Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkrachovalý burzovní obchodník Akash (Ranbir Kapoor) chce ukončit svůj život skokem z mostu. Když stojí na zábradlí, osloví ho dívka Kiara (Priyanka Chopra), která na most přišla ze stejného důvodu. Přestože se oba pokusí o sebevraždu několikrát, nikdy se jim to nepovede. Domluví se tedy, že zůstanou naživu ještě dvacet dní a pokusí se splnit si svá tajná přání. (rikitiki)

(více)

Recenze (10)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborné. Super časované vtipy, super hudba a perfektne vystavaná romantika. Chopra a Kapoor sú ako pár perfektný - čo v konečnom dôsledku ukázali a potvrdili aj v Barfi!. Anand ide po vlne nových indických filmov, kde sú postavy bláznivé, ale stále sa snažia vyjadriť svoje hodnoty cez to čo robia. Ako ukážka súčasného indického filmu - ktorý funguje, sú jeho filmy povinnosťou. Čo platí aj o Imtiazovi Alim a Faran Khan. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi to prišlo značne naivné a príliš ľahko predčitateľné. Ale bollywoodska mágia niekde v tretine opäť zamáchala prútikom a zrazu tam bolo VŠETKO! A tou cestou k logickému happyendu Ti nie je všetko jedno... Ranbir u mňa ďalší bod, ale Priyanka aspoň 5! Ďalšia východná trefa suverénne do čiernej. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Při Anjaana Anjaani si musím vzpomenout na slova Antonie Hegerlíkové, která označila herecké schopnosti Vlasty Buriana za vynikající, ale stále stejné. Protože takto to mám i s Ranbirem Kapoorem. Sleduji ho už v šesti filmech a je to stále o tom samém, jeho hrdinové jsou kluci od vedle, které něco trápí, případně jim něco brání, toto překonají a pak jsou se svou dívkou šťastni. Tato dívka byla nejprve nedobytná nebo netušená. Ale láska každopádně zvítězila a s ní přišlo i dozrání, Ranbir chlapec se stal Ranbirem mužem. Naštěstí ale je tu ještě Priyanka Chopra, která má mnohem širší herecký rejstřík. Je nádherná ve svých opileckých eskapádách, roztomilá ve svém tápání a dokonce zranitelná a sexy, pokud řeší dospělé problémy. Nicméně i tak představuje Anjaana Anjaani ten proud moderního Bollywoodu, který zasazuje vše indické na západ, zde konkrétně do USA a všichni jsou v těch New Yorcích a Las Vegas Indové, mluví tou svou hingliš, ale v srdci jsou pořád doma a tam se také vrací po tom, co jim západní život uštědřil řádnou lekci. Protože skutečné naplnění a štěstí nabídne jen ten bájný indický subkontinent. Ráda bych hodnotila víš, ale to by to celé muselo fungovat bez nejmenší chybičky a odboček, které v mých očích představují obě nucené gay kapitoly, případně celá vsunutá road movie, díky které sice vznikly skvělé plakáty, ale příběh to příliš neokořenilo. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré, dokonca tak, že mi ani Priyanka nevadila v hlavnej roli, Ranbir síce hrá stále rovnako, ale keď on je taký skvelý v hraní týchto rolí, nech len pokračuje.... Škoda, že film postráda Bolly klasiku - tance viac sárií atď.... inak komu vadí, že od začiatku tuší ako to dopadne, mne nie... niekedy je dobré vedieť čo človek môže čakať :-) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama