Reklama

Reklama

Lip Service

(seriál)
Velká Británie, (2010–2012), 12 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

Harriet Braun

Kamera:

Neville Kidd

Hrají:

Fiona Button, Heather Peace, James Anthony Pearson, Natasha O'Keeffe, Ruta Gedmintas, Laura Fraser, Emun Elliott, Anna Skellern, Sinead Keenan (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Sex, lži a pravá láska v moderním Skotsku v novém svůdném dramatu o vztazích s názvem Lip Service, které sleduje životy skupiny leseb ve věku kolem dvaceti let. Laura Fraser, Ruta Gedmintas a Fiona Button byly obsazeny do tří hlavních rolí v Lip Service, novém dramatu BBC Three o sexulním životě a milostných aférách dvacetiletých leseb ze současného Glasgow. Tvůrkyně a scénáristka Harriet Braun o seriálu řekla:
„Na základě mých vlastních zkušeností a zkušeností mých přátel jsem chtěla napsat sexy, vtipné a zajímavé drama, které by odráželo jaké to je být mladá gay žena v dnešní Británii. The L Word jsem milovala, ale je na čase abychom se podívali také na současné Britské lesby se vším tím špatným počasím, výlety do hospod a potlačovanými emocemi, které se k tomu váží. Bude to vtipné a plné patosu, protože má zkušenost je, že přesně takový je i život.“
Ruta Gedmintas hraje Frankie, neuctivou a provokativní fotografku, která se vyhýbá závazkům za všech okolností; Laura Fraser hraje Cat – bývalku Frankie, která je proti jejímu kouzlu imunní tak, jak se ji to zrovna hodí; a Fiona Button hraje Tess – Catitu nejlepší kamarádku a spolubydlící, která má ve zvyku přitahovat ty nejrůznější typy nesprávných žen. V dalších rolích se v seriálu objeví Roxanne McKee jako Lou, Emun Elliott jako Jay, Heather Peace jako Sam, James Anthony Pearson jako Ed a Tom Mannion jako strýc Frankie, Cameron – včetně dalších. ()

(více)

Diskuze

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Takže ďalšej série sa už nedočkáme. Natáčanie Lip Service je oficiálne zrušené. Je to škoda, mala som veľmi rada Sam a bola som zvedavá ako bude pokračovať vzťah s Lexy.

sweetRozarie

sweetRozarie (hodnocení, recenze)

Tak konečně dokoukána i druhá série. Byla fajn, ale mrzí mě, že tam polovina postav z 1.série není. Nutno dodat, že to byly právě hlavní postavy. Bez nich už je to téměř jako nový seriál. I tak se ale těším na 3. řadu, Lexy i Sadie mě baví :)

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Tohle největší faux pas seriálů a to, nemáš čas, zabijeme ti postavu, tak nesnáším :/

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

SPOILERY:Já jsem s finále spokojená (hlavně kvůli Sam a Lexy, všichni ostatní jsou na tom více méně jako předtím), ale přiznávám, že šest dílů je hrozně málo. A na obranu tvůrců - to s Cat (a vlastně i s Frankie) vyplynulo z pracovních povinností Laury Fraser. Proto jí takhle "odstranili"...:)

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

čo hovoríte na poslednú časť série a celkovo na druhú sériu? mne sa ta celkom páčilo, len by to potrebovalo viac častí, 6 častí je strašne málo. Dúfam, že bude 3. séria a nebudeme na ňu musieť čakať moc dlho

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Mně se čtvrtá epizoda líbila zatím nejvíc (protože jsem v týmu Sam a bylo mi jí děsně líto...:) Jo a pro všechny fanoušky Frankie - uznejte, při vší úctě, že na té nadávce useless bitch něco málo je...:)

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Mně teda vyhovuje trio Lexy-Sadie-a Sadienina její nová vrtule, ačkoli se dost lidí obávalo, že to se třetím dílem zabalí i Sam (což by mě nevadilo), odešla nám Frankie a to už mě docela rozsekalo, byla pro mě tažnou silou seriálu, ale budiž, zrovna koukám na čtvrtý díl a jsem zhruba v polovině, tak uvidíme...

Uživatel kdosizrosy smazal svůj příspěvek.

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

neviete či sú niekde dostupné české titulky k tretej časti?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Já ty Sam nějak nemůžu přijít na chuť, kdykoli se objeví na scéně, jen mi tou svojí vážností pije krev, v reálu by mě asi k smrti unudila. Zato taková Sadie, to by byl příjemnej adrenalin, Frankie nevyjímaje :)

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Já jsem věděla, co přijde, protože jsem si přečetla recap dřív, než jsem si díl pustila, ale stejně to byl hrozný šok. Ale musím říct, že i když je mi té postavy líto, celý díl byl mistrovsky depresivní a scénáristi si to celé zajímavě rozehráli (hlavně konfrontace Sam - Frankie bude dobrá).

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

tiež som nečaka, že takto skončí hlavná postava z prvej série,škoda, cat som mala rada, aj keď sa správala hlúpo toto si nezaslúčila.  Dúfam, že Sam bude v seriáli naďalej, že ju nejako neodstavia do pozadia

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Na serialzone už jsou cz titulky k druhé sérii a propos, viděli jste už včerejší díl (s02e02)? Tak to je teda WTF jak prase!!!

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Je zaujímavé ako často hráva Laura Fraser lesbičky. Je to užasná herečka, rada si pozriem každý jej film alebo seriál

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Neveite v akom časovom období sa dej odohráva? koľko týždňov? mám pociť že napr. vzťah Sam  a Cat napredoval strašne rýchlo

nirvana91

nirvana91 (hodnocení, recenze)

Fajne :) Díkes za info. A kedy sa to dostane do sveta? Či sa ešte len točí?

nirvana91

nirvana91 (hodnocení, recenze)

Aj ja by som sa rada dočkala pokračovania. Kedy by mohlo byť známe, či nejaké bude?

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

Dúfam, že natočia aj druhú sériu. Chcem znova vidieť Sam Murray v podaní Heather Peace.

Reklama

Reklama