Reklama

Reklama

Parigot

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2010, 5 min

Hudba:

Arash Safaian

Obsahy(1)

Hladový muž chce ukrást roznašeči jídla jeho chod. Oba muži chtějí dostat jídlo na svojí stranu, když nakonec díky pomoci holubů vyhraje hladový muž, zjistí nemilou věc. (MikeCool)

Recenze (8)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Povedený kraťas, který stojí někde na pomezí něčeho, co by se pro nedostatek vhodných názvů dalo nazvat jako "evropská poetičnost" a americké disney/pixaracké školy, u něhož by mě vážně docela zajímalo, jak byl financovaný, protože evidentně stál docela dost. Tenhle film poskytuje důkaz o tom, že holubi jsou ve skutečnosti hrozně zákeřní a proradní hajzlíci. Zlaté kavky. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Studentský film. Hladový muž chce ukrást roznašeči jídla jeho chod. Oba muži chtějí dostat jídlo na svojí stranu, když nakonec vyhraje hladový muž za pomocí holubů, zjistí nemilou věc. Ke shlédnutí zde. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o studentský film vypadá tento krátký film velmi zdařile, taky má celkem spád, ale konec mě trochu zklamal- 60%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle, že byl studentský film? Vždyť za takový počin by se nemusely stydět renomované animátorské dílny. Určitě bych chtěla od tvůrců tohoto krátkometrážního filmečku celovečerák. Těch pár minut mě docela namlsalo. Pointu jsem objasnila poměrně záhy. Takže mě závěr ani nepřekvapil. Ovšem, k tomu příběhu to sedlo přesně. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Takhle se to dělá. Originální animace, často zajímavá "kamera", vhodná hudba a nechybí ani několik vtipných scén. Krátkometrážní film, za který by se nemusel stydět ani Pixar. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Animace, promakané akční scény a hezky zpracované město. Pointa nezaskočí ani nezklame, mohla být promyšlenější. ()

Reklama

Reklama