Reklama

Reklama

Jamie vaří rychlovky

(pořad)
  • Velká Británie Jamie's 30 Minute Meals
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2010, 20x25 min

Režie:

Martha Delap

Účinkují:

Jamie Oliver
(další profese)

Obsahy(1)

Kuchařská show jednoho z nejznámějších šéfkuchařů bez čepice, sympatického Jamieho Olivera. V této sérii se snaží ukázat, že i za pouhou půlhodinu se dají uvařit vynikající a chutné pokrmy... (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Asi jsem divná, ale mě se tohle nelíbí. A to je Jamie můj oblíbenec. Ale už to prostě není to, co to bývalo. Není to takové uvolněné, pohodové a nenásilné jako dřív. Přijde mi, že to je jen takový "rychle smontovaný pořad na udržení popularity". Ale vzhledem k tomu, že jsem jediná, tak je chyba pravděpodobně u mě. ()

Honzeechec odpad!

všechny recenze uživatele

To se to machruje na znuděný maminy na mateřský, když mu všechny ingeredience nasypou do misek. Nechápu myšlenku dělat během půlhodiny menu o třech chodech, když musíš lítat jak fretka a dělat brambory v mikrovlnce! V českejch podmínkách je to celý spíše úsměvný a ne jen díky dementnímu dabingu (ani tak nemá Jamie moc širokou slovní zásobu - A to mě baví! řekne každou epizdou aspon 2x) - věty jako - obyčejného humusu už jste všichni určitě přejedění, tak si ho vylepšete mangovou pastou - v konfrontaci s českejma supermarketama působěj jako zlomyslnej vtip. ve výsledku bych musel strávit celej den po nákupech, vyjde to dráž než v restauraci a nádobí spotřebuju víc, než za celej týden běžnýho provozu. Méně je někdy více... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Jamie vás nenaučí, jak vařit pořádně, ale jak vařit rychle. Všechno do mixéru. Často je půl hodina dostatečná, někdy to ale šidí pořádně. Ačkoli je to jeden z lepších Jamieho pořadů, žádný zázrak to taky není, když strčil klobásu (měkký salám) do mixéru, tak na mě taky šli mrákoty. A když rozřízl hovězí svíčkovou vejpůl, ten nejdražší kus masa, jen aby se udělal rychleji, tak mě to utvrdilo, že tohle na 4* nestačí. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Koukám ráda na pořady o vaření, ale Oliver mi vadí. Není mi sympatický. Vaří z potravin, které povětšinou sice znám, ale některé fakt ne... Namachrovaný frajírek a jasně, že vím, že dokázal toho hodně, že se zasadil o lepší stravu ve školních jídelnách a byl v tom úspěšný ... No já jeho pořady vždycky přepnu jinam. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak který díl. Je vidět, že Jamie ví, co dělá, a že se pokouší skutečně spoustu věcí si ulehčit a zrychlit, takže tacos, placky apod. už má koupené dopředu z obchodu, rýži kupuje předvařenou, aby byla co nejrychleji, a časem zjistíme další "zjednodušující" vzorce. Oněch dvacet dílů je ale moc - časem se začíná opakovat a jídla už nevynikají originalitou, jde prostě o směs těstovin, omáčky a zeleniny, případně rýže, omáčky a zeleniny, a vše vypadá na jedno brdo. A rovněž přesně, jak píše Košoun - už se zde nemluví o přípravě, už se zde nerozebírá mytí nádobí, a hlavně spousta ingrediencí je hodně exotických a v českých zemích nedosažitelných. A co mě uzemnilo, jak kuchař jeho renomé používá mikrovlnku! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama