Reklama

Reklama

Kdopak by se Shreka bál

(TV film)

Shrek se vrací o Halloweenské noci domů, kde ho chtějí vystrašit jeho kamarádi v čele s Oslíkem a Kocourem v botách. Když se jim to nepovede, vsadí se se Shrekem, že si budou celou noc vyprávět strašidelné příběhy a kdo vydrží nejdéle beze strachu, tak vyhrál. Hra může začít. (Soundtrack)

Recenze (70)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Trapárna, ve které se snaží Shrek vykřesat alespoň jiskřičku své nedávné slávy. Neustálé variování téhož se najednou nestane opětovně zábavným, ani když dojde ke změně parodovaného žánru. Zvolená forma, v níž dostane svých pár minut slávy jedna z postaviček je navíc nedostačující. Zkratkovité vyprávění jednotlivých příběhů se paradoxně stalo zdlouhavým. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tak toto by som veru deckám moc nepúšťal, strašidelné to je dosť a určite to potešilo viac než animovaný film Shrek 4, odkazy na známe horrory boli podarené. /70%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Simpsonovs... ehm, Shrekovský halloweenský speciál, ve kterém by jednotlivé historky možná nemusely být úplně zlé (platí především o první a třetí), jen by nesměly být tak děsně hrrr (jeden dva odkazy na horrorovou klasiku a jedeme dál). Pár minut navíc by bylo výrazně ku prospěchu, krátit se mohlo kupříkladu v tom nudném spojovacím "ději". ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší příběh je docela originálně vytvořené vyprávění Oslíka a Kocoura, kteří ovlivnují postavy přímo v ději. Jinak ale docela klasické storky, které ovšem moc strašidelné nejsou a chybí i nějaké ty pořádné hlášky. Ale na prostoru 20 minut to docela jde. Lepší 3 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava, to určitě. Chvílemi možná trochu přestřelené, ale jinak to člověka dokáže pobavit. Aby ne, když jsou na place staré známé, chce se mi říct legendární, postavičky ze Shreka. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Samotný Shrek postupně vyčpěl a, kdyby to nebyl nonsens, zasmrádl. Tenhle kousek je ovšem vtipný a zábavný, těžící z toho nejlepšího z klasiky horroru i samotného Shreka. Nejvíc mě rozesmál Kocour s Oslem. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Vydarený halloweensky špeciál, ktorý si berie na mušku známe horory. Najviac som sa smial na paródii na Exorcistu. PS: Perníčkov strašidelný príbeh bol lepší ako nejaký béčkový horor. :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ze všech "nefilmových" Shreků asi ten nejlepší. Výborné odkazy na známé horory a řekl bych, že nejedno dítě by se při sledování řádně bálo. ]:-O ()

predators 

všechny recenze uživatele

Teda, nikdy bych nevěřil, že se u nějaké příhody Shreka budu bát. No, nikdy neříkej nikdy...nejednou mi přeběhl mráz po zádech! Shrekovi se Helloween opravdu povedl! 80% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Halloweenský speciál, v kterém zas Shrekovi výborně fungují odkazy a parodie (Psycho, Vymítač ďábla i zombies na jedničku). Podobný temný styl by býval celovečerním filmům seděl daleko více, než od dvojky rozjuchaná barevnost. Titulky ZDE ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako SHREKOVE PRVÉ VIANOCE, ale keď príde na rad práve Shrekov príbeh, výsledok je trochu trápny. Nápady sú dobré a určite potešia hrorofilov, ale prevedenie nie je hlavne v závere dostatočne vtipné... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal na plnou palbu bodů, ale nakonec jsem musel zůstat trochu při zemi a jednu ubrat. Přesto jsem se bavil. Nebudu nic prozrazovat. Prostě super dílečko, které fandům Shreka udělá radost. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Shrekiální" halloweenský speciál působí jako krátkometrážní film celkem obstojně a místy dokonce vtipně. Odkazy na hororové klasiky se občas vyvedly, ale přece se to dalo jenom ještě více dopilovat k lepšímu. Zkrátka další z dílků "zelené série", která byla na vrcholu v období prvních dvou dílů. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie tri klasické hororové motívy, ktoré si tvorcovia vzali ako námet - Frankensteinova nevesta, Psycho a Vyháňač diabla, mohli využiť oveľa lepšie a nápaditejšie. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Halloween ako sviatok neuznávam, nielen kvôli komercii, ale najmä kvôli jeho podstate a minulosti. Tento film bol však našťastie skôr o strašidelných príbehoch, navyše mierne vtipných, takže ako spestrenie pre deti zaujímavé, aj keď skôr pre také staršie. Bolo to v pohode, ale nič extra. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Kupodivu povedené strašení v podání Shreka a jeho kamarádů. Děsivý Perníčkův příbeh a úsměvný Kocourův příběh se mi libíly asi nejvíc. Plus samozřejmě odkazy na Psycho, Vymítače ďábla aj. Jen škoda, že rámcový děj zůstal opravdu jen rámcovým a vlastně byl ve filmu jen proto, aby se jednotlivé příběhy nerozpadly. Což se ale nakonec stalo, takže je to trochu rozpačité. Nakonec je třeba dodat, že Shrek je opravdu už podojený do poslední kapky zeleného mléka. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Strašidelné historky se mají vyprávět jedině na nějakém strašidelném místě a nejlépe v noci.Takovým vhodným místem je i starý hrad, který nabízí dokonalou atmosféru. Nejlepší příběh vyprávěli Kocour s Oslíkem, i když pravda byl trošku pomotaný. Je vidět, že si ti dva výtečníci nezůstávají nic dlužni. Ovšem, Shrekovo vyprávění bylo luxusní. ()

Reklama

Reklama