Reklama

Reklama

Magazín Evropské ligy UEFA

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Europa League (více)
všechny plakáty
Sportovní
Švýcarsko, 2010, 50 min

Obsahy(1)

Fotbalový magazín o tom, co se událo v evropské lize UEFA, rekapitulace zápasů a rozhovory s hráči a trenéry českých týmů. (Listeroman)

Recenze (28)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Evropská liga sice nenabízí tak kvalitní týmu jako Liga mistrů, nicméně Magazín Evropské ligy je lepší, a to hlavně díky kvalitnějším sestřihům jednotlivých zápasů. ()

Kass

všechny recenze uživatele

Arsenal FC za posledních 10 let ... sezóna 2020/21 - semifinále ; 2019/20 - šestnáctifinále ; 2018/19 - finále ; 2017/18 - semifinále ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu platí to samé, jako u Ligy mistrů. Rád se podívám na sestřihy zápasů a zvláště když tam hraje nějaký český tým a poslechnu si „odborníka“. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ehm, jak toto vlastně hodnotit?:) Jsem blázen do sportu. Hlavně tedy fotbal a hokej:) A tento pořad mi skoro nikdy neunikne. Rád se podívám na souhrn zápasů Evropské ligy. Pro mě za mě dávám čtyři pěkné hvězdičky:) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jakožto fotbalový nadšenec bedlivě sleduji i zápasení v Evropské lize. Co nestihnu případně chci vidět znova, můžu si krásně s opakovanými záběry, rozhovory a jinými zajímavostmi shrnout právě v tomto magazínu. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Fotbal je pro mě sice sport č.2 (po hokeji), přesto když na tenhle pořad v TV natrefím rád se na něj mrknu. Tahle soutěž sice není prestižní jako LM, ale přesto v ní hraje sposuta známých týmů, které předvádí daleko lepší fotbal než v naší gambrinus lize, takže pěkný 4*. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oproti magazínu LM značně ořezaná záležitost. Sice se dozvíte vše potřebné, ale jednotlivé reportáže z utkání jsou probrány příliš rychle, není zde tolik detailů a celé to prostě působí jako levnější ségra ligy mistrů. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Ligy mistrů, s tím rozdílem, že EL má dvojnásobnou délku. Pokud je někdo fanoušek fotbalu a chce vědět informace o uplynulém kole Evropské ligy a nahlédnutí na kolo druhé, určitě zklamaný nebude. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že to existuje a funguje, protože zápasy Ludogorce s Mariborem na těch internetech opravdu hledat nehodlam. To, co mi vadí a zaráží (ale vlastně ne, vole) je to diletanství komentátorů. To, že si spletou Balotelliho s Rooneym bych ještě chápal, přece jen oba jsou prvotřídní kokoti, žejo, ale to, co je z mého absolutně sexpertního pohledu zcela neomluvitelné je, že nikdy neni přidán postřeh, který by snad někoho obohatil. Fakt se na to vyser, Vlášku. Korbiči, voe, nic neni probráno rychlejš, je to to samé akorát v levně nudném - asi jako tvé filmy. To, že tam hraje Menčetr s Čelzí a tam Žilina s Poznaní, z toho opravdu nedělá lepší phořáth. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Kromě evropské ligy a pochopitelně Ligy mistrů se (co se týče fotbalu) nedá v TV na nic jiného dívat, takže hodnotím 4* a chválím Čt za kvalitu zprostředkování zápasů, rozhovorů a jiných důležitých událostí spojených s profesionálním fotbalem evropské ligy. Pro fandy sportu a samozřejmě fotbalu jasná událost. :) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Magazínu Ligy mistrů i Magazín Evropské ligy jsem svého času sledoval pravidelně. Více než jednotlivé národní ligy mě vždycky bavila evropská konfrontace a té bylo v Evropské lize dost. Dokonce jsem jej některé roky sledoval i více. Koho pořád bavilo sledovat sestřihy zápasů jako Real-Juventus? V Evropské lize se objevovalo širší spektrum týmů a taky i více těch našich, což bylo vždy zajímavější. Také tady mohu jenom zopakovat, že na svou dobu a veřejnoprávní prostředí šlo o velmi dobrý pořad. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Obdoba Magazínu Ligy mistrů, jen se věnuje nižší soutěži. Velmi dobrá kvalita komentářů, hodnocení a rozborů. ()

jura-roy 

všechny recenze uživatele

Podobně skvělý magazín, jako magazín Ligy mistrů. Pro fanouška kvalitního fotbalu, což evropská liga zajisté je, parádní podívaná. ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

O proti Magazínu CL je tohle vlastně jen sestřih zápasů, ale i tak. Jako fanda do fotbalu se snažím stihnout každý díl. ()

Reklama

Reklama