Reklama

Reklama

Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5

  • Japonsko 巨乳ドラゴン 温泉ゾンビ VS ストリッパー5 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pětice striptérek objeví na svém pracovišti tajné dveře a za nimi zvláštní místnost a knihu. Když z ní kus přečtou, začnou z hrobů vylézat zombie a jim nezbude, než se jim bránit. Jedna z nich však přijde na to, jak si zombie podmanit a udělat si z nich své sluhy. A tak ostatní nemusí bojovat jen se zombie ale i se svou kolegyní. (eraserhead666)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Wade 

všechny recenze uživatele

Meče ,zombi a oblečené/neoblečené japonky? Je to jasný další z řady šílených japonských Horor/Gore/Komedií a znovu je to zábava jak se patří. Tajný sklep s tajemnou knihou na ovládání mrtvých k tomu bordel nad sklepem a je to. Miluju tyhle filmy a proto jsem se nasmál i u Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5. Jasný nemá to extra efekty nebo kameru a herecké výkony vůbec žádné, ale má to gore/vtip/akci co víc chtít. 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho že Japonci a zombie nejdou prostě dohromady, tohle byla naprostá sračka bez jediného plusu, a jestli si mě herci chtěly získat starou bábou která má ve vagíně zuby a chrlí z ní oheň tak to bohužel nevyšlo. Tohle pro mě bylo prostě utrpení, navíc ty herečky byly šíleně otravný a ukřičený. Katastrofická zombie sračka. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Japonská variace na Zombie Strippers? Ano, je to béčko a je to na něm vidět. Triky jsou tragické a herecké výkony hrozné a vše působí strašlivě amatérsky. Ale to nevadí. V hlavních rolích hrají japonské pornoherečky. Vizuální i hudební citace odkazují ke spagetti westernům, znalec ale odhalí i další popkulturní odkazy. Jako třešnička na dortu až dadaisticky do scénáře umístěné intelektuální hlášky a zubatá vagina chrlící oheň. A ve kterém jiném filmu můžete vidět útok zombie sushi? (update: Dead Sushi, ale to je až z 2012) Kdyby tam bylo víc nahoty, mohlo to být ultimátní guilty pleasure. Proto jen čtyři hvězdy. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ale jó-je to z velké části laciná amatéřina, ale je to vtipné, roztomilé, hezky se na ty holky kouká a má to rozumnou minutáž-takže přežít se to dá. Kdo má rád béčka(s nádechem céčka), nevadí mu triky jak z mateřské školky a má rád tenhle japonský infantilní humor, ten to ocení. Sympatická japkárna. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Japonské sexy prsaté striptérky v kozačkách kosí zombíky a před svou smrtí trousí citáty filosofů. To prostě nemusí mít děj. Ani zápletku. A vlastně ani žádné vyvrcholení... I když... Přesně ten film, kdy musíte přesně vědět, co vám nabídne, abyste si ho užili a nezklamal vás. A ono tu je všechno, co jsem čekal, že mi nabídne - klasický japonský trashový céčkový formát, Japonky, trapně namaskované zombie, gore, typický japonský smysl pro humor. Plameny šlehající vagína a růžové spodní prádlo jsou jen příjemným bonusem navíc. Pořád lepší, než sedět v hospodě a poslouchat Kabát. Chyběla mi tam jen Asami. 2,5* ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama