Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

Gerret 

všechny recenze uživatele

Kvalita celé série postupně klesá, to je docela škoda. První díl se mi líbil tak na 3*, byl vtipný, pěkný příběh, ale tenhle díl už skoro nestojí za zmínku, usmál jsem se tam jen jedný scéně se zvedačkou. Jinak za celý film nic co by mě zaujalo nebo rozesmálo. Mělo to na víc. Doufám, že čtvrtý díl (jestli ještě vůbec bude) si vylepší reputaci. Hodnocení 40%. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jednička byla super, vtipná, pěkně udělaná, no prostě tak jak to má být. Dvojka byla horší, no popravdě si z ní vůbec nic nepamatuju, takže to asi nebylo nic moc. A třetí díl byl naprosto zbytečný a může posloužit pouze jako důvod proč se neučit, ale osobně doporučuji to učení, je to větší zábava. Nejlepší ze všeho byly ty králičí bitvy a možná ten uplný závěr, mezi titulkama, jinak je to slabé, hrozně slabé. Doufám, že do čtvrtého dílu už nepojdou, jinak to dopadne hodně špatně. ()

Reklama

MFZB 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval som sa medzi dvomi a tromi *, ale tak rozhodol som sa vylepšiť trocha tunajšie hodnotenie aj napriek tomu, že film ma nejak extra veľmi nebavil. No čo ja viem, animáky mám rád, ale Lovecká sezóna je fakt pre malé deti a mne nemá čo povedať. A myslím si keby bol Lovecká sezóna len jedna tak všetko by bolo v poriadku a od zbytočných pokračovaní by sme boli ušetrení... ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Podle me celkem srovnatelne s druhym dilem, mozna o malinky chlup lepsi. Boog jako jediny v lese je porad sam, a tak by si nejradsi hral nebo poradal panskou jizdu. Ovsem jeho kamaradi maji zda se porad neco na praci, nebo povinnosti v rodine. Kdyz se tedy naskytne prilezitost zmenit prostredi za rusky cirkus, ktery prave kocuje krajem, chopi se ji a vymeni si misto s podobnym grizzlym, ktery naopak touzi byt "panem divociny". Vsechno samozrejme dobre dopadne, probehne opet zachranna akce, do ktere se zapoji i smecka starych znamych psu a kocek. V podstate to splnuje kriteria detskeho animaku - jsou tu pady na drzku, ksichty atp. Ale to je fakt vse, zadne napady nebo ironicke hlasky. Ani zadny dojak. Proste takova klasicka story o pratelstvi, pochopeni, kompromisech. V tomhle zanru je tezka konkurence, takze "LS3" opravdu ztraci. Co mi ale prijde, ze Dreamworks tohle tema docela nehorazne zkopirovali (i s ruskymi akcenty) do sveho "Madagaskaru 3" (2012). Kdyz jim to ale odpustime, muzu jejich snimek doporucit mnohem vic, protoze ve 3D je to opravdu pecka. A nejenze je vtipnejsi, ale proti LS ma bozacky soundtrack. V "LS3" jsou dobre skladby jen na zacatku a na konci. Muzika a pisnicky mezi jsou spis hrozne. Animace je taky porad stejna (?! 4 roky od prvniho dilu....lenost nebo zamer?!), takze videt jednou staci... Deti se ale mozna bavit budou. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hodně bídné pokračování.. Po skvělé jedničce a po hezké dvojce přichází naprosto zbytečné pokračování (Dvojka taky nemusela být). Co film dal ? Nové, pitomé postavy a zbytečný a hlavně béčkový příběh, který jsme mohli (až na pár vyjímek) vidět v neanimovaném Garfieldovi 2. SNAD už si tvůrci dají pokoj a dají Boogovi a jeho partě klid. 32% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama