Reklama

Reklama

Sousoší

(studentský film)
  • USA Sculptural Group
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Hudební / Romantický
Česko, 2010, 10 min

Režie:

Jan Chramosta

Scénář:

Jan Chramosta

Kamera:

Michal Hůla

Hudba:

Zdeněk Beran

Recenze (14)

Webb 

všechny recenze uživatele

Výborný tah na branku použití jen dvou slov. Dialogy totiž často u předchozích Chramostových kousků nahrazovaly závaží a snímky spíše potápěly ke dnu. Film vypráví obrazem a toho by se Honza mohl držet. Vybudované základy tu jsou, už chybí jen zajímavější nápad, zpracovat a zrealizovat ho. 50% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ty odpady jsou dost mimo mísu. Mrkněte se na jiné studentské filmy a uvidíte teprve, jak vypadá odpad. Tohle je mírně nadprůměrný filmeček, který je technicky velmi vytříbený, akorát postrádá bohužel větší hloubku a děj. 60% ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

tak po filmove strance mi to prijde jako nejlepsi z tvych del . kamera zvuk i barva bajecna! ovsem cose tyce pribehu tak ten mi prisel ponekud neatraktvini... prijde mi to takove jako by si se snazil dat pariz do prahy. atmosfera je paradoxne navodena az nocnim zivotem nez celym predstavenim soch. nesedi mi to . herce si tentokrat vybral bajecne! jen tak dal!!! ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

už se mi nechce chválit formu, která je sice v rámci amatérských filmů nadstandardní, ale v důsledku taky neni nic ultra...už prostě vidim jenom poetiku...a ta mi přijde trapná a kýčovitá...jo a strategický umístění vystřihu na celkový asexualitě nic moc nemění...nic proti kozám samozřejmě...v tomto případě zvláště... ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Líbily se mi černobílé pasáže filmu, v barvě už to taková sláva nebyla. Jinak - jak už někdo poznamenal - mi postavy zapadají spíš do francouzské metropole - my máme v centru řadu originálnějších "zjevů". P.S. Tu trumpetu bych čistit nechtěl... ()

R.Drson 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto krátkému cvičení říci? Doporučoval bych autorovi snímek schovat a poté až jako režisér prorazí, znovu ho zveřejnit. Studentská cvičení jsou lehkým terčem pro záporná hodnocení, protože se v nich často cvičí jen řemeslo (zde velmi povedené) a příběh není podstatný. Na tak malé ploše je opravdu problém rozehrát nějaký děj a případný divák bude shovívavější k sice zdánlivě obyčejnějšímu, ale zato upřímnějšímu ději, který nebude dávat tolik najevo svoji uměleckost. ()

Reklama

Reklama