Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Muselo bejt vysloveně peklo točit tenhle film, protože snad každej z herců, co se na place objevil, během natáčení vypotil snad hektolitr vody. Všichni propocený, na trikách koláče, že byste se museli hodně snažit, abyste si jich nevšimli a do toho režisérova upřímná kamera, která chvílemi je tak blízko, že byste hercům mohli vidět až do nosu. No, je to osobitý film, ale jako osobitý film má taktéž velice osobitou atmosféru a na akční thriller zajímavý příběh. Těch 89 minut za to stojí. Jsem rád, že jsem zdejší stádo ignoroval s hodnocením a výborně se pobavil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film sem na dvd viděl podruhý,ale jak u některejch filmů domácí kino přidá na kvalitě a zábavnosti,tady to zůstalo stejný.Poněkud stupidní chování hlavních postav,dost nepříjemně nasnímanej film,kdy kamera leze hercům skoro až do prdele.A i když je jasný,že tady jsme za sakra málo penízků dostali celkově dost muziky,na víc než tři hvězdy to neni.60%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že se všichni chovaj jak kreténi, když je tu James Frain s konstatnim strašně zlym kukučem a James Caviezel, jemuž ten ublíženej výraz zůstal ještě z doby, kdy ho Gibson křižoval. Navíc ta Frainova rašple měla úžasnej výstřih. Když k tomu ještě přičtu, že se furt něco dělo (i když v 80% strašný hovadiny), tak to vidim na pěknejch 50%. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tých slaboduchých thrillerov, ktorý vás ničím neprekvapí. Už len to, že rodinka na výlete si poradí so štyrmi ozbrojenými zločincami je neskutočne pritiahnutá za vlasy a ešte ten spôsob... Aj keď to padouši rodinke dosť uľahčili, keď sa stále žrali medzi sebou a občas pripomínali skôr ňoumov Pesciho a Sterna zo Sám doma ako nebezpečných vrahov. Nepridá tomu ani rozkývaná kamera (zase chcel byť niekto cool). 30% ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tranzit hodnotím ako vcelku vydarený, napínavý a ľahko pozerateľný filmík, ktorý sa odohráva v tajomnom prostredí močiarov a letí z vetrom doslova o preteky. Dej je na prvý pohľad jasný a predvídateľný, no má množstvo menších zápletiek ktoré ho posúvajú vždy iným smerom ako divák predpokladá. Výber postáv bol trefný, zlodeji/vrahovia mali niečo do seba a po celú dobu som si nevedela vybrať s kým sympatizovať a komu viac držat prsty, pretože aj tatko rodinky bol zaujímavá postava. Ďalší plusový bod odo mňa získavajú automobilové naháňačky, ktoré vôbec neboli na zahodenie a dodali celému filmu potrebnú dynamiku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)
  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)

Reklama

Reklama