Reklama

Reklama

Život je jen jeden

(festivalový název)
  • Indie Zindagi Na Milegi Dobara (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený bollywoodský road movie o tom, jak jedna zdánlivě obyčejná dovolená může změnit životy třem mužům. Kabir, Imraan a Arjun jsou staří přátelé. Kdysi si na vysoké škole slíbili, že vyrazí do Španělska. Vztah Imraana a Arjuna však rozbila jedna dívka a na plánovanou cestu nedošlo. Po několika letech se má Kabir ženit. Do svatby zbývá několik měsíců a tři kamarádi mají poslední šanci splnit si dávný sen. Jejich třítýdenní výlet jim přinese notnou dávku adrenalinu a krásné ženy, ale i pochybnosti a poznání. (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Kabir se má ženit. Naplánoval si originální rozlučku se svobodou se svými dvěma přáteli jako dovolenou ve Španělsku...Příjemná ba co přímo báječná bollywoodská road-movie plná smutných i komických situací, které snad každý ze svého života známe. Čekal jsem, že to bude dlouhé a doplněné hudebně tanečními čísly jak je ve filmech z Indie zvykem. Co jsem ale nečekal, že čas strávený ve společnosti s tří týpků k pohledání uběhne jako voda. Byl jsem strašně nadšený a nebýt muzikálových výstupů na které došlo ( sice až v poslední třetině) neváhal bych s plnýn hodnocením. Život se má fakt žít a ne jej striktně plánovat...Úžasné! P.S. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit poněkud drsnější zábavu, kdy stejně jako hlavní hrdinové na někoho cizího bafnete a lehnete si na zem. Mnohem lepší a efektnější je v místě, kde se nachází spousta lidí (např. na diskotéce) zařvat z plných plic: "Bomba!" a lehnout si na zem. V ten moment leží fakt všichni! Zkuste a uvidíte.-:))) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Překvapivě až hodně západní road movie nebo romantická komedie. Indické to zprvu není vůbec a na nějaké větší taneční číslo nebo hudební vložku čekáme poměrně hodně dlouho. Tvůrci se tady hodně vzhlídli v Hollywoodu, a tak je to i pro nás bez problémů zkousnutelné. Tři hlavní charaktery jsou poměrně sympatické a španělské reálie dokreslují ten příjemný road movie feeling. Bohužel je to průhledné, bez nějakého zvratu a finále zas až tolik nepohladí. V mých očích je to hodně průměrné, ale čas to zkrátí poměrně příjemně. Bohužel jenom pokud potřebujete zkrátit velkou část svého času, protože Život je jen jeden má prakticky tři hodiny, což je na romantickou road movie hodně vražedná kombinace. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Strašně moc prima road movie s bezvadnýma klukama Kabirem, Imraanem a Arjunem s jejich smyslem pro humor a každou blbinu a když přišlo na věc, tak to uměli suprově rozbalit i na parketu. Já byla nadšená i když bych klidně vynechala ty jejich oduševnělé chvilky a nechala to v té komediální rovině. Kdo si chce zarelaxovat a nechat se jen bavit a o ničem vážném nepřemýšlet, tak tohle je rozhodně to pravé. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nečítal som csfd komentáre, takže neviem s istotou povedať, ale som jediný, komu Hrithik Roshan strašne moc pripomína Bradleyho Coopera (špeciálne vidím aj spojitosť medzi Hangooverom a Život je len jeden)? Dokonca aj vekovo sú si podobní (40/41)! Film sám o sebe považujem za oslavu života, priateľstva a zamyslením sa nad niektorými aspektami ľudského chovania. Arjun, Imran, Kabit, tí všetci si so sebou nesú určité bremeno, s ktorým sa postupom času snažia vyrovnať. No nemyslite si, že by sa jednalo o snímok pochmúrneho typu, práve naopak, môžete očakávať oddychovú a veľmi príjemne odsýpajúcu, netradične natočenú komédiu. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Traja indickí metrosexuáli na adrenalínovej road movie jazde. Najprv som si myslel, že sa povalí na taxíku z Bombaje do Barcelony, ale nič také, práve naopak, dosť mi to pripomínalo podobnú stupiditu . Oni len nabehnú do Španielska robiť bláznivé veci, ako za starých školských čias. Napríklad vypúšťajú ou tú bublinky pri potápaní, alebo bafajú na osamelého chlapíka spoza rohu a náramne je to celé také šialene smiešne, až sa za brucha popadajú a od smiechu udúšajú. Paradoxne jeden z nich tomu druhému pritom vyčíta, aby už konečne dospel... No, potiaľto som to mal za jednu hviezdičku, ale od momentu, kedˇ stretli baby až po samotný koniec... uff, ten koniec nemal chybu! Tých paramedikov je tam fuckt požehnane. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V písni „Señorita“ jsou namísto obvyklého využití profesionálních zpěváků slyšet hlasy všech tří hlavních protagonistů. Režisér jim namluvil, že jde jen o zkoušku. Protože však zněl výsledek dobře, byl ve filmu použit. Pro Abhaye Deola je to navíc poprvé, co ve filmu sám zpíval. (Raztubyl)
  • Pro natáčení rajčatové bitvy La Tomatina muselo být letecky dopraveno téměř 16 tun rajčat z Portugalska. (Raztubyl)
  • Natáčení hudební scény Señorita probíhalo v noci v městečku Alajár a jeho obyvatelé byli předem varováni, že bude hlučné. Třetí noc natáčení přišli někteří obyvatelé včetně starosty na plac v kostýmech a pokračovali se štábem v natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama