Reklama

Reklama

Jackals Praha

(amatérský film)
Česko, 2007, 107 min

Obsahy(1)

Jackals Praha je parta šílenců, která vznikla pod názvem Jackass Praha začátkem roku 2005 na jednom pražském sídlišti. Založil ji Šimi a dalšími členy se stali Arakaine a Eiser-Maniak. Inspirovali se americkými vzory a v mnohém je dokonce předstihli. Originální hudbou je v jejich běsnění podporoval kubánský raper Deron. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dobrý, jako amaterské video super. Některé nápady byly povedené, u jiných to bylo horší. Jen ty scénky mohly být kratší, respektive sestříhány na kratší stopáž. Líbilo se mi to, ale nechápu, jak se to mohlo dostat do videopůjčoven a obchodů. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Nepovedený amaťák s trapnými sebestřednými ocasy, kterým bych nejradši něco, ve škále od jemného udeření rukavicí přes tvář po srolování v ostnátém drátě s frenetickým připlácáváním skelnou vatou, rád provedl. ()

Mr.Zombie odpad!

všechny recenze uživatele

"Inspirovali se americkými vzory a v mnohém je dokonce předstihli."///// co prosím?? který dement tohle psal? sračka sraček a chlapci na videu též nuly..tady netřeba nic víc psát. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdičky dávám jenom proto, že jsem podobné věci dělal (a dělal bych klidně i teď) a tak vím, jaká je to paráda. Nicméně na celovečerní film chybělo klukům hodně moc fórů, které by do filmu nacpali. Všechno, co dělali, bylo vtipné, ale zároveň minimálně třikrát tak dlouhé, než mělo být. 30-40 minut by bylo k pěti hvězdičkám. 30% ()

AngelusCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Když sem na tenhle film přišel, říkal sem si, že to nebude až tak strašné a tak sem si řek, že to přežiju, ale nepřežiju. Běhat polonahej po metru je fakt krutý, to dělaj jenom borci. Ve filmu je příšerná hudba, chvílema sem se zamýšlel: ,,Je tohle hudba" ? Odpověď zní ne. Inspirovali se americkými vzory a v mnohém je dokonce předstihli. Co?? To je vtip, že. Ano je, nepředstihly ani pralidi. Nejhorší český film co sem kdy viděl, jestli se tomu dá vůbec říkat film. Odpověď zní ne! Takže odpad! A ať je to amatérský jak chce, je to shit ! ()

zdenur odpad!

všechny recenze uživatele

Parta rozmazlených, pomatených děcek se drze přiživuje na jménu Jackass. Měl jsem tu čest přijít s nimi do křížku, dostalo se mi arogantních odpovědí, ponižování i vyhrožování. Prezentují se jen několika málo kousky pořád dokola. Ostuda a trapas. ()

Mr.Hudson odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem =trapas=. Kluci mají už nějaký věk a taky by mohli vědět, že to co natočili dokáže pobavit pouze je samotné a nebo jejich duševně nevyrovnané kamarády. Cením si každé snahy natočit nějaký amatérský film, ale tohle film není, tohle je žumpa bez špetky vtipu a nápadu. ()

henrycruel odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být Jackass? Naprosto trapná napodobenina! Nechápu jak si někdo mohl koupit DVD. Zajímalo by mě, co by na to řekli pravý Jackassáci. ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina originálu z MTV. Jediné co se jim povedlo byli kousky z metra od přespáni po obídek i s číšníkem. ()

AARONN odpad!

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že co mě opravdu pobavilo byl až komentář Segrestora, takže "film"? Ztráta času a tělních tekutin.. ()

Palo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Poviem Vám moje myšlienky s tohto „ filmu“ : 1) Celý film tvorí asi tak 10 scénok 2) 1 scénka trvá asi 10 min - čo je dlho a ukrutne som sa u toho nudil :) 3) Že v mnohom predstihli Jackass ?? WTF ?? 4) Scénky sa nedajú ani porovnať s Jackass scénkami 5)Boli to tak trápne scénky až ma skoro u nudili na smrť 6)Asi si mysleli že si robia srandu z ľudi . ( Ale na každej scénke sa tam strápňovali ) 7) Kopírovanie Jackass scénky ( Ako Dave England je ten puding z plienky ) 8) Celé mi to pripadalo ako keby boli mentálne narušeny :) 9) Prvá vec , ktorú ľutujem źe som si ju pozrel :) Celkový dojem popozretí filmu bol ten , že som si chcel podrezať žili :) Väčšiu Ko***inu , pi***inu ,... som ešte nevidel Odporúčam nepozerať ak nechcete zomrie´t od nudy !!! Jackassakom nesiahaju ani po päty !!! ()

Reklama

Reklama