Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Takže jednak se prostě musíte koukat na film, kde hlavní roli hraje holka, která se jmenuje jenom Tiffany, bez příjmení. Potom tu mám hru. Kdo spočítá, kolik má Tiffany tetování, má u mě čokoládovníka, Ale dopředu k filmu. Je mi jedno, co si budete první hodinu myslet, je mi jedno, kolik wtf momentů budete filmu vyčítat a jestli vám to přijde vtipný nebo ne. Ale zapřísahám vás, musíte vydržet do girl fightu při neskutečný hudbě na večírku, který navštíví mnoho stejných animovaných krokoušů a hadíků, budou stále chodit ve stejný,pořád opakující se animaci a do toho bude každý host střílet ze svý vlastní zbraně, stará policajtka flirtovně vtípkovat a drsnej knírač Diego házet ty nejmocnější molotovy v historii Asylumu. Holku sežere had, ale protože je to asi cool, tak ji sežere za minutu znovu, stejně. A holky se pořád ještě perou, jako by se nekousalo. A jestli někdy u extrémního porna budete mít pocit, že se něco někam nemůže vejít, co takhle akce orální sex vlaku s hadem? ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Megasrajda versus Gutaperča je ozaj iba "Tv film" (bez úmyslu dehonestovať iné filmy rovnakého zaradenia). Dosť dobre si neviem predstaviť situáciu, že je tento paškvil premietnutý v kine alebo v rámci inej masovej projekcie za účasti väčšieho počtu ľudí, nakoľko by to mohlo vyústiť do stavu s pretrvávajúcimi ďalekosiahlymi následkami spočívajúcimi v devastačnom plošnom poklese hladiny IQ zúčastneného, ba čo viac ešte viac nezúčastneného obyvateľstva. Pokojne by sa dal tento film distribuovať pod názvom "Nelogickosť versus Iracionalita", a to naprieč celým civilizovaným svetom. Ak je účelom filmu a jemu podobných produktov docieliť odreagovanie diváka od každodenného stresu a sveta tam za oknom, tak sa to jeho tvorcom nepodarilo ako mnohým ich predchodcom a určite aj nasledovníkom, nakoľko uvedený stav nirvány ide dosiahnuť aj jednoduchším spôsobom a s menej závažnejšími následkami na divákovu psychiku a fyziku zároveň, a to napr. z metra guľkou do hlavy. No, veď posúďte sami. Je možné, aby aligátor vymaľovaný ako "veľkonočné vajco" vzbudzoval strach a hrôzu pri valivom pohybovaní sa vpred, dozadu, doprava, kolmo hore zase dolu a doľava súčasne a znovu naspäť dopredu? Je možné, aby zábery, kde budúce obete utekajú pred tlamou obávaného predátora, v skutočnosti však utekali v jednom zábere a tlama sa pohybovala v inom zábere, sa zmetene a prvoplánovo posúvajú z miesta na miesto? No, nie je to možné, a to by vám potvrdil aj Jozef Hansa Pročko v kožuchu z megabobra alebo ak chcete z gatoroidbobra. Takýmito nevinnými lapsusmi totižto možno maximálne navodiť atmosféru strachu a beznádeje, ktorá sa natíska v situáciách, kedy nie sme lovení bezcitným tvorom, ktorý nedisponuje logickým a racionálnym uvažovaním, ale kedy sa ocitáte v prítomnosti tímu filmárov a parodérov hercov, ktorí rovnako tak nedisponujú kadečím, čoho dôsledkom je stav forsírujúci hrôzostrašný záber za záberom, kde logika a racionalita masívne krvácajú z krkavíc počas celej jeho beznádejnej a spatlanej stopáže. Takže? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Dokud se držíme v "tajuplných" bažinách, tak dejme tomu. Monstra: CGI jako z malování, ale velký aplaus pro krajtu požírající samotnou vlakovou soupravu. Herci: Krokodýli byli fajn, s lidmi to už bylo (nej)horší. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Ďalší kúsok z produkcie megašialeností alebo megasračiek - záleží z akého uhla pohľadu sa na to pozriem - ma zaujal ešte viac ako Megapiraňa. Dať 5 hviezd by bolo ale nemysliteľné, tak ostávam pri zemi a dávam 4. Proste takú šialenú kombináciu komédie, ženského wrestlingu, megapríšer, prapodivného príbehu a nelogického chovania neuvidíte hockde. Proste horšie to už nemohlo byť, ale ja som sa šialene bavil. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na toto už fakt nemám silu, aby som sa vyjadril. Po predošlých dvoch "výborných" dieloch, prichádza zlatý klinec na konec. Už sa teším na Mega Worm vs. Pateroid. ()

SG-1 odpad!

všechny recenze uživatele

"Tihle hadi by měli být vypuštěni zpátky do jejich přirozeného prostředí a ne přejeti nějakým vrahem v pickupu." -doktorka Rileyová- ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuji, kdy jsem dal odpad! s natolik čistým svědomím. A to už jsem filmů tohoto stylu viděl opravdu mnoho. Řekněte mi někdo, proč to bože natáčí?? Rok 2011 a efekty na bodu mrazu. "Zvířata" digitálně vytvořena jsou na pohled opravdu ku zblití. A hlavně, zvířata se nechovají vůbec tak, jak by se chovala normálně. Proč si autoři, než natočí takovou kokotinu, nepřečtou aspoň něco základního o chování zvířat? Řekněte mi proč? A jestli ten film má hlavně pobavit, tak to ani omylem, dyť to je kravina jak prase. Absolutně nepříjemné postavy, nelogické (slabé slovo) chování! Nikdo v tomto filmu nemusel umřít, kdyby se choval podle pudu sebezáchovy. Kravina na entou... A o těchto hovadinách bych mohl psát ještě hodně hodně dlouho. U filmu jsem jen valil oči. Já to prostě nechápu. A vidím tu někoho, kdo dá 5*. Za co?? ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Absolútne nie som fanúšikom filmov kde zmutované digitálne zverstvo útočí na ľudí a väčšinu času sa im vyhýbam, ale občas mi niečo z toho preletí pred očami. Istá spoločnosť dotiahla tento žáner do absurdna a vo veľkom chrlí na bezbranných, tupo hľadiacich uslintaných divákov nemtávé výplody s názvami ako Dvojhlavý Megachuj versus Chlpatý Kundosaurus. Samozrejme Asylum, kto iný. Keď začnú šarapatiť zmutované hady, fikaná policajtjka s masívnym zadkom vymyslí plán hodný nobelovej ceny za ženskú logiku. Nakúpi steroidy, napichá ich do kureniec a dá zožrať aligátorom aby aj ony podrástli a zmárovali hadov. Koho by napadlo že gigantické aligátory sa nebudú pekne pásť na tráve, ale tiež robiť bordel a žrať ľudí, že! Nechýbajú "legendárne" zábery ako vlak čo vojde obriemu hadovi do papule, alebo pytón čo prehryzne vzducholoď s nápisom Asylum a tá potom vyfučí ako to poznáme s kreslených filmov. Vrcholom fimu je však pozoruhodný catfight ( teda ženský súboj ) kde si to macatá policajtka poriadne rozdáva s vymastenou blondínou na záhradnej párty a to som len čumel. Aspoň že je sranda. S týmito filmami mám obecne ten problém že neudržím pozornosť dosť dlho a tak obvykle neviem ako to skončilo. Tu si jasne pamätám len na to, že ani jedna z tých kravičiek to napokon nerozchodila a musím povedať že dobre im tak. Dodajme ešte že animácia zverov je tradične primitívna, scenár strašne hlúpy a Asylumáci sa ďalej tlemia ako slniečka na hnoji že im biznis radostne fičí. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Vůbec netuším, kolik nakonec dám hvězd, jestli vůbec se odvážím ohodnotit... Odpad to být nemůže, dodíval jsem do konce a pořádně jsem se zasmál (1. hvězda), k tomu "zajímavý" výstřih rajcovní čtyřicítky, která si říká jen a prostě Tiffany (2. a 3. hvězda) a vlak sežraný megakrajtou (4. hvězda) - je rozhodnuto :D tímto se omlouvám všem ostatním pořádným filmům, kterým jsem rovněž dal čtyři hvězdy. Nic to ale nemění na tom, že tento film je objektivně ještě pod úrovní Odpadu. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ten název mi napovídal, že to bude nekoukatelné a že to bude mít na csfd černou barvu. :P Já jen nechápu, co od těchto typů filmů režisér očekává. Úspěch?? To snad né! ()

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic nedokáže tak otrávit večer jako nízkorozpočtový film, s mizernými efekty, soundtrackem, který pravděpodobně vybral štáb protože byl zrovna ve slevě na čínské tržnici a dějem, za který by se mohl stydět při psaní své slohové práce i žák 6. třídy základní školy. Herecké výkony na úrovni Ordinace v růžové zahradě korunují už tak velmi mizerný filmový zážitek, který jsem shlédl pouze proto, že se na to díval spolubydlící a já se tedy díval nuceně. Tenhle film se bezpochyby řadí do série "mučících" filmů, tedy snímků, kterými lze mučit kohokoliv pouze tím, že na něj omylem přepne při večerním brouzdání a hledání toho správného programu. Fuj. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Je to hroznej film, o tom žádná, ale hlavní představitelka byla celkem sympatická :-) A Efekty hrůůůůůza. 9% ()

7ynek 

všechny recenze uživatele

Když u toho pijete třeba rum s colou, tak je to fakt zábava...smát se všemu a je to výborná komedie. Brokovnice která plavala nás pobavila asi nejvíc. Dávám za 3*! =D ()

Reklama

Reklama