Reklama

Reklama

Výprava za pokladem

  • Česko Mandie a poklad Čerokíů (více)
Rodinný / Dobrodružný / Mysteriózní / Akční
USA, 2010, 90 min

Obsahy(1)

Když strýc John zakáže Mandie, aby se připojila k jeho nebezpečné cestě, rozhodne se mladá dáma a její nově nalezená matka vzít věci do svých rukou. Se svými přáteli se vydají na dobrodružnou cestu vlakem. Velké dobrodružství začíná, když přemůžou zlého spiklence a najdou odvahu čelit tajemství ztracené Antler. jeskyně. Nicméně pro Mandie nastane nejtěžší úkol, když bude stát tváří tvář jedné osobě, se kterou se nikdy nechtěla setkat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinný dobrodružný snímek šmrncnutý kapkou mysteriózního tajemna o jedné rodinné výpravě nijak nevybočuje z odvětví dětské fantazie a smyslem pro zábavnost. Hlavními tahouny příběhu jsou děti a v tomto případě velice živá děvčata. Za ryze holčičí film bych to však ale vůbec nepovažoval. Snímek má švih, s ohledem na malé diváky patřičnou odlehčenost a velmi vysokou žánrovou působnost. A tak lze s ohledem přehlédnout nepatřičnost jako je např. cestování v dobových dlouhých sukních a překvapivá neustálá čistota. Umouněné jsou všichni až na konci, což skoro až překvapí. Nenáročný zábavný snímek pro malé i velké diváky bez příkaz a hany na dobu, kdy venku bude pršet a nálada bude takříc pod psa. ()

franya69 

všechny recenze uživatele

Dal bych odpad, ale vzhledem k tomu, že to je určeno asi pro mopravdu hodně malé děti to neudělám, jak bych to hodnotil v dětském věku, nedokážu odhadnout. ()

Lewaso odpad!

všechny recenze uživatele

Jak definovat toto dílo? Snad jako trapná uječená (ne)komedie. Rozhodně ne dobrodružná, vůbec ne akční a mysteriózní je asi jako Kutil Tim. Pokud je vám tak mezi 6 - 8 lety (nebo máte IQ do 80), máte šanci tento film si užít... ()

Pitbull16 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám docela ráda filmy pro děti a občas v neděli ráno, když se mi nic nechce, se na některý ráda podívám. Od mala pak mám ráda akce "hledání pokladu" a doteď miluju Páni kluci. Ale tohle bylo vážně špatné. Herecké výkony hrozné, dialogy nelogické, Mandie mi byla krajně nesympatická, akce žádná. Sledovala jsem to až do konce, jestli to bude mít alespoň nějaké inteligentní rozuzlení. Zbytečně. Film skutečně jenom pro malé děti. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama