Reklama

Reklama

Recenze (13)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak příšerné, aby to mělo 24%. To jsem teda viděl kvanta debilnějších komedií, než je tato. Pravda, mnoho vyloženě vtipných scén tam nebylo a scénář je slabota, což se ale dalo čekat. Herecky to už tak hrozné nebylo. Cullison je docela sympaťák, Marlatt je dostatečně vtipný, ten tmavej taky ušel. Nicméně Joseph Booton je jeden z nejhnusnějších lidí, co jsem kdy viděl. Nejen, že je ošklivej jak p*del, ale nemá špetku charisma a vzbuzuje ve mě jen totální rozčilení. Tihle dementi v podobných rolích kazí i lepší filmy než je tenhle. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Vtipný to je minimálně, ale úplně stupidní to taky neni. (i když u Asylum to bývá zvykem). Z nouze cnost. "Pokus" o další "Prcičky". Tentokrát s dvakrát staršími nadrženými "samičkami". P.S. Milfky sou zkrátka best. P.S.S. Je fakt, že někteří herci a herečky zde vypadají dost jetě. Ale aspoň to neni to typický americký - vše krásný, vše bohatý, vše dostupný, vše nej... ()

Reklama

LV.Helter

všechny recenze uživatele

Po hodnej dlhej dobe zvratok ktorý som nedokázal dopozerať-pretrpel som si veľa. Keby mi niekto povedal, že scenár napísal mentálne retardovaný 10-ročný chlapec s vadou rečí, tak tomu uverím.(odmietam to hodnotiť!) ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Bez děje, bez vtipu, bez nápadu, plahočí se toto odněkud nikam a k smrti nudí. Musím ale uznat jedno prvenství v oblasti, kterou mne doposud nikdy nenapadlo komentovat. Tohle je film se zaručeně nejškaredšími herci, co jsem kdy viděl. Domnívám se, že za to může kamera, protože na civilních fotkách vypadají všichni víceméně normálně - na obrazovce to ale někdy připomíná výstřižky z dokumentu "Následky černobylské havárie". Anthony vypadá, jako by mu v mládí někdo našlápl na lebku, Alex - která asi měla být mladá a sexy - mi zase připadala jako ET nebo nějaká vypreparovaná trofej papuánského lovce hlav. K tomu si připočtěte titulní MILFy, vyžilé, seschlé matrony s hrubě přišitými implantáty a botoxovými maskami na obličeji ... Ne, tohle se fakt nedá. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film sa nakrúcal v Los Angeles. (Darkage)

Reklama

Reklama