Reklama

Reklama

Lego Star Wars: The Quest for R2-D2

(TV film)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
Dánsko, 2009, 5 min

Režie:

Peder Pedersen

Obsahy(1)

Anakin Skywalker a jeho věrný droid R2-D2 infiltrují nepřátelskou základnu separatistů. Při jejich útěku R2-D2 vypadne a ztratí se ve vesmíru. Naneštěstí má v sobě cenné informace. Nepřátelé v čele s hrabětem Dooku využijí příležitosti a začnou droida hledat. Stejný úkol dostane i Anakin a jeho učednice Ahsoka. A tak začíná závod o čas, ve kterém obě znepřátelené strany prohledávají Galaxii, aby droida našly. (TwoFace)

(více)

Recenze (20)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Star Wars a typický Lego humor, berte, nebo nechte být. Každopádně vtipů se do těch pět minut vešlo tolik, že vás alespoň jeden z nich pobavit musí. A možná přijde i Indiana Jones. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vstupenky do Skywalker worldu jsou sice fajn i nápadů je tu celá řada, ale nějak tenhle kraťas nedrží pohromadě. Doporučuju spíš dvacetiminutový Lego Star Wars: The Padawan Menace. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých nápadů a některé z nich i nadmíru vtipné, ale pět minut je příliš málo na to, abych si užila starých známých ze Star Wars. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jak kratase nemam rad, tak tenhle byl vtipnej.. narazek pozehnane a grafika se za rok od Indiana Jonese posunula vyrazne kupredu. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zábavná lego verze Star Wars si dělá srandu z titulního sci-fi fenoménu, legendární stavebnice i sama ze sebe. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Star Wars mám rád už od úthlého dětství. LEGO je láska z dětství. Oboje dohromady nejenom výborně funguje, ale i skvěle vypadá. Důkazem budiž tento kratký filmek a počítačové hry. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Klasicky trhlé a infantilní LEGO video, ale v zásadě perfektní. Vidět Indiana Jonese, jak nakupuje u Jawů, nebo ceduli "Secret bad guy base", to se cení. R2-D2 jako nastrčený agent, který má za úkol tajně získat informace o nepřátelské bitevní lodi, a samozřejmě všichni důležití staří známí z epizod II. a III. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Občas vtipné, ale většinu času jen infantilní, ale jako reklama na Lego (Star Wars) to asi funguje dobře. Vzhledem k tomu, že se jedná o CGI animaci a nikoliv o animování pomocí Lega, celý filmeček působí dost zbytečně. ()

Rannveig 

všechny recenze uživatele

Hangar THX 1138 - něco pro mě! :-) A mám opravdu v lásce ty maličké odkazy na další trilogii, typu Anakin se stínem Vadera okukuje TIE Advanced s výrazem kluka před ferrari... :-) ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Krásně udělané pomocí lega a animace. Vtipnost zaručena! R2-D2 skvělí! Velmi vtipný part je, když Anakin a Ashoka prolétají asteroidy a na jednou me značka "Pozor padá kamení" :DD ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Úžasný film.v 4minutě a 15 vteřině - to se nám ale sešlo světelných mečů v jedné místnosti.Yoda jako zkušený jedi ani nevytáhne meč, ale stejně to všechno zachrání.Potom vstupenka od R2 - D2 -do Skywalker world. No prostě super krátkometrážní filmeček.To chce celovečerák na 2 hoďky!!! 100% ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Úžasný, no i když to mělo jen těch pár minut, tak jsem se na to dívala jedním dechem. To je tak roztomilý, SW mám ráda a tohle se jim povedlo. ()

rhard 

všechny recenze uživatele

Vtipné a příjemné na odpočinek. Jen škoda že je to tak krátké, chtělo by to určitě delší, anebo udělat více dílů:) ()

Reklama

Reklama