Reklama

Reklama

Perfektní plán

(TV film)
  • Česko Dokonalý plán (více)

Obsahy(1)

V době, kdy se trh s nemovitostmi propadá, dostane mladá a krásná realitní makléřka Lauren Bakerová životní zakázku – padlo jí totiž do klína panské sídlo na takzvaném Zlatém pobřeží v Chicagu. Lauren se rychle snaží najít kupce pro své klienty, sourozence, kteří chtějí prodat pozůstalost po rodičích. Když se z prodejců vyklubou podvodníci, kteří zabili původní majitele nemovitosti, Lauren si uvědomí, že se stala obětí podvodu a zároveň spoluúčastnicí na vraždě, kterou nevědomky pomohla zamaskovat. Lauren je odhodlaná zjistit, kdo a proč ji oklamal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem detekivka. Neurazí,ale nijak zásadně nepřekvapí. Zaslouží si odpad?? Myslím že ne. Svoji zápletkou, hlavní aktérkou, snesitelnou stopáží a hudebním doprovodem rozhodně nadprůměrka....může být ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vhodné na nudné večery. Trošku si říkám že by si Emily zasloužila lepší volbu na filmy, ale zase to není moc dobrá herečka. Je jen moc hezká a to u filmu není žádná velká výjimka ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, jednoduchá zápletka.. Na starnu druhou velmi pobavilo uložení klíčového vzkazu na internet pod odkaz ,,Britney Spears topless,, :). Ale fakt víc jak 2z5 ani náhodou. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Obsah spoileruje celou zápletku... Začátek filmu mi připomněl Pátek 13. Pro mě příjemné překvapení, kde hlavní hrdinka přípomíná Elishu Cuthbert, má přítele, který ji akorát využívá, navíc otřesně nadabovaného. Jenom nechápu, proč si je nenechali prověřit někým spolehlivým a důvěryhodným... ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl zas tak černě. Jako jasně, zápletka byla docela jednoduchá a snadno předvídatelná, ale na kanadský thriller to nebylo zase tak špatné (a "BritneySpearsTopless" byl skvělý nápad :D). Jednohubka na nedělení večer od stanice Barrandov jako vyšitá. ()

selekce 

všechny recenze uživatele

První "přípravná" polovina byla fakt nuda. Pak se to trochu rozjíždí, ale na thriller je to slabota. Dávám za 2. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně pomalé tempo vyprávění, navíc rozjeté na dvě větve…no nevím, asi to nebyla dobrá volba. Pár zbytečně zdlouhavých scén to ještě navíc brzdí skoro půl filmu. Prostě než se autoři „vyžvejknou“ tak to trvá. Nakonec se z toho stejně vyvine klasický podvůdek, takže vlastně film nestojí za to jej sledovat. A to ani nerozebírám stupidní pointu. Nechci spoilerovat, ale prostě scénaristovi došel dech, takže z toho udělal ještě větší nesmysl. Takže ve filmu stojí za pozornost jedině Emily Rose. Ne, že by tak dobře hrála. 201312010000/0000 ()

Reklama

Reklama