Reklama

Reklama

Temný Mesiáš - Okultní záhady Třetí říše

  • Rusko Мессия тёмных сил - Оккультные тайны третьего рейха
všechny plakáty
Rusko, 2005, 44 min

Obsahy(1)

Hitlerův ohromující politický i vojenský úspěch vyvolává u řady lidí nevyhnutelnou otázku, jak mohl německý národ získat takovou moc a sílu. Vždyť to byli vesměs obyčejní lidé, nezřídka bez jakéhokoli vzdělání. Je možné, že by uzavřeli smlouvu se samotným ďáblem? Když v květnu 1945 dobyla Rudá armáda Berlín, v proniknutí do Hitlerova bunkru se sovětským vojákům snažili zabránit Tibeťané oblečení v uniformách, kteří patřili k tajné Vůdcově ochrance. Tibeťané u Hitlerova bunkru symbolizují zánik a zároveň i zrod mocné Třetí říše, neboť tajné tibetské vědění tvoří základ nacismu a mezi Berlínem a Šambalou údajně existovalo jakési tajemné spojení. Podle legendy již v Šambale nenalezneme žádné smrtelníky, nýbrž mocné tvory starobylé árijské rasy, jež povstali z mrtvých. Hitler byl přesvědčen, že tento mytický svět skutečně existuje a chtěl z něho čerpat sílu pro své velitele, aby společně s nimi mohl rozpoutat nelidské běsnění, které přinesla druhá světová válka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Propojení nacistického Německa a buddhistického Tibetu, v jemně konspiračním dokumentu o Třetí říši, sektách, řádech a tajných spolcích, které měly ovlivnit nejen Adolfa Hitlera, ale i jeho přívržence, kteří se nechali inspirovat jak v Tibetu, tak i u tajného spolku Thule. Zase trošku jiný a zajímavý pohled na Adolfa Hitlera a průběh WW II, kterému bych sice nevěřil uplně vše, ale jak se říká: "Na každém šprochu pravdy je trochu." a tento dokument rozhodně předkládá zajímavá tvrzení. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola silná káva. O spojení Hitlera a okultizmu sa čo to už povedalo, napísalo. Ale keď sa podgurážený ruský pop rozhodne svedčiť a stiahne celý filmový štáb, vznikne dokument, pri ktorom hrozí akútne zlyhanie vnútorných orgánov, predovšetkým mozgu. Tak si to celé zhrňme. Spotený Himmler v zahmlených lenonkách pošle Hitlerovi dopis, že kurňa našiel Longinovu kopiu a už sú Vodcovi konečne hviezdy naklonené, už tú vojnu vyhrá. A vraj len preto tento Untermensch vyvolal celosvetový konflikt, bez kopije by len ďalej sadil zemiaky. Potom začal študovať nejaké budhistické zvratky, ale ani tie mu nepomohli, pretože sa asi zabudol ešte informovať u Baby Wangy, ktorá by mu určite z múky vyveštila, že to má už spočítané. Za neustále škrabania svojho jediného vajca nakoniec začal vzývať satana a stále veril vo vojenské víťazstvo, ako ja verím, že vyhrám v lotte. Ale ako to dopadlo, už vieme. Potom sa ešte stihol odstreliť, aby každému dokázal, ako vydrbal so systémom. Summa summarum, videli sme skutočne vedecký dokument. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hitler byl opravdu antikrist a vydal se nakonec do náruče ďábla. Pobavila mě víra Hitlera v tzv. šambalu, která mu pomůže před mrazem prvního roku války na ruské frontě. Vojáci zde měli letní boty a oblečení. Nepomohla. Je podivné jakého vůdce si Němci zvolili. To samé teď Merkelová... ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný slepenec různých mýtů, pověr, říká se, legend, historek, jedna paní povídala... natočený ruskou halucinující produkcí o okultismu Třetí říše. Chápu, je to lákavé téma a pokud do jednoho hrnce dáte Hitlera, Longinovo kopí, Antikrista, Tibet, Šambalu, podlejete to Kristem, okořeníte společností Thule, podusíte jasnověděctvím a ruskou nevyrovnaností, dostanete těžko stravitelný pokrm čtvrté cenové. A pokud nejste právě v rauši, budete pěkně valit oči. K tomu přidejte ještě historické chyby a tlachy typu "Většina satanistů věří, že ďábel je jejich služebníkem. Svým přisluhovačům však vládce všehomíra stále chytá (asi chystá?) léčky. Taková je už jeho zrádná povaha. Sám je vede do takových výšin, odkud pád přináší nevyhnutelnou smrt" nebo "Hitler napadl Sovětský svaz v den letního slunovratu, tak započala svatá válka proti antikristovi. A byl to začátek jeho konce". V ruském pojetí a výkladu vzniklo něco mezi okultní groteskou a dokumentární blamáží, takže přímo čpící snaha fascinovat se nakonec změnila na mrzký kabaret s obrázky, kdy jsem se řehtal, až mi tekly slzy. No, rusáci, no... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

O fascinaci Hitlera a jeho spolupracovníků temnými silami bylo sepsáno a natočeno mnoho. Tento dokument se zabývá Hitlerovým dětstvím, studiem na křesťanské benediktínské škole, neúspěchem při studiu umění až po neblahou politickou kariéru. Tajná společnost Thule ho údajně doprovázela už od mládí, protože si ho zvolila jako budoucího Antikrista. Dále expedicemi do Tibetu a novým Hitlerovým náboženstvím - sektou Černý řád /SS/. Dokument plný rituálů a lidských obětí. II. světová válka podána i jako souboj mágů a astrologů. Zajímavé bylo, že na Hitlerovy magické předměty věřili i Američané, z Hitlerova bunkru všechny zabavili a pečlivě ukryli. ()

Aslan 

všechny recenze uživatele

Adolf Hitler a jeho moc, nemusela byť úplne len tak v jeho gestách a Slovách. Možno že si ho vyvolila temná sila, ktorá veľmi chcela aby priviedol svet do morálnej skazy... A aj sa jej to podarilo, čoho dôsledky žneme doteraz... Tento dokument aj keď nie úplne sa snaží odhaliť nám tento rozmer génia zla... ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Nejednalo se vůbec o nic temného a moc okultního.. V první části máme možnost něco pozorovat co vedlo jaký měll vztah a veškeré tajemno.No Okultismus. Ve druhé už my přišlo, že koukám na dokument pouze o Válce, navíc některé použité snímky, byli vidět v dokumentu Apokalypsa: Druhá světová válka, což mě už unavovala. A navíc opakovali pořád větu, že se snažil Adolph najít, mýtickou Shamballu,,,, řekne to v komnetu třikřát po deseti minutách. a stejně nic neřekl,, puze jeden videozáznam.... Čekal jsem více info a více magie a více informací... Zvlášt o Shamballe. Daleko více se dozvíme o symbolice jako význam okultního. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

No, pane, to bylo skoro stejně tak dobrý, jako ten dokument, že Hitler byl psycho, páč se bál o pindíka. Už nevím, jak se to jmenovalo, ale samý fundovaný a neotřesitelný fakta, jak jinak. V téhle verzi reality, a to je zvláště povedené, je absolutně všechno nějak spojeno s okultismem. Jako by Adolf bez vnuknutí snad ani na záchod nešel. A taky byl Satan (nebo co dokument nezvratně taky dokazuje). Je mi jasné, že krutá a neotřesitelná pravda je pro vás šok. Klidně bych se vsadil, že tuhle vysoce odbornou prácičku zmákl stejnej tým, co natočil tu jedinou, konečnou a správnou pravdu vo ňákých šutrech co prej někde spadly do lesa. Zkrátka, všechno je jinak, temné okultní síly byly za vším a Dolfi byl jejich nástrojem i zkázou. Ale snad vám to bude varováním a konečně bude obnovena ta krásná tradice středověké inkvizice, protože bububu, antikrist čeká na svou příležitost skrze individualismus a nezávislost! ()

Aildrin 

všechny recenze uživatele

Taková ruská pohádka o Červené Karkulce. Mohlo by z toho být dobré scifi. Jen děj zasadit do nějaké alternativní reality. Radší si měli zmystifikovat Stalina. ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Zajímavé jak v poslední době musí uvádět věci na pravou míru právě Rusáci, přitom pravoslavní. Každý hater katolíků a free tibet fag by se právě na tento dokument měl podívat. ()

Reklama

Reklama