu a hereckým výkonům. Ústřední herecká dvojice se svých rolí chopila velmi dobře. ()

springtime 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělá, pak pomaličku stagnace, a poslední díly, ty mi vyloženě nesedly. Nebýt toho, dala bych plný počet, takto díky Rainovi a Jeong-jin Leeovi dávám alespoň 4. ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Akcie tu bolo dosť, romantiky pomenej (ale akurát), spád deja pomerne rýchly, nikdy som sa nenudil a tešil sa na každú nasledujúcu časť. Myslím, že herecké obsadenie ústrednej dvojice postáv sa podarilo na výbornú. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Z Raina jako vždy srší charisma, Na Yeong Lee tady vypadá jako Angelina Jolie a Daniel Henney mě iritoval. Je to vlastně jedna akční scéna za druhou (což je dobře) proložená komičtějšími pasážemi (kterých je postupně méně a méně) a vážnějšími momenty (pro mě překrásná scéna - vzkaz na zadním skle auta). Nenudila jsem se ani minutu a myslím, že o to šlo. P.S. obsah, který je napsaný u tohohle seriálu je poněkud mimo (ne o japonské zpěvačce Kieko to opravdu není a milostný trojúhelník tam nenajdete ani s dobrou lupou). ()

Reklama

Reklama