Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh krásné, ale tvrdé a chladné ženy, jejíž srdce jakoby zkamenělo.  Jako mladá, něžná a stále veselá divoženka Barbara "Barbarita" Guaimaránová často pomáhala svému otci, který na své lodi vozil zásoby místním horníkům. Zamilovala se do mladého dobrodruha Asdrúbala, kterého její otec zaměstnal na lodi. To se však nelíbilo ostatním chlapům na lodi a v návalu nekontrolovatelné žárlivosti zabili Barbařina otce i Asdrúbala a jí brutálně znásilnili! Potom její zmučené tělo hodili do řeky a doufali, že voda navěky pochová jejich špinavé tajemství. Barbaru však našli domorodí indiáni, kteří se jí ujali, uzdravili ji a zasvětili ji do tajů mocných kouzel a čar svého kmene!
O několik let později už dospělá a výrazně jiná Barbara připravila bohatého statkáře Lorenza Barquera o jeho haciendu La Barquereña. No a krásné, ale chladné a vypočítavé majitelce této haciendy, která touží jen po jediném - stát se nejbohatší statkářkou v kraji - od tehdy nikdo neřekne jinak, než Doňa Barbara. Z Lorenza se stala chudobou, ponížením, ale především alkoholem zlomená troska.
Barbařin život, i životy mnohých jiných na planině, se změní po návratu přitažlivého a bystrého mladého právníka Santose Luzarda, Lorenzova bratrance, který sem původně přišel jen proto, aby prodal rodinnou haciendu Altamira a mohl se poté usadit ve Francii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

cobraSK odpad!

všechny recenze uživatele

Toto monumentálne veľdielo je Božím trestom pre ľudí za ich zločiny! Strašné, príšerne, kurva drát! ()

BoncheR odpad!

všechny recenze uživatele

Blbosť ako mraky!!! Vhodné pre dôchodcov ktorý sú celý deň odkázaný pozerať na takéto seriály. ()

Reklama

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Telenovela "Doña Bárbara" natočená dle knižní předlohy z roku 1929 působila zpočátku opravdu lákavě - v prvé řadě mne zaujala příběhem ve stylu "Rape and Revenge," dále pak záporným charakterem hlavní hrdinky a v neposlední řadě přírodou. Naneštěstí do titulní úlohy obsadili nesympatickou Edith Gonzalez a délka přesahuje více než 190 epizod, tudíž jsem sledování vzdal a seriál ponechám bez hodnocení. ()

Da_reba odpad!

všechny recenze uživatele

Raz som na návšteve u starých rodičov videl jeden diel a stačilo. Iné hodnotenie ako odpad skrátka nejde dať. Príbeh silnej ženy my ass... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kolumbijském regionu Tlima. (fiLLthe3DD)
  • Telenovela měla mít zhruba 130 epizod, avšak díky úspěchu jich má nakonec 191. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama