Reklama

Reklama

Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5

  • Japonsko 巨乳ドラゴン 温泉ゾンビ VS ストリッパー5 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pětice striptérek objeví na svém pracovišti tajné dveře a za nimi zvláštní místnost a knihu. Když z ní kus přečtou, začnou z hrobů vylézat zombie a jim nezbude, než se jim bránit. Jedna z nich však přijde na to, jak si zombie podmanit a udělat si z nich své sluhy. A tak ostatní nemusí bojovat jen se zombie ale i se svou kolegyní. (eraserhead666)

(více)

Recenze (14)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho že Japonci a zombie nejdou prostě dohromady, tohle byla naprostá sračka bez jediného plusu, a jestli si mě herci chtěly získat starou bábou která má ve vagíně zuby a chrlí z ní oheň tak to bohužel nevyšlo. Tohle pro mě bylo prostě utrpení, navíc ty herečky byly šíleně otravný a ukřičený. Katastrofická zombie sračka. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Japonské sexy prsaté striptérky v kozačkách kosí zombíky a před svou smrtí trousí citáty filosofů. To prostě nemusí mít děj. Ani zápletku. A vlastně ani žádné vyvrcholení... I když... Přesně ten film, kdy musíte přesně vědět, co vám nabídne, abyste si ho užili a nezklamal vás. A ono tu je všechno, co jsem čekal, že mi nabídne - klasický japonský trashový céčkový formát, Japonky, trapně namaskované zombie, gore, typický japonský smysl pro humor. Plameny šlehající vagína a růžové spodní prádlo jsou jen příjemným bonusem navíc. Pořád lepší, než sedět v hospodě a poslouchat Kabát. Chyběla mi tam jen Asami. 2,5* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ale jó-je to z velké části laciná amatéřina, ale je to vtipné, roztomilé, hezky se na ty holky kouká a má to rozumnou minutáž-takže přežít se to dá. Kdo má rád béčka(s nádechem céčka), nevadí mu triky jak z mateřské školky a má rád tenhle japonský infantilní humor, ten to ocení. Sympatická japkárna. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Meče ,zombi a oblečené/neoblečené japonky? Je to jasný další z řady šílených japonských Horor/Gore/Komedií a znovu je to zábava jak se patří. Tajný sklep s tajemnou knihou na ovládání mrtvých k tomu bordel nad sklepem a je to. Miluju tyhle filmy a proto jsem se nasmál i u Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5. Jasný nemá to extra efekty nebo kameru a herecké výkony vůbec žádné, ale má to gore/vtip/akci co víc chtít. 80% ()

BMAJTZ

všechny recenze uživatele

Tak film jsem jenom tak běžně proklikal a ačkoli jsem ochotný zkouknout téměř cokoli, musel bych být totální vylízaný magor abych si pustil něco takového ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Ohó! Něco tak blbýho jsem dlouho neviděl. Herecký výkony strašný, logika veškerá žádná a masky vtipný, ale rozhodně ne děsivý (i když, co je v dnešní době děsivýho na zombíkách...). Tohle snad už nejde zařadit ani mezi Béčka, ale rovnou tak někam k eFku. Ale na druhou stranu, rozhodně jsem se bavil, stejně jako se jistě bavili tvůrci. Počítám, že to byl taky jediný důvod, proč točit něco takovýho. Pokud budu za jediný kritérium považovat zábavu (opravdu nevim co jinýho), pak film svůj účel bezesporu plní. A právě ona stupidita na tom má svůj díl zásluh. ()

Balo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nahaté japky, vnitřnosti a zombíky. Místo toho jsem dostal nudnou (a malou) dávku digitální krve a pár pohledů na ňadra. Takže nuda :( ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Mírňoučce úchylné béčko béček. Občas jsem se při krvavých sekačkách docela bavil...a asijské kočičky byly také ke skouknutí. Oheň šlehající z rozkroku mi připoměl naivitu starých japonských filmů s Godzilou nebo Gamerou. ()

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

To je naprostá zoufalost. Vypadá to jako amatérský film, který se omylem dostal na veřejnost. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Japonská variace na Zombie Strippers? Ano, je to béčko a je to na něm vidět. Triky jsou tragické a herecké výkony hrozné a vše působí strašlivě amatérsky. Ale to nevadí. V hlavních rolích hrají japonské pornoherečky. Vizuální i hudební citace odkazují ke spagetti westernům, znalec ale odhalí i další popkulturní odkazy. Jako třešnička na dortu až dadaisticky do scénáře umístěné intelektuální hlášky a zubatá vagina chrlící oheň. A ve kterém jiném filmu můžete vidět útok zombie sushi? (update: Dead Sushi, ale to je až z 2012) Kdyby tam bylo víc nahoty, mohlo to být ultimátní guilty pleasure. Proto jen čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama