Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Velké plus dávám za překrásnou přírodu, perfektní obraz, barvy a zvuk. To byla opravdu pastva pro oči (BLU RAY). Hadů a Gatoroidů tam bylo požehnaně. Některé scény až opravdu sci-fi, jako ta, kdy had otevře tlamu a vjede do ní vlak, nebo když had kousne do vzducholodě a pak lítá jako balónek, ze kterého uniká vzduch. Také mne pobavila scéna, kdy blondýna spadne z vrtulníku z několika stovek metrů výšky do vody, která měla hloubku jen po kolena. Vstala a jen se otřepala :-) To by nepřežil ani superman. 30% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojená. Dostala jsem, co jsem očekávala a možná ještě i něco navíc. Tento další kolosální projekt od studia Asylum je tak vypečený, že jsem si ani nestačila zapisovat do mobilu to obrovské množství strhujících hlášek:) Ty skutečně stály za to. Včetně celistvých dialogů. Do toho pak obětavé samotné postavy, omračující triky, tolik oblíbené nelogičnosti a propracované scény. Jednoznačně vévodí zuřivá bitka Tiffany s Debbie Gibson na večerní párty. Nejdříve se dámy věnovaly úvodu ve stanu, a poté pokračovaly v jezírku, zatímco všude kolem se shlukovali Pythoni a Gatoroidi, se kterými si docela úspěšně dokázali poradit návštěvníci večírku:) Takže holky spolu klidně zápasily ve vodě, aniž by tušily, co se děje jen několik metrů od nich:) A taktéž by mě zajímalo, jaké množství mužských diváků se věnovalo převážně pohledům do kyprého výstřihu Tiffany, který po celou druhou polovinu filmu zdatně vyskakoval z obrazovky:) MEGA SPOILER! Tiffany to nakonec nedala. A Debbie taky ne. Jo, kdyby si děvče, dávala pozor, co kolem ní plave...:D KONEC MEGA SPOILERU. Takže doporučení pro všechny, kdyby ve vašem městě nakrmil nějaký chytrák plazy zasteroidovanými kuřaty, a vás pak jednoho dne vzbudily hlasité otřesy, není důvod k panice. To bude nejspíš Asylum:) Jenže to Vám nepomůže. Musíte začít ihned jednat. Nejprve musíte urychleně zničit všechna vejce. Ještě předtím však musíte sehnat prsatou zastánkyni zákona a zapálenou hadí aktivistku, jinak nemáte šanci. A hlavně, důležité! NIKAM nelétejte vrtulníkem:D Kdyby někteří nebrali film tak strašně vážně a neházeli mu hned opovrhující odpady, mohly by Asylácké kousky vystoupat i do vyšších procent:) "Jak se opovažuješ, ty šílená, chladnokrevná milovnice hadů!", "Ty příšery jsou všude kolem, ničí vše živé, zničily mi štěstí." :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som mal možnosť vidieť zopár filmových súbojov. Versus movie. Pamätám sa na duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Votrelec vs. Predator", "Freddy vs. Jason", "Kramerová vs. Kramer", "Ľud vs. Larry Flynt". Vždy mi bolo jasné kto sa proti komu postaví. No a teraz som si pozrel titul "Megakrajta vs. Gatoroid". Čo je megakrajta som vedel. Obrovský plaz, gigantický škrtič. Ale čo je to gatoroid som nemal ani tušenie. Zistil som, že je to experimentálnymi anabolickými stereoidmi nadopovaný aligátor. A tiež som prišiel i na to, že tento film je ukrutná kravina. Hlúpy scénar, slabí herci, mimoriadne nevkusný soundtrack a totálne primitívne digitálne triky. * ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Sice pořád nad filmy společnosti Asylum pomyslnou hůl nelámu, ale někdy mám pocit, že je lepší být součástí toho dění tam a nechat se něčím mega bolestivě sežrat, než vydržet až do závěrečných titulků .. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tentokrat asylaci celkem prekvapili prave sem to zkouknul a musim rict ze to bylo stejne hrozny jako ostatni snimky teto velkovyrobny shitu ale mne se to buhviproc libilo mozna kvuli reziserce meho mozna nej hororu Pet Sematery ktera pak sla taky do sracek ale toto mne proste kupodivu bavilo nevim cim to je asi starnu mozek mekne a budu tu vyzdvihovat vetsi a vetsi odpady ale tenhle byl alespon zabavny coz u Asylum neni vzdy pravidlem ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je na živu! -Jsem na živu! Jsem na živu...uááá!- Když spojí síly Syfy a The Asylum, vznikne místo filmového klenotu laciná bižuterie. Základním střetem je souboj doktorky Rileyové, ochránkyně zvířat, a místní policistky O´Haraové, ochránkyně zákona. A pak jsou tu děsivě pixeloví přerostlí hadi a aligátoři. Když se policistka rozhodne vytloukat klín klínem, tedy nakrmit aligátory steroidy, aby řádně zmohutněli a skoncovali s hady, netuší, že krajty sežerou vejce nedopovaných aligátorů a vyrostou rovněž. Za pochvalu stojí především kalifornské bažiny, tamější vodní lesy jsou nádherné. Ohledně zápasů je nejlepší ženský, kdy se obě rivalky do sebe pustí na slavnosti. Jakmile na slavnost dorazí plazi, vypukne masakr! Návštěvníkům ani příliš nepomůže to, že každý má svoji zbraň, anžto pistolky na obludy moc nezabírají. Obří krajty se nespokojí jen s lidmi, takový had klidně stáhne vzducholoď nebo pozře celý vlak... Z větší části komedie, kdy nesmysly typu - had rozkouše člověka na kusy - jsou tím nejmenším. A jedno z mnoha ponaučení - pokud máte nad sebou hada na větvi, tak se ho nepokoušejte sestřelit. V rámci podobné béčkové produkce je to hodně mizerné a nepomáhá ani jméno kdysi schopné režisérky... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, úplně si dokážu představit, jak někteří mentální velikáni, kteří se mezi námi skrývají, musejí prdět rozkoší. Woe, to je námrd, pičo! Vyhlášení fajnšmekři Šprcka11, Hník a Doktor prstidlo by asi ocenili, aby vrchního sprasitele hrál Drn Srajda, ale přeci jen je to americký film a kozomrdova sláva nepřekračuje hranice našeho malého pekliště. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dříve jsem říkal, že na Asylum kašlu, ale když už jsem viděl snad všechny "Mega sračky", tak jsem si musel pustit i tu nejnovější. Bohužel žádná změna nenastala a vše se točí v té stejné kaši.. 1/10 = 5% ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk někdy vážně žasne, co všechno ještě může ve druhé dekádě druhého tisíciletí vzniknout. A jestli byla ta hudba během scény, kdy se aligátoři zvětšují, myšlena vážně, tak bych autorům předepsala lobotomii a vypolstrovanou cimru.;-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

tak tady je vidět že Asylum si dělá prdel i samo ze sebe. Nevěřícně jsem koukal že tohle dílo vypadlo od režisérky lambertové která natočila Pet semetary. Každopádně film je poměrně bizarní ty herečky které proti sobě válčily byla síla. Prsa sice hezký měly a špulili je na obrazovku kdy mohly ale herecky to byla teda síla. A utoky hadů a aligátora byly docela ujeté narozdíl od jiných hororů s těmahle zvířatama, navíc scény kdy se had zakousne do vzducholodě Asylumáků neměla chybu. 2 za film jedna za srandu. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, já když vidím poster a film to je jak kdybych v restauraci na polívku a na taliř bych dostal blití. Asi tak nějak. Slíbil jsem si, že tyhle braky nebudu moc rozebírat, jelikož to asi jako snímek samotný nemá cenu. Je to prostě zvrhlej hnus. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Sú chvíle v živote ľudskom, kedy natrafím na film, ktorý nechcem pozerať, ale akosi sa k nemu dostanem... Snažím sa proti tomu bojovať, ale nedá mi to, ak zavetrím FILM, ako taký, zapozerám sa a potom mám z toho niekedy problém. Vlastne nie ja, len tento film. Je to totálny odpad ! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netrvalo dlouho a společnost Asylum stvořilo další zmutovanou dvojici obřích predátorů. Po všech těch žralocích, octopusech a piraňách, tak přichází na řadu hadi a aligátoři. Už mnohokrát jsem psal, cože si myslím o filmech od této společnosti a proto, je zbytečné se opakovat. Ani sám nevím, proč se na jejich filmy pořád dívám, ale nemůžu si prostě pomoci. Na rozdíl od svých předchůdců se však tento kousek pokusil o něco, čemu jsem ani z hloubi duše nevěřil. Je až k neuvěření, že se zde skoro nevyskytovali opakované záběry… Adept na nejhorší film roku 2011 se místy pokoušel fungovat jako scifi-komedie říznutá prvky hororu, ale na mě to moc nefungovalo. Je sice pravda, že některé scény (viz bitka na večírku-či následná přestřelka) ve mně vyvolaly jistý úšklebek ve tváři, ale jinak jsem jen marně po-koukával na odpočítávání časoměřiče. Už ani ta Debbie Gibson není tak přitažlivá jako za dob, kdy se fotila pro Playboy. Plastická chirurgie asi řádně zapracovala. Digitální efekty otřesné jako vždy, takže co dodat...Od odpadu tenhle kousek zachránilo opravdu jen velmi málo světlých okamžiků... (for Livingdead - superman možná ne, ale Chuck Norris určitě jo..) ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Asylumáci mě opět dostali. Tentokrát ani ne tak svými příšerami jako spíš hláškami a neuvěřitelnými scénami s Tiffany v hlavní roli. Ovšem své si odvedla i monstra, kdy za všechny budu jmenovat scénu s vlakem. Ta byla fakt neuvěřitelná. :D ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi, že novšie počiny od spoločnosti Asylum, sa už netvária tak vážne ako staršie kúsky, ale práve naopak si tvorcovia uvedomujú stupiditu svojich filmov a sebazosmiešňovaním z toho ťažia "maximum", a preto tomu nasolím 3 * rovno do tlamy steroidového aligátora. Super český (mnohokrát dvojzmyselný) dabing. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Existujú filmy a existujú ´´filmy´´. Asylum je pre ten druhý príklad liahňou a to liahňou najväčšou. Načo sa zaoberať nejakým scenárom, hercami ktorý by vedeli čo to zahrať či nebodaj režisérom, ktorý o režírovaní aspoň počul. Zbúchať pár dolárov a poďme nato. A natočme grc typu MEGA PYTHON VS. GATOROID. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,JE TO MOJA CHYBA." ,,NIE, JE TO MOJA CHYBA. ... POČKAJ, ČO TÝM MYSLÍŠ?" ,,AKO TO MYSLÍŠ, ČO TÝM MYSLÍM?" __ Ja mám rád tieto rôzne versusy, hlavne keď to točí Asylum, no tu som mal pred pozretím mierne obavy či už nejde o únavu materiálu. Chvalabohu sa tak nestalo a táto snímka sa tak vydáva svojím vlastným ,,neošúchaným" smerom. Osobne vidím úspech filmu v syntéze všetkých prirodzených atribútov štúdia, ktoré však samozrejme nie každému voňajú a práve preto ostávajú tieto klenoty kinematografie zatiaľ u širšej (konzervatívnej) diváckej obce nepochopené. Isté novum je teda obsadenie dvoch ku*iev (u Asylum žiadna novinka), ako hlavných predstaviteliek, ktoré aj vlastne za všetko môžu a náležite sa tomu prispôsobí aj záver. Veľký palec hore! Ešte väčším plusom je však to, že spomínanú háveď z názvu netvoria len dvaja jedinci, ale celý zástup tohto druhu živočíšstva časom ťahajúci za jeden povraz, čím sa prirodzene odprosťujú od zdanlivej ,,nesmrteľnosti" a prispievajú tak k väčšej zábave či pozerateľnosti. Dve už spomínané ženské si tu dajú dobrý fight, hostia na večierku vrátane čašníkov majú so sebou solídny arzenál, had tu zožerie vlak, má to epickú šírku (dej sa odohráva rok a pol) a Deborah Gibson tu naspievala fajn song Snake Charmer. Film tak splnil všetky moje divácke očakávania. Netrvá však 110 minút ale 87. (94. hodnotenie, 22. komentár k filmu) ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nádhera! Asylum/Syfyčko ako sa patrí! Vo floridských everglades sa premnožili africké Pytóny. Po tom, čo si s nimi nedokážu poradiť miestny profilovci, ktorých IQ závisí od ráže aktuálne držanej zbrane sa do prípadu vloží miestna policestar. O tom, že jej IQ závisí od obvodu hrudného koša sa netreba ani zmieňovať. Tak, a najskôr v ľavom prse, jej vznikne geniálny nápad, ako "pomôcť´" prírode. A prekvapenie na seba nenechá dlho čakať... I´m lovin´ it. Filmy, kde jedna absurdita strieda druhú, kde podávajú pseudoherci svoj životný výkon, kde filmové efekty závisia od aktuálneho upgrade-u skicára či opakovanie záberov sa používa na dodržanie štandardnej stopáže, sa nedajú nič iné len milovať. Ľudia ktorí niečo podobné budú brať vážne môžu po dosledovaní utrpieť nejeden srdcový kolaps. No divák, ktorý sa dokáže pri sledovaní odosobniť a upustiť čo i len minimálneho nároku na kvalitu snímku zažije nespútanú zábavu a natrhnutú bránicu. Mega Python vs. Gatoroid je síce len priemerné béčko, ktoré sa v ničom nelíši od jeho bohatej konkurencie, no pre fajnšmekrov creaturemovies ďalší hlboký zárez na pažbe. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení tohoto snímku svědčí o tom, že jej nikdo ze zdejšího přízemního osazenstva nepochopil. Ve skutečnosti se jedná o promyšlený a propracovaný postmoderní film, který dýchá na záda počinům Quentina Tarantina nebo Wese Andersona. Zvlášť v druhé polovině získává silné kontury dekonstrukce tradičního konceptu dobra a zla, který je zde načrtnut v podobě konfliktních přístupů k ochraně životního prostředí. Stojí za povšimnutí, že obě hlavní ženské postavy vystupují v šatech vzájemně protikladné barvy, přesto není vyloučeno, že každá může svým způsobem cítit sepětí s přirozeným řádem a v souladu s nejlepším vědomím a svědomím činit vše pro záchranu přírodní rezervace (ve větším měřítku pak celé planety Země). Důležitý je zde také prvek ženy-ochránkyně. V éře nepředvídatelnosti se však ukazuje, že přestože snahy obou žen byly ve své podstatě myšleny "dobře", v důsledku pouze působily zlo. Stejně tak tradičně připisovaný atribut ženské péče zde podléhá dekonstrukci. V tu chvíli dochází k završení smyslu postavy indiánského ekologa, který je jakožto člen původní americké komunity garancí návratu k rovnováze, ze které se svět řízený sobeckým "rozumem" a přesvědčením o oprávněnosti vlastních stanovisek vymkl. Film také velice dobře reflektuje postmoderní techniky a postupy - likvidace vzducholodi "Asylum" může být interpretována jako bourání čtvrté zdi, jako poukázání na to, že se jedná pouze o fikci. Filmaři jsou si velice dobře vědomi baudrillardovského zaměňování reality s hyperrealitou a chtějí tak upozornit na s tím související rizika. Tímto způsobem lze vnímat i záměrně nerealistické zpracování zmutovaných aligátorů a krajt - je třeba důsledně rozlišovat mezi skutečností a filmovým materiálem. Myslím, že tento aspekt života v současné době se tvůrcům podařilo postihnout na jedničku. ... A teď vážně - tenhle film je sračka z žumpy, nad kterou snad v rámci žánru není. Vím, že Asylum v podstatě vytvořilo, co zamýšlelo, ale to mě netrápí. Trápí mě (a zároveň zvráceným způsobem baví), jak někdo rezignací na jakoukoliv kvalitu úmyslně rýžuje prachy tvorbou takových zvratků. (692., 10. XII. 2011) ()

Reklama

Reklama