Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, hodnotný ako tri krát vyžuvaná žuvačka. Sesterská Exmanželka za odmenu bola zdĺhavou spatlaninou, ale občas aspoň trocha zábavnou a akčnou. A bolo v nej na koho pozerať. Slečna nebezpečná je zo všetkých strán *nijaká*. Bez jediného vtipu či zaujímavej postavy. Krimi zápletka rutina, vyblednutá na kosť. A Katherine Heigl ako ťahúň filmu, bez výrazného mužského spoluhráča?! Come on! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $26,414,527Tržby Celosvetovo $38,043,000Tržby za predaj DVD v USA $6,983,548 //počet predaných kusov 462,912║ otrepaná vývarovosť, kde jedinou malou iskričkou je premávajúca sa Katherine Heigl, a neviem kde tu utopili ten rozpočet /20%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 2,737 // Otvárací Víkend USA: $11,515,790 // ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Synonymum scenáristické, režijní a herecké křeče. Jedna snad jen za zbývající ždibec sympatií ke Kačence H.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Liz Brixis, Karen McCullah Lutz, Kristen Smith / Basen on One for the Money by Janet Evanocich | Hudba: Deborah Lurie | Produkcia: Tom Rosenberg, Wendy Finerman, Sidney Kimmel, Gary Lucchesi | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, proč měl Robinson potřebu klonovat tak nevýrazný film. Nenene.. Tohle už tu bylo a v zábavnějším balení, na tom nic nezmění ani seberoztomilejší (sexy!) K. Heigl - 40%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když v něčem hraje hezká, tmavovlasá, kudrnatá kočka, mohlo by být ještě mnohem hůř a já bych na to stejně čuměl jak tele na čerstvou pastvu. Být její kluk, nejdřív ze všeho bych jí asi zaplatil pár sezení u psychologa, ale jinak je to fajn holka s tím pravým místem na srdce. Kdyby se daly dohromady slečny Nebezpečná, Drsňák a Marplová, měli by Avengers i svoji ženskou verzi. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

S atraktivní Stefani Plumovou není radno si něco začínat. Poté, co přišla o práci, doma se jí hromadí nezaplacené účty, si našla u svého bratrance zřejmě jen přechodný "džob" lovkyně odměn, ve kterém uplatní svůj šarm, vtip a šmrnc a rázem je z ní slečna nebezpečná s pistolí v ruce. Jenomže i takové slečny mají staré známé ze střední a její první zakázkou je dovést před soud policistu, který zastřelil neozbrojeného muže, za což mu hrozí vysoký trest. Celá věc se má ale tak, že její dobrý známý je zřejmě nevinný, protože kolem případu je celá řada nejasností, a kdo o něm promluví nahlas, je náhle umlčen navždy. Jak to všechno dopadne, prozrazovat nebudu, a to samé platí i o skutečné totožnosti vraha. To všechno se dozvíte ostatně z filmu, který je více krimi než komedií, a je na něm znát osmdesátkový závan, kdy podobných filmů bylo na skladě dost. Představitelka hlavní role Katherine Heigl, která je také současně producentkou filmu, vše kolem sebe tak trochu ironicky komentuje a tíha zodpovědnosti tedy z největší části spočívala na jejích bedrech. Blýskla se velmi sympatickým hereckým výkonem, občas si i zastřílela a předvedla něco málo ze svých ženských půvabů, i když jen s rukou přes hrudník ve sprše anebo v podprsence, při zapojování "štěnice". Ostatní tak nějak přes veškerou snahu zůstali v jejím stínu, a to platí i o nadějném irském, převážně televizním herci, Jason O´Marovi, jako neprávem obviněném policistovi, jehož svodům statečně hrdinka odolává, ale také vesměs o civilním Danielu Sunjatovi, který svého "guru" lovců odměn zahrál sympaticky, bez okázalých teatrálností a přehrávání. Mírnému hereckému nadprůměru dominoval známý John Leguizamo. Do filmu se Heiglové také podařilo získat přívěšek v podobě menší role Fishera Stevense, který byl poměrně populární v osmdesátých letech a tím jen podtrhla "old-school" atmosféru, která občas na diváka dýchne. Jemný a nenásilný komediální náznak je spíše na škodu a režisérka Julie Anne Robinson se do něj moc nepouští a raději film nechává v mantinelech příjemné krimi, kdy spolu s hlavní hrdinkou pátráme po vrahovi. Nic extra akčního nečekejte, ale přesto je film na to, že ho režírovala žena, v akčních sekvencích poměrně zručně vyvedený a rychle odsýpá zásluhou všech zúčastněných a dobrého režijního citu pro dynamický posun vpřed. Film vyznívá z hlediska jednání hlavní ženské postavy tak trochu feministicky, a to je taky jeden ze společných rysů osmé dekády dvacátého století. Nicméně rozhodující bylo, jak jsem se u něho bavil, a tady nemám s čím váhat. Film má spád, atraktivní představitelku v hlavní roli a námět sice trochu ohraný, ale přesto velmi sympaticky podaný, až jsem se nad tím zbytečně nepozastavoval. 90% ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine mě nezklame. Mám jí ráda už od Greys anatomy, je přesvědčivá, líbí se mi její grimasy a je to kočka! Takovéhle hloupoučké filmy mám ráda. Nic od nich nečekám a tak mě většinou ani nezklamou. Jsou líbivé, zlo a dobro je přesně vymezené a víte jak to skončí. Relax! Přesně, nepřinese nic nového, ale buďme upřímní, to jste to nečekali? ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie plná akce, dobrodružství, citů a vtipných hlášek. Katherine Heigl je jako vždy krásná a plná elánu a pořád se usmívá, akorát bych k ní dala nějakého více charismatického a zajímavějšího herce. Výborné na pobavení, nemá chybu, ale není to takové to TOP. I tak jsem se dobře bavila a rozhodně to nebyla ztráta času. Akorát mě celkem zarazilo, že to má být mimo jiné i thriller, to bych si nebyla až tak jistá. Je zde i něco s čím se můžu ztotožnit: "Navíc, nebudu říkat ne na dortíčky" aneb závěrečná a skvělá věta. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Katherine mně pokaždé zklame, vytáčí a nejspíš na ni mám alergií, no snímek sem vzhledl bez zbytečné zaujatosti, či jakéhosi odporu, to přisahám! Nelíbí se mi její grimasy, nemyslím si, že je kočka a přijde mi přesvědčivá asi jak pochcaný sníh. A tady tohle - TV film, který vyplní prostor mezi reklamami, bohužel. 1/10 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl vypadá skvěle, ale měla by si uvědomit, že to samo o sobě nestačí ani na průměrný film. A když už se nějaký takový rozhodla vyprodukovat, proč si nezaplatila za režiséra, který by z tohoto námětu byl schopný udělat kriminální komedii? Tohle se sice chvílemi jako komedie tváří, ale postrádá to jakýkoliv vtip. Ale zase to díky tomu nemůže fungovat jako kriminální thriller. Prostě další veskrze zbytečný film. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelná romantická ptákovina s otřesnou Katherine Heigl a nudným Jasonem O'Marou. Scénař je klasický jako u 99,9% romantických komedií a je jasné jak se celých 90 minut bude příběh odvíjet. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Exmanželce za odměnu jsem dala dvě za Butlerův úsměv, tenhleten paskvil si zaslouží jen tu jednu. "Slečna" je nebezpečná pouze sama sobě, hledaný polda si na tvrďáka dokáže hrát jen chvilku, pak změkne pod dojmem z jejích... wow fakt nevím, proč už zabírám třetí řádek komentu na film, kterému by stačila půlka jednoho... Nemám ráda Katherine Heigl, nevěřím jí pětinásobný průstřel srdce ani jednu vteřinu... Za co ta jedna hvězda? Za fajnou babi, takovou bych brala. ()

Reklama

Reklama