Reklama

Reklama

V kuchyni šéfkuchaře

(pořad)
  • Velká Británie Jamie's Kitchen
všechny plakáty
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2002, 5x60 min

Obsahy(1)

Nová restaurace pod taktovkou Jamieho Olivera. Vydejme se s Jamiem a jeho kuchaři na cestu za úspěchem… Jamie Oliver se pouští do náročného projektu: najít vhodnou restauraci, kterou během pár měsíců zrenovuje. V průběhu této doby musí naučit patnáct nezaměstnaných mladíků, kteří nikdy v restauraci nepracovali, nejen vařit, ale také zajišťovat chod celé kuchyně. Reality show „V kuchyni šéfkuchaře“ mapuje Jamieho cestu od ambiciózního nápadu až po slavnostní otevření podniku. Kolika mladým kuchařům se podaří uspět a začít nový život v atraktivní profesi? Velká výzva pro odvážného Jamieho Olivera, který svým počinem dává šanci obyčejným klukům… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Charita v priamom prenose. Já to platím, já to organizujem, já ich to všetko naučím, já chcem spasiť svet. Jamie Oliver sa odklonil od jedla a prešiel do sveta Reality Show. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jamie si dává pěkně do těla a vaří jako o závod. A jak jinak, jde mu to pěkně od ruky, že by člověk šáhnul do televize a nějakou tu dobrotu si vzal pro sebe. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Myslím si že se jedná o zajímavý projekt. Oliver chtěl najít pár mladých lidí, kterým by pomohl k jejich vlastní kariéře. Docela se mi to líbí protože to není žádná reality soutěž ale ryzí reality show bez přetvářky a nahraných scén ()

Reklama

Reklama