Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Gott a Lucie Bílá budou hlavními pěveckými gratulanty letošních laureátů cen Česká hlava. Ceny Česká hlava jsou nejvyšším tuzemským oceněním pro české vědce a techniky a letos se budou udělovat už podesáté v atriu Vysoké školy ekonomické v Praze. Několik let slavnostní galavečer uvádí Aleš Cibulka a nejinak tomu bude letos. Protože jde však o večer jubilejní, objeví se po jeho boku i všichni moderátoři uplynulých ročníků, například Hana Maciuchová, Pavel Šporcl, Jitka Molavcová, Ivo Šmoldas, Heda Čechová a další. Oporu mu udělají i bývalé televizní hlasatelky, tentokrát v jiné roli.
Místo projevů vědci chtějí ukázat, že nejsou žádní suchaři. Chemici budou dokazovat, že láska není nic jiného než pár chemických vzorečků, a že trvalá by se bez chemie vůbec neobešla. Mnohonásobní mistři republiky Blanka Hašková a Jan Těšík to názorně předvedou v úžasné střihové show. Diváci budou dokonce svědky zrodu nového a velmi překvapivého pěveckého dua.
V programu galavečera se objeví i Felix Slováček se svým bandem, sbor Boni Pueri a řada vynikajících vědců a dalších osobností Jiřinou Jiráskovou počínaje a arcibiskupem Dominikem Dukou konče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Reklama

Reklama