Reklama

Reklama

Kdopak by se Shreka bál

(TV film)

Shrek se vrací o Halloweenské noci domů, kde ho chtějí vystrašit jeho kamarádi v čele s Oslíkem a Kocourem v botách. Když se jim to nepovede, vsadí se se Shrekem, že si budou celou noc vyprávět strašidelné příběhy a kdo vydrží nejdéle beze strachu, tak vyhrál. Hra může začít. (Soundtrack)

Recenze (70)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Simpsonovs... ehm, Shrekovský halloweenský speciál, ve kterém by jednotlivé historky možná nemusely být úplně zlé (platí především o první a třetí), jen by nesměly být tak děsně hrrr (jeden dva odkazy na horrorovou klasiku a jedeme dál). Pár minut navíc by bylo výrazně ku prospěchu, krátit se mohlo kupříkladu v tom nudném spojovacím "ději". ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trapárna, ve které se snaží Shrek vykřesat alespoň jiskřičku své nedávné slávy. Neustálé variování téhož se najednou nestane opětovně zábavným, ani když dojde ke změně parodovaného žánru. Zvolená forma, v níž dostane svých pár minut slávy jedna z postaviček je navíc nedostačující. Zkratkovité vyprávění jednotlivých příběhů se paradoxně stalo zdlouhavým. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení, které je lepší nejen než všechny Shrek kraťasy, ale i než díly 2, 3 a 4. Návrat do temného Dulocu a ponurého hradu lorda Farquuada má neobyčejně temnou a působivou atmosféru, takže pro ty úplně nejmenší to podle mého názoru rozhodně není. Ti starší si naopak vychutnají špičkovou poctu hororovým klasikám. Příběh Oslíka a Kocoura je sice trochu slabší a celé by to také mohlo být mnohem delší, ale jinak nemám prakticky co vytknout. Pecka, ze které je rázem (po jedničce) mým nejoblíbenějším dílem celé série. 100%. ()

ElKamil 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý, co ještě se Shrekem přijde. Prázdniny pana Shreka? Shrek a velikonoce? Shrek na dovolené? Jak se Shrek ožral na silvestra? No tématiky je ještě dost, nicméně vtip "filmařům" došel už ve třetím díle a vše, co následovalo, je jen ždímání značky. Halloweenský Shrek je taková jednohubka, zajímavý příběh hlavně ten první od Perníčka. Vše ostatní = nuda... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je to sice animavovaný a je to kraťas se Shrekem, ale rozhodně bych to nepouštěl dětem, protože speciálně třeba příběh s Perníčkem je hororový ažaž. Dovedu si představit, že by z toho děti mohli mít noční můry. Ale jinak je to jen o ničem vypovídající kravinka, která by měla jen zvýšit prodej DVD. Říkám to pořád a říkat to budu. Shrek je totálně vyždímaný. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V příběhu Perníčka je reference na postavu Frankensteina ze stejnojmenné knihy od Mary Shelley, v příběhu Oslíka je odkaz na film Psycho (1960) a v příběhu Shreka na film Vymítač ďábla (1973). (griph)

Reklama

Reklama