Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad o hip hopu, kterým provází moderátor Pan Radu. Pořad nás seznamuje s novinkami hudební scény a představuje top hitparádu. Nechybí zde samozřejmě hosté zvučných jmen. (darek kartac)

Recenze (12)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Relácia pražskej, hudobnej, televíznej stanice Óčko, ktorá mapuje rapovú a hip hopovú scénu. Prináša novinky zo sveta, rozoberá dianie u nás. Rozhovory, reportáže, videoklipy... Klasický formát, nič originálne. Špecifikom "5.elementu" je to, že je výhradne zameraný na hip hop. Trendový, momentálne moderný štýl, ktorý mi je úplne cudzí. No a keď vidím tých dvoch vypózovaných blbečkov, čo to moderujú, tak ihneď prepínam na iný program. Vlasatý mamičkyn maznáčik Affro a tlustoprd z Mělníka Pan Radu. Kreténi mizerní, choďte s vašimi sračkami do stoky... Rock´n´Roll forever! Punk´s not dead! Hip hop, či hej rup, či čo to vlastne je, mi je ukradnutý. Pre mňa je to odpad! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Za hosty bych byl ochotný dát i více hvězd, avšak fakt, že za pořadem stojí i člověk, který na velice dlouhou dobu pokřivil a zakonzervoval hip hopovou scénu u nás, tedy Affro aka "Noha vod stolu", by si pořad zasloužil více než odpad. Na druhou stranu Pan Radu je vcelku snesitelný moderátor, tudíž aspoň tu jednu symbolickou hvězdu pořadu nechám. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tu většina píšete, když to moderuje Pan Radu, tak to šlape. Pohodový pořad plný solidních beatů. Jediný svého druhu u nás vlastně. A pro ty "odpadisty": nevím proč dáváte odpad! jen proto, že nemáte rádi hip hop. Mám dát filmu Čokoláda s Johnny Deppem odpad! jenom proto, že nežeru sladké? Zamyslete se trochu. ()

MTHRFCKR 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný pořad (pokud se moderování zrovna neujal Affro), který pamatuje ještě starou školu. Díky televizní stanici Óčko za zrušení jedné z posledních koukatelných relacích. Doufám, že se obdoba přesune na nové konkurenční stanice, byť i na COOL. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Skoro se mi chce říct, že jde o jeden z těch pořadů, na který prostě nemám názor, ale spíše ho tak nějak toleruji bez nějakých emocí, které by ve mně vyvolával. ()

Reklama

Reklama