Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (61)

Fr 

všechny recenze uživatele

JESTLI NOSÍŠ NEKLID VE SVÉM SRDCI ... JSI NAŽIVU. JESTLI NOSÍŠ ZÁBLESKY SVÝCH SNŮ V OČÍCH... JSI NAŽIVU. JESTLI NOSÍŠ NEKLID VE SVÉM SRDCI... JSI NAŽIVU..... /// Tři tejdny ve Španělsku. Indická reklama na pláže, krásný silnice, moře, kuře (restaurace), stavení (hotely). Cestopis s lákadlem na potápěčskej kurz, rajčatovou bitvu či proběhnutí se s bejky (ale no tak ty bejku – tady jde o zvířátka...). A ROMANTIKA! Romantika ve vodě, romantika pod hvězdami, romantika v autě, romantika mezi rybičkama (– aha takže vlastně ve vodě, to už jsem říkal...) a romantika dívky jedoucí na fichtlu za zvuku – no to je jedno – za svým klukem, aby mu vlepila francouzáka (páč nesnáší říkat sbohem). Každá minuta filmovýho času trvá pět těch mejch, nechyběj ani popěvky a já tuším, že tolik lásky si nezasloužím!!! (ale díky tlačítkům se tomu dá pomoct). Film o kamarádech, kteří jsou donuceni přehodnotit svý životní postoje či citový hodnoty a vymlátit kostlivce ze svý minulosti je určenej hlavně romantickejm duším. Nečekejte stupidní rozlučku se svobodou! TADY JDE O VÍC! (a já si jdu pustit něco náročnějšího!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju barvu indický (chlapský) kůže. 2.) Zjistím, že i v Indii jsou muži, kteří nenávidí ženy (který jim chtěj řídit život). 3.) Thx za (dokonalý) titule ,,DavidKruz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Strašně moc prima road movie s bezvadnýma klukama Kabirem, Imraanem a Arjunem s jejich smyslem pro humor a každou blbinu a když přišlo na věc, tak to uměli suprově rozbalit i na parketu. Já byla nadšená i když bych klidně vynechala ty jejich oduševnělé chvilky a nechala to v té komediální rovině. Kdo si chce zarelaxovat a nechat se jen bavit a o ničem vážném nepřemýšlet, tak tohle je rozhodně to pravé. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Mainstreamový bollywoodský film, který svým divákům říká, aby hodili za hlavou izzat stejně jako požadavky rodičů, prarodičů a armády tetiček do padesátého kolena a místo toho se snažili užít si naplno život podle vlastních představ? Není tohleto náhodou větší revoluce, než když se v Love, Sex Aur Dhokha objevil jeden holý zadek?_____________ P.S: Film zafungoval i napodruhé na Festivalu bollywoodského filmu a ač jsem jej tam sledoval ve stavu extrémní únavy, ani jednou jsem u něj nezívl, ba ani oko nepřivřel. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Mioc pěkný indický multijazyčný film. Nejprve skvělá komediální jízda, poté dramaticko-romantická druhá půlka. Vše sedělo jak mělo, takže až na tu přehnanou stopáž si nemůžu na nic stěžovat. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Druhý krok (který jsem zaregistrovala) Hrithika Roshana artovým směrem. Dobré to bylo. Určitě jsem to neviděla naposled. Velká spousta vtipů nebyla otitulkovaná, takže se těším na DVD. Závěrečná píseň. Jen nevěřím tomu, že by někoho vzali do potápěčského kurzu, aniž by uměl plavat. V ČR by to rozhodně neprošlo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

hošan rošan a jeho roztančení usměvaví kámoši užívají a poznávají krásy života... přeslazené, předvídatelné, přehodnocené. pár dobrých momentů se ale najde. 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nečítal som csfd komentáre, takže neviem s istotou povedať, ale som jediný, komu Hrithik Roshan strašne moc pripomína Bradleyho Coopera (špeciálne vidím aj spojitosť medzi Hangooverom a Život je len jeden)? Dokonca aj vekovo sú si podobní (40/41)! Film sám o sebe považujem za oslavu života, priateľstva a zamyslením sa nad niektorými aspektami ľudského chovania. Arjun, Imran, Kabit, tí všetci si so sebou nesú určité bremeno, s ktorým sa postupom času snažia vyrovnať. No nemyslite si, že by sa jednalo o snímok pochmúrneho typu, práve naopak, môžete očakávať oddychovú a veľmi príjemne odsýpajúcu, netradične natočenú komédiu. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Traja indickí metrosexuáli na adrenalínovej road movie jazde. Najprv som si myslel, že sa povalí na taxíku z Bombaje do Barcelony, ale nič také, práve naopak, dosť mi to pripomínalo podobnú stupiditu . Oni len nabehnú do Španielska robiť bláznivé veci, ako za starých školských čias. Napríklad vypúšťajú ou tú bublinky pri potápaní, alebo bafajú na osamelého chlapíka spoza rohu a náramne je to celé také šialene smiešne, až sa za brucha popadajú a od smiechu udúšajú. Paradoxne jeden z nich tomu druhému pritom vyčíta, aby už konečne dospel... No, potiaľto som to mal za jednu hviezdičku, ale od momentu, kedˇ stretli baby až po samotný koniec... uff, ten koniec nemal chybu! Tých paramedikov je tam fuckt požehnane. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bohužel se neplnily moje nejtemnější obavy a dle očekávání se jednalo o typický snímek ve stylu "kopněte kariéru do prdele, s penězi si vytřete tu svoji a užívejte si daný okamžik". Jen poněkud tvůrci zapomněli na to, že dobrodružství, která se hrdinům naskytla, by se jim jaksi nenaskytla, kdyby za ně patřičně nezaplatili. Nevím o nikom, kdo vás nechá zdarma skočit z letadla, či se potápět a poplavat si kolem korálových útesů. Taktéž mě zarmoutilo, že se toho na cestách příliš nedělo. Z dalších road movie jsme zvyklý na to, že přeci jen cestovatele potká pár šíleností a nečekaných nástrah. V tomto snímku nepotká cestovatele vůbec nic. Divák tedy sleduje naprosto tuctovou romantickou sračku. Bohužel ani herci moc sympatií nepobrali. Dívat se tak dá jen na Katrinu Kaif, která by určitě stála za bližší seznámení, které by klidně mohlo mít i zápornou vzdálenost. Velké zklamání a nekonečná nuda s několika málo fajn momenty. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

"Otevři svou náruč každému okamžiku, který potkáš. Každý moment tě může obdařit něčím novým. Jestliže nosíš úžas ve svých očích...JSI NAŽIVU!" ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Život je jen jeden, tak proč ho marnit na film, kdy se indická kinematografie opičí po evropsko-americké a bohužel si k nápodobě vybrala jen nejprovařenější klišé a nudu. Trojice přátel na dovolené odhaluje své charaktery a záměry do budoucna, do toho trochu adrenalinově sportují a potkají pár holek. Ano, i cesta může být cíl, ale tohoto závodu se už opakovaně nezúčastním. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Romanticko komediální drama v road movie hávu po Španělsku. Chápejte, Indové, z nichž část žije v Londýně cestují po Španělsku. A potkávají Indy. Tedy Indky. Tradičně po indicku schopně namíchané a promísené a prošpikované písněmi a tanci. Z počátku to dokonce vypadá na příjemnější, sympatičtější a ne tak křečovitou verzi Pařby v Las Vegas. K filmu jsem se dostal kvůli Kalki Koechlin. Ta zde má sice vedlejší a ještě dost nepříjemně nesympatickou roli, ale když se usměje, člověk zapomene i o čem ten film je. Protože to najednou je bezpředmětné. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

pohodová indická road movie, kterou je i přes maximální předvídatelnost hrozně příjemné sledovat.. slabší 4* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde úplne inde ako väčšina Bollywoodskej produkcie a zároveň je to film nesúci v sebe všetko to, čo na nej zbožňujem. Roshan vo fantastickej forme a rovnako aj hudba, perfektne napísaný scenár a podmanivá hudba. To, že je film zasadený do Španielska bol výborný ťah a pri pozeraní som mal niekoľko krát zbaliť si to najpotrebnejšie a ísť si sadnúť do nejakej milej krčmičky na španielské červené vinko. Ani jedno negatívne slovo. Takto by sa mali robiť filmy a takto by v človeku mali pekne doznievať. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Mohol by som kritizovať určité nekresťanské fakty, či gýčovitosť, mohol by som kritizovať dĺžku, kde sa úvod rozbieha na mňa pomalou zábavou, no tento film má v sebe život a ja som žiť nezabudol. Toto je cestovný film, ktorý spropagoval Španielsko v mojich očiach poriadne. Napriek kríze a dobre zabezpečeným Indom, ktorí sú v kontraste k chudobe svojej krajiny, má v sebe zároveň určité posolstvo a ja som sa miestami cítil, ako keby som tam bol s nimi. Títo "cigoši", ktorí nemajú miestami dobré názory sa však prejavili občas veľmi rozumne. Ani neviem kam by som to mal zaradiť, lebo je to romantický film, dobrodružný, komédia, sem tam vážne, ale ako také perfektné prázdniny a mne to v tomto letnom čase vynikajúco padlo. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh v nádherném špaňelském prostředí plný vtipných scén, ale i se spoustou situací k zamyšlení. 90% :) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

PŘEKVAPENOST! A to naprostá. Čekal jsem nějakou bollywoodskou béčkovou roadmovie, ale pro mne se z toho vyklubala ta nejlepší road movie, co jsem viděl. Takto nějak bych si představoval pánskou jízdu, případně rozlučku se svobodou. Krásné ženy, krásná auta, krásné prostředí. Občas nějaká ta romantika, občas nějaké vtipné scénky (záchodky, ulička ve Španělsku, bar). I když film měl 2 a půl hodiny, vůbec mi to nevadilo a vydržel bych klidně ještě další dvě. Dokonce ani ty hudební muzikálové vsuvky (kterými jsou Indové známí) mi tam vůbec nevadily. Vše doplněno perfektním soundtrackem. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Průměrná road movie s hezkými manekýny a manekýnkami a jakýmsi sdělením mezi řádky, nicméně nijak zvlášť zajímavá ani vtipná, protože na to, že je to ocejchováno i jako komedie, je tam dohromady asi pět vtipů, ne špatných, ale... má to přes dvě a půl hodiny. A tak je to furt dokolečka: indický film, s rozumným množstvím tance a zpěvu, který by mohl mít úspěch i jinde než na torrentech, ale tak o půl až třičtvrtě hodiny sestříhaný. Jako reklamní spot na Španělsko to také není špatné. Zasloužené *** to dostane, až to bude mít pod dvě hodiny. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová komedie. Nejprve jsem se trochu bála... 2 a půl hodiny? To asi umřu nudou, ale opak byl pravdou... Parta tří Indů si zajede na tři týdny do Španělska, kde si každý pro ostatní připraví nějaký adrenalinový sport. Po cestě se přiadají další lidi, nějaká ta romatika, drama, napětí... k tomu fajn hudba, slunné počasí, krásné záběry krajiny z pohybujícího se vozu.... luxus.. dostala jsem úplně náladu někam vyjet pryč z ČR na výlet, dobrodružství, klidně i road trip. A indický flm nezklamal a na konci byl "bollywoodský taneček" i když tentokrát normální bych ještě řekla. Takže já dávám krásných 5*. ()

Reklama

Reklama