Reklama

Reklama

Príbeh Jenn a Barta Corbinových nakrútený podľa skutočnej udalosti. Tento pár má na pohľad manželstvo snov, ale manželské šťastie nemusí byť také, akým je navonok. Jenn odhalí aférku Barta s jeho sekretárkou. Z nešťastia začne tráviť veľa času na internete, a nadviaže tam známosť so záhadným priateľom. Keď Jenn nájdu mŕtvu, vyzerá to, že spáchala samovraždu. Jennina milujúca sestra však trvá na tom, že Jenn by si život nikdy nevzala a neopustila by takto svoje deti. Mohol by byť vrahom jej manžel, ktorý mal svoje skryté tajomstvo? Alebo je to očarujúci muž z internetu, ktorý nemusel byť tým, koho si Jenn vysnívala? (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Já se nemůžu zbavit dojmu, že jsem něco dost podobného už někdy v minulosti viděl, jenom nevím, co to bylo.... A podobně to bude asi i s tímhle, podívat se na to dá, ale je to poměrně snadno zapomenutelné, ničím výjimečné. A něčím přece ano, je to moje hodnocení č. 1444 :). ()

julinkaa10 

všechny recenze uživatele

Téma to není vůbec špatné, jen se mi moc nelíbilo zpracování ani herecké výkony. Kdyby si to vzal na krk schopnější režisér, určitě by to byl výborný film. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

ale jo na odpoledni jednohubku proc ne, je to televizni film a tak to cele i vypada... pribeh dobrej, ale chtelo by to trosku vetsi spad... 50% ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zachytil něco podobného na Barandově, akorát v opačném ražení, kdy si žena brala a následně zabíjela své manžely (film se jmenoval "Milující maželka"). Tahlle verze se mi zdála lepší, logičtěji poskládaná a s lepší atmosférou. Slušný TV film. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príbeh podľa skutočnej udalosti, kde sa vyšetruje vražda manželky a podozrivý je jej vlastný manžel, ktorý mal už v minulosti podobný problém, Krimi Thriller 3* ()

Reklama

Reklama