Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (587)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Uncharted se konečně dočkalo filmového zpracování. Bohužel to ale není taková pecka, jak jsme doufali. Hru neznám, takže jsem možná ve výhodě. Tomu Hollandovi role Nathana Drakea docela sedne a Mark Wahlberg mu dobře sekunduje. Ve filmu spíš pokulhává příběh. Celou dobu totiž hledají ono ztracené Magalhãesovo zlato. Honba za pokladem je celkem zajímavá, ale něco tomu chybí. Neustále musí překonávat překážky a zakusí i zradu. Antonio Banderas ale v roli záporáka působí spíš úsměvně. Celé to vyvrcholí velkolepou akcí na Filipínách, která je lehce přepálená. Možná bude pokračování. Taky je tam dost popkulturních odkazů. "Mám strach z jeptišek." ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako velká popcornová zábava, která může v inteligenci a přepálenosti soupeřit s posledními pěti díly Rychle a zběsile, drtí Uncharted nedávné peklíčko Red Notice v každém směru. Když tedy člověk zcela ignoruje hry a bere to jako obyčejný dobrodružný akčňák, v němž Tom Holland a Mark Wahlberg hledají velký poklad, je to vlastně docela ok. (6/10) ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po ohlášení mladého Drakea (jehož pasáže ve hře patří mezi ty jednoznačně nejnudnější a nezajímavé) a prvním traileru jsem očekával další adaptační odpad. A nakonec jsem dostal něco na úrovni lepších Lovců pokladu s Cagem ... film celkem pěkně odsýpá, nemá vyloženě moc hluchých míst a závěrečná akční scéna na lodích je hodně fajn (a asi jediná scéná, která není ukradená z nějakého dílu této videoherní série). Pokud se natočí dvojka, na kterou se odkazuje v titulcích, tak určitě do kina znovu půjdu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo hodně hodně špatné. Kdybych někomu popisoval některé scény, mohl by nabýt mylného dojmu, že jde o parádní dobrodružně akční jízdu plnou skvělých nápadů. Jenže ve skutečnosti není ani jedno z toho. Je to nuda k uzoufání, ve které nefunguje absolutně nic. Ani postavy, ani akce, ani interakce, ani příběh, ani dialogy. Hlavní lotryně je natolik komická, že shazuje veškerou snahu brát ji alespoň trochu vážně a dvojice hlavních hrdinů je nezajímavá, nudná a zcela bez jiskry, stejně jako jejich pátrání. Zlatý Lovec pokladů Nick Cage. Dokonce i ten Indiana Knihovník Flynn Carsen byl mnohem lepší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// V posledních týdnech jsem se začal fakt těšit, že dostanu aspoň zábavný dobrodružný blockbuster s výbornou buddy chemií, ďábelským záporákem a přepálenou akcí ve stylu her. Povedlo se jen to poslední, a to navíc v dosti skromném množství, protože dvě sekvence na dvouhodinovou stopáž je poměrně málo. Holland coby mladý Drake se snaží, příliš ukecaný scénář, co neustále vše polopaticky vysvětluje, bezcharakterní Sully s tváří mírně otráveného Wahlberga a líná, utahaná výplň kolem, mu ale podrážejí nohy natolik, že i přes veškerou moji snahu si to užít, to nakonec tak úplně nešlo. Dvojku od lepšího režiséra bych si ale z fleku dal hned, ne že ne. 6/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • Muž, který po havárii letadla krátce mluví o podobné zkušenosti s Natem (Tom Holland) a Chloe (Sophia Ali), je herec Nolan North, který hlavního hrdinu dabuje v předlohových videohrách. (MatyM)
  • Jedná se o první snímek z produkce Sony Playstation Productions. (Sancoo)
  • Film slouží jako prequel ke hrám. (LUKICKK)

Související novinky

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

Hvězdy herního The Last of Us součástí seriálu

10.06.2022

Fanoušci herní série The Last of Us včera díky akci Summer Game Fest obdrželi celou řadu skvělých zpráv. Tou první je, že se první díl dočká nové přepracované a definitivní edice s lepší grafikou a… (více)

Reklama

Reklama